[MT TEKİRDAĞ] 13.04.PaZaR Havalar GüzeLLeşti,HayDi Trakya GEzmesine...

Adaş ben hala boya işini bitiremedim ya zımpara işi tamamdır ama ön ışığı değiştircem yani biraz macunlamak lazım daha sonra elektrik tesisatını çekicem ki elektrik tesisatı en sevmediğim iştir..
Nasıl biticek bilmiyorum gözümde büyüyor iş..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bidahakisefere inşallah o hafta gemlik,çınarcık,yalovaya niyetlendik

Adaş ben hala boya işini bitiremedim ya zımpara işi tamamdır ama ön ışığı değiştircem yani biraz macunlamak lazım daha sonra elektrik tesisatını çekicem ki elektrik tesisatı en sevmediğim iştir..
Nasıl biticek bilmiyorum gözümde büyüyor iş..

inşallah biticek adaş ugrasınca bitiyor ya 2 saatte motor topladıgımız gunleri bilirim ben :mrgreen::mrgreen: :queen:

hayırlısı olsun ümmet abi.. bir gezide bi toplantıda mutlaka bi yerlerde tanısmak isterim sizinle .... :)

hayırlısı olsun ümmet abi.. bir gezide bi toplantıda mutlaka bi yerlerde tanısmak isterim sizinle .... :)

Son düzenleme:
O zamanlarda elimizde imkan yoktu özer şuan imkanımız var ya rahat batıyo o yüzden toplayamıyoruz :p

sorma ya şimdi vize calısmam lazım vizeme calısamıyorum azizim ::miiz::::145::::pala::

bu arada kaskları unutmayalım... radarda varmış yollarda hız yapmayalım fazla:D:mrgreen:

Son düzenleme:
O zamanlarda elimizde imkan yoktu özer şuan imkanımız var ya rahat batıyo o yüzden toplayamıyoruz :p

emrah motorunun durumu ney ? erdalın makineyi naptınız usta tek dişli getirmeyin takmam demiş sanırım ?

evet arkadaşlar konunun güncelleşmesi acısından bu msjı yazmak istedim.. Tekirdağdan çorludan Lüleburgazdan Kırklarelindeki arkadaşlar Katılımları bekliyoruz :cat:

Son düzenleme:
Eee hani kimse yok arkadaşlar..
Neden katılmıyoruz gezilere anlam veremiyorum..
Topic acana kadar herkes gidelim diyor iş ciddiye binince kimseyi göremiyoruz nedense...

gerçektende böyle ya... bişi demek istemiyorum ama Extrema TEşekkürler ya derdimi dile getirdin resmen :cat:

evet özer en sinir olduğum şey budur zaten herkes baştan gidelim der fakat gün gelince ortada kimse olmaz..

ahmet ve artcısı geliyor... bi arkadaşın daha gelme durumu var regal kullanıcısı ... Burdan muratlıdan ... bu arada Amortisorler harika oldu :queen: süpersin kanka yaa :cat: Cumartesi Makineleri Temizlicez yol öncesi hazırlı misali :)

offff allah kahretsin ya.. Biz NE hayaller Kuruyoruz Ne oluyor Kanka :silent: LüleBurgazDada Öküzler Varmış Demekki ... Sadece İstanbulda Falan yok :pale:

:salut:bende gelmeyi çok isterdim ama daha bi motorun bile yok:salut:

+1 :salut:
bende gelmeyi dusunuyodum..ama artcısı olcagım cocuklar dediler dağlara cıkalım falan...bende mecbur kaldım...yoksa elimden gelen bişey değil...ama motor alınca geziler daha bi canlancak :cat:

+1 :salut:
bende gelmeyi dusunuyodum..ama artcısı olcagım cocuklar dediler dağlara cıkalım falan...bende mecbur kaldım...yoksa elimden gelen bişey değil...ama motor alınca geziler daha bi canlancak :cat:

KAnka Al motoru Sende ... Bu arada Duyrulur ARkadaşLar Canavar HK Kankama Enduro Makine Arıyoruz! Çİnmalı Olmıcak! Duyrulur >><<<<<

bi aksilik olmassa gelcem inşallah

Son düzenleme:
bi aksilik olmassa gelcem inşallah

tamam msnden ekle beni sanırım seni eklemiştim ama bilemiyorum pazar 11 de muratlıdan cıkıyoruz sanırım corludan bir arkadaşın daha gelme ihtimali vardı Prelude nickli. Tekirdağ Grubunda Var Niki. Ayrıca 11.30 gibi karıştıran muratlı sapağından seni alabiliriz ... :)

konunun güncellenmesi Acısından ... +30 karakter :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar