Adaş ben hala boya işini bitiremedim ya zımpara işi tamamdır ama ön ışığı değiştircem yani biraz macunlamak lazım daha sonra elektrik tesisatını çekicem ki elektrik tesisatı en sevmediğim iştir..
Nasıl biticek bilmiyorum gözümde büyüyor iş..
bidahakisefere inşallah o hafta gemlik,çınarcık,yalovaya niyetlendik
bidahakisefere inşallah o hafta gemlik,çınarcık,yalovaya niyetlendik
inşallah biticek adaş ugrasınca bitiyor ya 2 saatte motor topladıgımız gunleri bilirim ben :mrgreen::mrgreen: :queen
O zamanlarda elimizde imkan yoktu özer şuan imkanımız var ya rahat batıyo o yüzden toplayamıyoruz![]()
O zamanlarda elimizde imkan yoktu özer şuan imkanımız var ya rahat batıyo o yüzden toplayamıyoruz![]()
gerçektende böyle ya... bişi demek istemiyorum ama Extrema TEşekkürler ya derdimi dile getirdin resmen :cat:
evet özer en sinir olduğum şey budur zaten herkes baştan gidelim der fakat gün gelince ortada kimse olmaz..
tarım aletleri okuyor.adı hüseyin 2. yılı,oda namık kemal deavatardaki sen misin?
:salut:bende gelmeyi çok isterdim ama daha bi motorun bile yok:salut:
:salut:bende gelmeyi çok isterdim ama daha bi motorun bile yok:salut:
+1 :salut:
bende gelmeyi dusunuyodum..ama artcısı olcagım cocuklar dediler dağlara cıkalım falan...bende mecbur kaldım...yoksa elimden gelen bişey değil...ama motor alınca geziler daha bi canlancak :cat:
bi aksilik olmassa gelcem inşallah