MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

bende alıcam

arkadaşlar bende motor alıcam bukadar zevkli olduğunu bilmiyodum hangisinden alımm

:mrgreen: ss topiğine girip zevke gelmen normal fakat biraz endişe verici :queen:

boy

@yagmur26
arkadaşlar bende motor alıcam bukadar zevkli olduğunu bilmiyodum hangisinden alımm
Arkadaşım bu soruyu yanlış yere yazmışsın. Burada SS konuşuşuyor sadece...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Hepsinden al bence.
Daha da zevkli olur.

Tezgahtara da sor, hepsinden alırsam indirim yaparmısın diye?

Büyük ihtimalle yapar.

Üç ondan beş bundan koysun sepete....

Yaw buluşma akşamından sonra sahibinden.com'da 2.el 600lük makinalara bakar oldum her gün:p böyle giderse, 3 buluşmaya daha katılırsam, kesin 4. buluşmaya bir R6 ile gelcem sanırım:queen:

edy

seni pistte bekliyorum dreamdark. altındaki motoru keşfetmedin daha . Gt250R ile çok keyif alabilirsin ama sen daha farkında değilsin. R6 daha sonra alırsın.

böyle bir teklife nasıl hayır diyebilirimki:cherry:
bak sen sööliyince heves ettim şimdi, merak ettim benim makinanın marifetlerini, en kısa zamanda yapalım bir pist organizasyonu :)
hafta içi müsayit olma durumun nedir senin? mesela ben perşembe günü izinliyim

edy

böyle bir teklife nasıl hayır diyebilirimki:cherry:
bak sen sööliyince heves ettim şimdi, merak ettim benim makinanın marifetlerini, en kısa zamanda yapalım bir pist organizasyonu :)
hafta içi müsayit olma durumun nedir senin? mesela ben perşembe günü izinliyim

bu başlıkta pist günü kararlaştıracaz. gün daha belli değil. ama kararlaştıraqcaz
http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/32784-mt-pist-gunleri-piste-girmek-isteyen.html

boy

@edy
Motosikleti: Yamaha
Ne o Erdem? Artık R6 kullanmaktan utanıyor musun? :mrgreen: Seni de Honda'cı yapmamıza çok az kaldı, işte o zaman başlığın adını MT Honda Kullanıcıları ve Fanları Buluşma ve Bilgi Paylaşımı Başlığı yapacağız. Marlboro Man de gruba girdikten sonra artık tek Yamaha'cı sen kaldın... Arkadaşına 600RR aldırmalar falan... Bence şu arkadaşının yeni 600RR'ına bir binip bak, R6'dan fazla keyif alırsın belki :mrgreen: Ben de Honda'yı satıp Yamaha alacam zaten :p

edy

@edy

Ne o Erdem? Artık R6 kullanmaktan utanıyor musun? :mrgreen: Seni de Honda'cı yapmamıza çok az kaldı, işte o zaman başlığın adını MT Honda Kullanıcıları ve Fanları Buluşma ve Bilgi Paylaşımı Başlığı yapacağız. Marlboro Man de gruba girdikten sonra artık tek Yamaha'cı sen kaldın... Arkadaşına 600RR aldırmalar falan... Bence şu arkadaşının yeni 600RR'ına bir binip bak, R6'dan fazla keyif alırsın belki :mrgreen: Ben de Honda'yı satıp Yamaha alacam zaten :p

bende hep yamaha yazıyordu mehmet . hiç R6 yazmadım motosikleti bölümüne. hemen değiştireyim

sen önce kendi yazdığına bak bakalım :mrgreen:. ne kadar R6 hayranlıını yazılara gizlemeye çalışsanda, pek gizleyememişsin:queen:
motosikleti: CBR1000RR6

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaslar kusura bakmayın ama bir sorum olacak.honda nın yeni yaptıgı 600rr modeli var ya 2007.hafif olan (155 kg).bu motorla 2004-2005-2006 modellerinin arasında ölçü farkları var mı?uzunluk,genişlik,ve yükseklik olarak.2007 600rr daha mı küçük.yoksa diğerleri de aynımıydı?

boy

@edy
ne kadar R6 hayranlıını yazılara gizlemeye çalışsanda, pek gizleyememişsin
R6 hayranlığımı bir tek sen keşfedebildin, halbuki bir buçuk senedir o şekilde yazıyordu, kutlarım :thumleft:

arkadaslar kusura bakmayın ama bir sorum olacak.honda nın yeni yaptıgı 600rr modeli var ya 2007.hafif olan (155 kg).bu motorla 2004-2005-2006 modellerinin arasında ölçü farkları var mı?uzunluk,genişlik,ve yükseklik olarak.2007 600rr daha mı küçük.yoksa diğerleri de aynımıydı?

bikez.com dan tüm motorların teknik verilerine ulaşman mümkün

yok abi ne 600rr ı
bizi yalancı çıkardı
:queen:
harbiden yokmuş iimi :queen:

bikez.com'da zaten çoğu veri yanlış... bir ara araştırmıştım da , garip garip verilerle karşılaşmıştım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar