Ben de aynı siteye bakıyordum şimdi...149$*36 şeklinde ödeme ile sahip olunabiliyormuş....Yol asistanı 3yıl garanti ve honda montu şekinde bir paket yapmışlar...Bizim burada nie 2yıl garanti hayret bişe ya...
patriote Senin İstanbul'da bulunduğun haftadan bir hafta önce ben istanbulda olacağım ne yazık ki...Karacabey'di sanırım ikamet ettiğin yer.Bi de nilüfer'de vardı sanırım evin.Yanlış hatırlamıyorsam.Seni ziyarete gelirim artık Bursa'da...
Olm senin lastiklerde bişi yok ki. Baba gibi tutuyor neyini değiştireceksin? Ben senin motoru kullandığımda bir sorun yaşamadım. Biraz kayma oluyor ama o havanın çok sıcak olmasından kaynaklanıyor. Asfalt sıcaktan eriyor ve kaygan bir zemin oluşuyor. Buluştuğumuzda tekrar bakayım duruma. Ona göre eğer cidden eskimişse alırız birkaç yerden fiyat. Eğer alacaksan Pirelli Corsa'dan şaşma derim.Mehmet Senin bu kabak lastikler ilişti gene forumda gözüme.Ne yapçaz yahu değiştircezmi bu lastikleri?Bugün biraz lastik baktımda pirelli diablo süper corsa ya benim makina için 1025 ytl fiyat çekti adam.Balans dahilmiş.heheheheh.Şu tanıdıklardan devreye soksak gene.buz motordada pirelli yok.Ne alacaz?
Bridgestone BT-014 aklımı kurcalamakta.Alırım.Takarım.Kış geçer.Gene slickleri takarım.Heheheheheh...
Himm harbidenmieee sonucta sıfır cıbır verecekler olsun artık o kadar dimi ama![]()