Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hazır elin değimişken kodları da çöz de bakalım şu işin Algoritmasına.
Ben beceremedim.
Yaparız, Türk Komander.:mrgreen:
Dünyaya nam salarız.
Yangın tüpünden, nos görünümlü alet icat eden vatandaşlarımız oldukça sırtımız yere gelmez.
Kendin monte edeceksin anladım da,
sonuçları nasıl göreceksin?
Yani işe yarayıp yaramadığını nerden anlayacaksın?
Tabii işe yarayıp yaramadığını anlamanın başka yolu da var ama; o yol için Türkiye'nin yolu yok.![]()
Eğer bu teklif ticari bir proje olarak müşterimden gelmiş olsaydı cidden yüksek bir bütçe çıkardı, ama emin olun o satılandan her yönüyle daha iyi bir şey olurdu.
Ayrıca powercommander içersinde algoritma denilebilecek bir kod olmadığı şüphesiz ama öyle sanmanızı bilinçsiz tüketici kapsamında normal karşılıyorum
Ör. bir Türk doktor beyinleri açtığında ne kadar NOS tüpü gibi boyuyorsa, bende konu elektronik olunca etrafı o kadar boyuyorum.::deliir::
Açıkcası ordan bakınca Türkiye'yi Tanzanya sanmanıza gerçekten çok üzüldüm, malesef bu tür konularda aldık başımızı gidiyoruz.
Son sorunuza yani bir bakıma konuya dönersek...
İlgili firma zaten benim kullandığım egzost ve hava filtresi takılı bir 1000RR'i dyno üzerine çıkartıp, en iyi sonuç için bir konfigrasyon dosyası oluşturmuş.(daha önce yazmıştım)
Test kısmına gelince, egzost değişimi esnasında çıkartmak zorunda kaldığım egzost kelebeği yüzünden motorun düzensiz çalışmaya başladığını nasıl hissediyorsam, eski düzenine döndüğünüde hissederim, bunu extra beygir gücü için değil, düzenli çalışmasını sağlayarak motorumu korumak için istiyorum.