Riva'da viraj çalışmak? Nasıl oluyor bu? Bir gün ben de geleyim de bakayım ne yaptığınıza?viper ben yarın saba riva da viraj çalışıcam. muhtemelen edy de gelir.
valla şu anda şekerpınar virajı üstüne tanımıyorum.acayip bir havası var ya , viraja girdin mi çıkasın gelmiyo..merak edenlere orayı öneririm.
Vaaaay Çiğdem, sen de CBR125 ile viraj mı yapıyorsun? Herkes profesyonel olmuş bizim haberimiz yok yaaa :mrgreen:valla şu anda şekerpınar virajı üstüne tanımıyorum.acayip bir havası var ya , viraja girdin mi çıkasın gelmiyo..merak edenlere orayı öneririm.
Öncelikle iyi akşamlar , benim bir sorum olacak (motosiklet'ten iyi anlayanlara). Sizce 2000-2001 model 1000 lik racing lerden hayır gelirmi ? Yoksa elimde mi kalır ? Yani almak istiyorum da sizce alsam param boşa gider mi ? Malum o modelleri bile 10 küsür milyarArabalara benziyorsa motosikletler bence bakımları tam ise hayır gelir ama üstad'lar olarak sizlere de danışayım. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum
@Peril
Vaaaay Çiğdem, sen de CBR125 ile viraj mı yapıyorsun? Herkes profesyonel olmuş bizim haberimiz yok yaaa :mrgreen:
walla ben sarıyere tasıncagım icin zekeriyakoye giderken yaklasık 10 km lk yol var..sizi kesmez edy ama idare eder:cherry: hergün o yolu gitmek bnm icin ii pretk olcak.özellkle hayabusayla viraj pratigi ii oluoo.tasınınca sizleride cagırmak istiorm hayrlısıyla bi yerlessek..temmuzda kısmetse..su kstrmaca azalsa sizinle görüsmek istiorm ama en kısa zamanda insallahtam olarak neresi? orasını biraz tarif edebilirmisin?
diğer arkadaşlarında bildiği güzel asfaltı olan ve bol virajlı olan yollar varsa ve paylaşmak isterlerse çok sevinirim. hep aynı yerlerden sıkılıyor insan.
arkadasm sölediğin sey icin forumda satılıklar die bi bölüm var..genlde orası kullanılıo ...( hos ben forumda aktif bile sayılmam benden aktif üyeler var ama herkesten duyccagın cvp aynıdr sanırım ..)Arkadaşlar merhaba;
Ersin ben.
Forumunuzun adı super sport olunca ilanımı size de ulaştırmak istedim?
motorumu satıyorum;
Lokasyon: Adana
2005 model CBR 125R
10.000 km de
koruma brandası + alarm
bakımları tam
kazası yok, hatta çiziği yok diyebilirim.
fiyatını cidden ilgilenenlerle görüşmek istiyorum.
Eğer ciddi anlamda ilgileniyorsanız,
e-mail : [email protected]
mobile : 0 505 393 79 97
Çok sık bu forumlara giremiyorum bana cevaplarınızı e-mail adresimden gönderebilirseniz sevinirim.
Etrafınızda ilgilenenler var ise iletirseniz sevinirim.
Görüşmek üzere . . .
Motoru sattın mı? Eh artık R6'ya binme zamanın gelmiştir, yeterince piştin CBR125'te... :mrgreen: Sen MotoGP'deki 125'lik motorların CBR125 gibi birşey olduğunu mu sanıyorsun?yok yavrum ben m otorumu satmadan önce yapıyosum ama orada değil,unutma ki moto gp de de125likler yarışıyor
Evet motogp'deki 125likler hyo gt650 ile aynı gibi birşey
Bu aralar çok fazla koşuşturma ve stres içindeyim , bir buluşma yapsak hepimiz için nasıl olur?
@dinmeyen
Riva'da viraj çalışmak? Nasıl oluyor bu? Bir gün ben de geleyim de bakayım ne yaptığınıza?
Soruma cevap yok muale: