MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

Bu sefer daha kalabalıktı , ayrıca kahve dünyasında kös kös oturmaktan iyiydi... Hoş sonradan biz yine dönüp dolaşıp kahve içtik ama olsun :cherry:
Umarım katılım sağlarız da piste de çıkarız...
Ben pist için katılımcı listesi ayarlayalım derim... Şimdi olmasa da bir listemizin olması iyi olacaktır...

Güzel bir akşamdı arkadaşlar, hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum, en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere :)

Resimleri bekliyoruz:cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar bi sorum olacak 2006 model 600F ile birkaç kere akü sorunu yaşadım servisine götürdüğümde de herhangi bir sorun olmadığını söylediler. sorun şöyle; sıkışık trafikte bir süre gittikten sonra motoru durdurunca tekrar çalıştıramadım ve vurdurma denen yöntemle çalıştırabildim bu olay iki üç kez başıma geldi benzer durumu yaşayan başkaları da var mıdır diye merak ettim bu makinaların aküleri bu kadar kısa sürede bitebiliyor mu? çözümü nedir?

Akşamki muhabbet güzeldi, zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Ama anladığım birkaç şey de olmadı değil:)
En azından D-ring'in nasıl çalıştığını ve SS'cilerle sadece muhabbet etmenin bana yararı olacağını, sürüş yapamayacağımı anladım:mrgreen:

Donniedarko, senin problemin sanırım hararetle alakalı veya düşük devirlerde şarj dinamosu şarj etmiyor mudur, fan fazla mı elektrik çekiyordur nedir... tam teşhisi koyamadım:silent:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Donniedarko, senin problemin sanırım hararetle alakalı veya düşük devirlerde şarj dinamosu şarj etmiyor mudur, fan fazla mı elektrik çekiyordur nedir... tam teşhisi koyamadım:silent:

ben de fandan olabilir diye düşündüm çünkü yavaş trafikte malum hararet yükseliyo ve sürekli fan çalışıyo ama yine de bu kadar çabuk bitmemeli düşünüyorum ama tabi anlayamadım ben de işin kötüsü trafikte vurdurma işi :)

Her ne kadar enduro sevsem de SS lerle resim çekmekten de kendimi alamıyorum ::blushani Napiyim, motor bu hepsi güzel :mrgreen: Chopper lar hariç :silent: Nasıl çıkmışım :) :)

Bizim MT ye koyacağım orda SS ci arkadaşlar var dedim :mrgreen:

0013wt4.jpg

0014nf5.jpg

Her ne kadar enduro sevsem de SS lerle resim çekmekten de kendimi alamıyorum ::blushani Napiyim, motor bu hepsi güzel :mrgreen: Chopper lar hariç :silent: Nasıl çıkmışım :) :)

Bizim MT ye koyacağım orda SS ci arkadaşlar var dedim :mrgreen:

0013wt4.jpg

0014nf5.jpg

vayyyy tubişe bak.sen racing sevmezdin.Ne oldu senın endurocu ruhun nereye gitti.:queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorun koltuk döşemelerini nerde yaptırmış arkadaş?

Bi daha görürsen bir sor Dişi kardeşim ha..

Güzel durmuş....

Bir daha görmek mi ? Onu görmediğim gün yok desem :p En samimi dostlarımdan biridir, aynı zaman da YAMAHA YETKİLİ SERVİSİDİR.. Kendisi yaptırmış, nereye bilmiyorum, sorarım.. Neden, buraya mı geleceksin ? :)

vayyyy tubişe bak.sen racing sevmezdin.Ne oldu senın endurocu ruhun nereye gitti.:queen::queen:

Bir yere gittiği yok duruyor :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
@tderida

Abi yapma bee 31 bitiyor yaa, keşke 18'imde olsaydım...

Buluşma güzel geçti, çimende oturduk muhabbet ettik. Savaş resimleri koysana, şu toplu çektiklerini :mrgreen:

al sana resim, yuh be kardeşim, :p
o kadar da laf anlattık sana akşam:queen:
:cherry:hala aynı hala aynı:)
:mrgreen:

gerçekten çok keyifli bir akşamdı, bu gibi buluşmaları çoğaltalım
ama bundan sonrakilere ben foto.mak. getirmiicem.2-3 fotodan sonra mehmet sapıtıyor çünkü...
hehehe :p

http://www.motosiklet.net/forum/fot...caddebostan-sahil-bulusmasi-fotograflari.html

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Neden, buraya mı geleceksin ? :)

Bakarsın bu yaz vakit bulabilirsek ineriz o taraflara.
Koltuklar ilgimi çekti sadece.
Türkiye'de yapan varmı? diye merak ettim.
Motordaki beyaz yerleri de koltuklar gibi yapsa daha iyi duracak gibi sanki...

patriote
Türkiye'de bu işi yapan çok yer var...
Hele sen gel abi seni bi sanayiye götürelim , motoru baştan aşağı yenilersin :p

@edy görkem dinmeyen

Arkadaşlar güneyde motosiklet kullanmanın zevki gercekten baska; ama ne diyeyim buluşmalara gelip sizlerle vakit gecirmek cok isterdim..hepinize kazasız sürüsler!!!

boy

Daha önce de söylemiştim, ben bu motorun aynısının mavi renkte olanını ve 1 milyok km de olanını Kızıltoprak'ta gördüm. Motor ölmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar