MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

boy

@the_cayman
Honda bence böyle şeyler için itibarını zedelemez ..Distribütör firma böyle yapmış olabilir. Hondaya şikayet maili atmak gerek
Türkiye'de distirbütör yoluyla yer almayan tek marka Honda. Honda Türkiye ile iletişim kurabilirsiniz. Farklı birşey diyeceklerini sanmıyorum. Sonuçta Honda satan mağazalar Honda Türkiye'ye bağlı. Ama yurtdışına bir mail atıp neden 2007 modelin Türkiye'ye gelmediğini sormak ilginç olabilir...

@Marlboro.Man
Led sinyal taktırmak istiyorum.Nereden bulacağım.Korlas ta varda.Söylemiyim şimdi fiyatını.
Birçok yerde özel indirimim var, belki birşeyler yapabilirim :p

Mehmet
bunlarıda benim akü gibi garantiye sokturamazmıyız.Heheheheh.Valla cidden şunu unutmayalım konuşalım ya.

Bir SS Klasiği..Kaskı kolunda...arkada yenge aplamız...bilindik alışagelmiş görüntü... bu sabah 10:00 civarı...

edy

Son düzenleme:

boy

Bunca zamandır "motora ehliyetsiz binmeyin" derken boşa konuşuyormuşuz meğerse... :farao:

GN 125 li caylaktan selam hepinize
Selam vereyim dedim zira benim bebek buyudugu zaman yine çaka satacak motor olacak :))
Size iyi gazlamalar Fazla toz cıkarmayın takipteyim :)

Bir SS Klasiği..Kaskı kolunda...arkada yenge aplamız...bilindik alışagelmiş görüntü... bu sabah 10:00 civarı...

mete han kardeşimiz gibi duyarlı, sorumlu vatandaşlarımız iğneyi de çuvaldızı da SS çilere batırırlar.

güzel kardeşim madem bu kadar doğrucu davutsun herhalde sıkışık trafikte arabalarla aynı hızda aynı şeritten gidiyorsun, karşıya geçerken emniyet şeridini kullanmıyorsun, ehliyetsiz motot asla kullanmıyorsun.

elbette bu yasakları işlemiyorsun çünkü sen iki yüzlü riyakar bi insan değilsin

kardeşim benim.

boy

@dinmeyen
mete han kardeşimiz gibi duyarlı, sorumlu vatandaşlarımız iğneyi de çuvaldızı da SS çilere batırırlar.
SS'çilere ölüüüüüüüm! Şerefsizler sizi! Altına 600cc, 1000cc makina alıp kullanamayanlar, wheelie ve stoppie yapamayanlar, otobanda 299 göremeyenler, diğer motorcuları kıskandıranlar, performans egsozu takıp 100 ile gidip etrafı gürültüye boğanlar, caddede caka satanlar, yarışanlar... Herkes size düşman oooolummmmm! Ben mi? Ben artık SS'çi değilim. Satıyorum motoru artık CBR125R ile gezecem :mrgreen:

kendimi ikna edebilmenin bi yolunu bulsam ben de satıcam. ama genlerimi değiştirmeden mümkün değil bu saatten sonra.

giyimi-servisi-lastiği-benzini-kredi taksiti derken 1 senedir bütün kazancımı, varımı-yoğumu motora yatırdım.

ev sahibi olmayan yaşını başını almış bi adamın yapacağı şey değil bunlar. ama kendimi kötü hissetmiyorum nedense, deli işi bu motor hakkaten :mrgreen:

honda niye 750 cc üretmiyor veya varsa getirmiyor hiç anlamıyorum(aslında anlıyorum da :mrgreen:).
suzuki de bıraktı zaten 750 getirmeyi anlamadıgım sebepten :cherry:
600'ün alt devirleri çekse de 600 alsak :)

Çömez SS çi geldiiiiiii :mrgreen:
Arkadaslar en kısa zamanda mesela cumartesi aksamı bostancı da bulusmaya ne dersiniz ?
Yada önerebileceginiz baska bir yer :cat:

@CERRAHI

Biz de Yalova'da olacağız. Bence Cumartesi Anadolu yakası buluşma noktasına gel, hem de tanışmış oluruz. Festival boyunca da bol bol konuşuruz.

Abi yeni bir şirkete basladım. Yani hem iş hem motor 1 2 ay sonrada cocuk falan o kadar cok sey yelindeniyor ki hayatımda inan bana ayak uydurmakta zorlanıyorum :)
Abi cumartesi gunu calısıyoruz o nedenle katılamayabilirim. Ama aksam saatlerinde gelmeye calısırım kimbilir kafam eserse bakmısınız oradayım :wiinkk:

Bu gece Kenan'ın Ortaköy-Kuruçeşme arasında gösteri yapacağı duyumunu aldım 600RR ile... Ben orada olacağım katılmak isteyen olursa haber versin hem muhabbet ederiz ne zamandır toplanmıyoruz...

Bu arada , bir televizyon ekibiyle beraber Kenan gezerek motorcuları durdurup roportaj yapıyormuş ona göre :cherry:

Saatini tam olarak ben de bilmiyorum...
Yarın akşam buluşma ayarlasak nasıl olur?

Cuma akşamı buluşaması:
1-Nemrut
2-CERRAHI
3-GorkeM
4-edy

Son düzenleme:
Yaklaşık bir haftadır 1. sayfadan itibaren başlığı okuyorum :) Ancak bitirebildim.Öncelikle yazılanlardan SS motosikletlerle ilgili çok şey öğrendiğimi söylemek istiyorum.İsterseniz birazda kendimi tanıtayım :) Adım özer 27 yaşindayim istanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum.Şu anda hayatımda ne kadar belirsizlikler ön planda olsada bildiğim şey er yada geç bir SS motosikletimin olacağı(allah ömür verirse tabii:p).Aranıza kabul ederseniz ne mutlu bana.Herkese Saygılar...

07CBR125Rbigimage01.jpg

07CBR125RFB1.jpg

07CBR125Rbigimage04.jpg

07CBR125RFB2.gif
Shrieker'ın verdiği linkteki şu beyaz olana bittim...

cbrvl4.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar