MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

abi r6 çok sert makina oldugunu en profosyoel adama bile kanıtlamışdır.yarışcı arkadaşım var mustafa diye cbr 600 rr var onda.sponsoru var her türlü imkanı var. r6 ya bindim diyo çok sert makina diyo virajda beni üstünden attı diyo.eeee masrafın olmuyomu diince sponsorum var diyo. :mrgreen: motorları parçalıyo sponsor saolsun diyo . :mrgreen: ama bende para olursa r6 alacam.

@edy görkem dinmeyen

Arkadaşlar güneyde motosiklet kullanmanın zevki gercekten baska; ama ne diyeyim buluşmalara gelip sizlerle vakit gecirmek cok isterdim..hepinize kazasız sürüsler!!!

efe naber ya : ))

güney müney diyip kiskandirma adami : )

sen gel bi an önce de gene bi riva yapalim gene.

yada sen orda dur biz gelelim güneye tatile motorlarla. geçen yaz kaş' a gitmiştim hala tadi damagimda.

geçen sene tek tabanca gitmiştim bu sene bi kaç motor geliriz belki.

edy

efe naber ya : ))

güney müney diyip kiskandirma adami : )

sen gel bi an önce de gene bi riva yapalim gene.

yada sen orda dur biz gelelim güneye tatile motorlarla. geçen yaz kaş' a gitmiştim hala tadi damagimda.

geçen sene tek tabanca gitmiştim bu sene bi kaç motor geliriz belki.

@tderida,

senin yeni motoru ya burda ya orda ıslatmak gerek.

tamer nerelere kayboldu bu aralar?
hayabusa aldı hayabusacı oldu heralde takılmıyor buralara artık :p

boy

@paylasimciturk
yarışcı arkadaşım var mustafa diye cbr 600 rr var onda.sponsoru var her türlü imkanı var.
Bu bahsettiğin hangi Mustafa? Bu sezon yarışlarda Mustafa adında biri yok. 600RR olsa olsa Supersport kategorisinde yarışır ama ben Mustafa diye birini bulamadım. Makina sen istemediğin sürece seni üzerinden atmaz, o bahsettiğin arkadaş motora alışamamıştır :)

super sportta yarışıyo dediğin gibi r6 yı bi antremanda bi kullandım dıyo çok sert diyo alışmak lazım diyo.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
r6 ya bindim diyo çok sert makina diyo virajda beni üstünden attı diyo..

At'tır o!

350aha_Kalkan_At.jpg

Arkadaşın Veliefendi'de bir tur atmıştır.
Sen yanlış anlamışsın.

Atlar bazen huysuzlaşıp sertleşirler.
Sürücülerini üstlerinden atabilirler.
Fakat hep virajdamı yaparlar bilmem.:p
Bak ne kadar sakin, dingin duruyor.

06_yzf_r6_dpbmc_s.jpg

Lütfen arkadaşına söyle R6'ya çamur atmasın.:mrgreen:

Çok efendi, sakin bir makinedir.

boy

@paylasimciturk
super sportta yarışıyo dediğin gibi r6 yı bi antremanda bi kullandım dıyo çok sert diyo alışmak lazım diyo.
Senin arkadaş seni yarışıyorum diye keklemiş herhalde :mrgreen: Supersportta Mustafa diye biri yok ki...

mustafa bu yarışlara dublörü ile katılıyo :cherry:
malum r6 sert biraz bişi olmasın soraa mustafaya :bounce:

boy

Pist işi yatacak gibi duruyor... Kimseden olumlu cevap gelmedi...

tamer nerelere kayboldu bu aralar?
hayabusa aldı hayabusacı oldu heralde takılmıyor buralara artık :p

Cümleten selamlar...
@Görkem...
sizden kopmak b gibi bi düsüncem yok..sadece bu ara fazla kosustrmaca var..yeni ewe bi gecebilsek rahat olcak ama ..daha nerden bakarsan 10gnden fazla varr..basımı kasıcak vakit kalmıo bana...
hayabusayla alakası yok yaa..kullanamıorm bile dogru dürüst..700 km oldu zorlaa dhaa..sehrdısına atmam lazım lkendimii ama gel görkii cıkamıormm.en kısa zamanda aranızda olmak istiorm ama özledim valla ortamı..

boy

Bugün öğlen yemeği arasında arkadaşın birinin 600F'ini kullandım. İki seneye yakındır F kullanmamıştım. 600F Sport makinamı hatırladım. Yumuşacık bir makina. RR ile uzaktan yakından alakası yok. Gaz tepki süresi çok yavaş, gazın dibine dayadığınızda yavaş yavaş hızlanmasını hissediyorsunuz. RR'da bu tepki süresi çok daha hızlı.

Cümleten selamlar...
@Görkem...
sizden kopmak b gibi bi düsüncem yok..sadece bu ara fazla kosustrmaca var..yeni ewe bi gecebilsek rahat olcak ama ..daha nerden bakarsan 10gnden fazla varr..basımı kasıcak vakit kalmıo bana...
hayabusayla alakası yok yaa..kullanamıorm bile dogru dürüst..700 km oldu zorlaa dhaa..sehrdısına atmam lazım lkendimii ama gel görkii cıkamıormm.en kısa zamanda aranızda olmak istiorm ama özledim valla ortamı..

koşuşturman bitince aramızda görmek isteriz :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar