Arkadaşım bu soruyu yanlış yere yazmışsın. Burada SS konuşuşuyor sadece...arkadaşlar bende motor alıcam bukadar zevkli olduğunu bilmiyodum hangisinden alımm
arkadaşlar bende motor alıcam bukadar zevkli olduğunu bilmiyodum hangisinden alımm
arkadaşlar bende motor alıcam bukadar zevkli olduğunu bilmiyodum hangisinden alımm
Bunlar şaka değil ha.Bu haftasonu patates boyama hariç cidden hepsi yapıldı.Evet zevklidir... Biz her hafta toplanıp ip falan atlarız mesela , yakartop oynarız , hatta hatta ara sıra patates boyama bile yaparız... Çok eğlencelidir...
::fool::::146::
Evet zevklidir... Biz her hafta toplanıp ip falan atlarız mesela , yakartop oynarız , hatta hatta ara sıra patates boyama bile yaparız... Çok eğlencelidir...
::fool::::146::
böyle bir teklife nasıl hayır diyebilirimki:cherry:
bak sen sööliyince heves ettim şimdi, merak ettim benim makinanın marifetlerini, en kısa zamanda yapalım bir pist organizasyonu
hafta içi müsayit olma durumun nedir senin? mesela ben perşembe günü izinliyim
Ne o Erdem? Artık R6 kullanmaktan utanıyor musun? :mrgreen: Seni de Honda'cı yapmamıza çok az kaldı, işte o zaman başlığın adını MT Honda Kullanıcıları ve Fanları Buluşma ve Bilgi Paylaşımı Başlığı yapacağız. Marlboro Man de gruba girdikten sonra artık tek Yamaha'cı sen kaldın... Arkadaşına 600RR aldırmalar falan... Bence şu arkadaşının yeni 600RR'ına bir binip bak, R6'dan fazla keyif alırsın belki :mrgreen: Ben de Honda'yı satıp Yamaha alacam zatenMotosikleti: Yamaha
@edy
Ne o Erdem? Artık R6 kullanmaktan utanıyor musun? :mrgreen: Seni de Honda'cı yapmamıza çok az kaldı, işte o zaman başlığın adını MT Honda Kullanıcıları ve Fanları Buluşma ve Bilgi Paylaşımı Başlığı yapacağız. Marlboro Man de gruba girdikten sonra artık tek Yamaha'cı sen kaldın... Arkadaşına 600RR aldırmalar falan... Bence şu arkadaşının yeni 600RR'ına bir binip bak, R6'dan fazla keyif alırsın belki :mrgreen: Ben de Honda'yı satıp Yamaha alacam zaten![]()
motosikleti: CBR1000RR6
R6 hayranlığımı bir tek sen keşfedebildin, halbuki bir buçuk senedir o şekilde yazıyordu, kutlarım :thumleft:ne kadar R6 hayranlıını yazılara gizlemeye çalışsanda, pek gizleyememişsin
arkadaslar kusura bakmayın ama bir sorum olacak.honda nın yeni yaptıgı 600rr modeli var ya 2007.hafif olan (155 kg).bu motorla 2004-2005-2006 modellerinin arasında ölçü farkları var mı?uzunluk,genişlik,ve yükseklik olarak.2007 600rr daha mı küçük.yoksa diğerleri de aynımıydı?