MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
o kadar resim resim dediniz, 100 küsür resim yükledim, tek bir yorum yazmamışsınız valla topiğe
nerde hani emeğe saygı...
:pale:

ya sen mehmet, sen bir de resimlere girip bakmışsın, dediğin tek şey " cd ye çeksene resimleri", başka tek kelime etmemişsin.
alacağın olsun valla...
::144::

Son düzenleme:

edy

1. Edy
2.Boy
3.luxor
4.Shrieker
5.Gorkem
6.Nemrut
7.Dinmeyen ???
8.Neco??
9.Marlboro Man
10.Shamyl
11.Ertech
12.dreamdark
13.takendy
14.sonic
15.
16.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben de orada olacağım (zaten haftanın 4 günü akşamları cbostan sahildeyim:p).
Akşam görüşürüz. :)

boy

@Luxor
ya sen mehmet, sen bir de resimlere girip bakmışsın, dediğin tek şey " cd ye çeksene resimleri", başka tek kelime etmemişsin. alacağın olsun valla...
Savaş CD'ye çeksen resimleri! :mrgreen: Çok net olmasa da güzel kareler var :cat:

Bende işim uzamaz ise iş çıkışı gelebilirim arkadaşlar. Ekleyin benide listeye:cat:

Bu gün zar
ten motor ile geldim işe ama kumaş pantalon var üstümde :)

edy

1.Edy
2.Boy
3.luxor
4.Shrieker
5.Gorkem
6.Nemrut
7.Dinmeyen
8.Neco??
9.Marlboro Man
10.Shamyl
11.Ertech
12.dreamdark
13.takendy
14.sonic
15.
16.

bu seferki katılım daha iyi gibi, ss fanları gittikçe çoğalıyor.

Son düzenleme:
oh oh oh maşallah maşallah
bo topic bereketli olmaya başladi.
: ))))

edy dinmeyen in yanindaki soru işaretini kaldir ltf
dreamdark ve sonic le tanişırım böylece.

Erdem abi aramışsın beni fakat telefonun sesi kısıktı kusura bakma :pr:

Ayrıca kontör yoktu T.cell'de Aveadan aramıştım seni ... Hani ekranda farklı numara görürsen şaşırma..

Bugünkü görüşmeye katılamıyorum bütün gün şirketteyim. Cumartesi günü birşeyler yaparsanız kesinlikle gelirim ama :cat:

edy

oh oh oh maşallah maşallah
bo topic bereketli olmaya başladi.
: ))))

edy dinmeyen in yanindaki soru işaretini kaldir ltf
dreamdark ve sonic le tanişırım böylece.

ayıpsın barış hemen kaldırıyorum soru işaretini. zaten emindim geleceğinden.

Erdem abi aramışsın beni fakat telefonun sesi kısıktı kusura bakma :pr:

Ayrıca kontör yoktu T.cell'de Aveadan aramıştım seni ... Hani ekranda farklı numara görürsen şaşırma..

Bugünkü görüşmeye katılamıyorum bütün gün şirketteyim. Cumartesi günü birşeyler yaparsanız kesinlikle gelirim ama :cat:

geçen sefer banada haber verin demiştin, bende sözümü tuttum aradım seni. kaçırdığın için üzülme bu bizim son buluşmamız değil daha çok görüşürüz. bir sonra ki buluşmada görüşürüz.

Son düzenleme:

boy

Arkadaşlar, bu akşam buluştuğumuzda pist organizasyonu için de ciddi şekilde konuşalım. Temmuz'da motoru cadde moduna dönüştüreceğim, o yüzden sizlerle bir kez piste motorun yarış modundayken girmek isterim.

@TAMERR

Tamerr kardesim bak abilerin ne dio:) bırak o canavarı 250 ile baştan başla!! Ben dönünce alcam hayabusayı tamerrinde kulaklarını cekcem!!sen git 1000likle 150 kmyi geçme makinanın hakkını verme: sora da hayabusa al...Eminim ki onuunda hakkını vermezsin (ne demekse).. yarın öbürgün piste de cıkarsın maazallah...:) hepinize saygılar!

Not: Bu arada Boy arkadaşıma ve digerlerine saygım sonsuz. yaşları kücük te olsa tecrübeleri büyük insanlar. Ben tamerr arkadasımızı korkutmayalım destek olalım derim. Bana kalırsa 1000RR gibi bi canavarla başlaması tabi ki dogru diildi ama onu bırakmış olması bence dogru olan. Hayabusa kullandıysa Boy da sölediklerime katılcaktır. sonuçta patriote nin de dedigi gibi hayabusa güclü bir tur motorudur ve 1000lik sslerden daha güvenli. İmkanım olsaydı suan kullandıgım 600rr yerine ben de hayabusa tercih ederdim. bi de hangi makinede rahat hissediosan güvenli olan odur gibi geliyo bana ne dersiniz?

Son düzenleme:
MT Süper Sport Kullanıcıları,Fan ları Buluşma ve Bilgi Paylaşım Başlığı:pale:

bi tur vermiyonuz ki:pale:
verseniz bütün tecrübelerimi yazacam bu başlık altına ama:p:p:cat:

boy

@tderida
Bu arada Boy arkadaşıma ve digerlerine saygım sonsuz. yaşları kücük te olsa tecrübeleri büyük insanlar.
Abi yapma bee 31 bitiyor yaa, keşke 18'imde olsaydım...

Buluşma güzel geçti, çimende oturduk muhabbet ettik. Savaş resimleri koysana, şu toplu çektiklerini :mrgreen:

edy

boy bizden 2 saat önce ayrıldı. :)
buluşma güzel geçti yeni arkadaşlarla tanıştık. umarım artık diğer buluşmalarada gelirler. luxor güzel resimler çekti. eminim yakın zamanda resimleri yükler. şimdiden resimler için teşekkürler.

Güzel bir buluşmaydı.. Keyifli geçti.. Gelen her arkadaşıma teşekkür ediyorum... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar