MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

en fazla ara bu oldu herhalde. 12 gündür bir şey yazılmamış.
hava bugün çok güzel gözüküyor. muhtemelen akşam çıkarım. düşünen varsa buraya yazsın.

bu arada lastigi yıkamanın yol tutuşuna olumlu veya olumsuz bir etkisi olur mu?

ZXR-750, ilk aşık olduğum motordur :)

Kazasız belasız binersin umarım *umut_v6*"

Öncelikle herkese merhabalar.
Bazı sorularım var umarım cevaplarsınız...
1) Yarışçı olabilmek için hangi yolları izlemek lazım?
2) Kaç yıllık tecrübe sonucu yarışçı olunabilir?
( süper sport kullanıcıları topici olduğu için sorularımı burda sorma gereği duydum. )

Samet Bahtiyar

@smtbhtyr,
güzel motosiklet kullanıyor olman lazım. yarış teknikleri hatasız uygulayabildiginin farkında olman lazım.
bedensel kondisyona sahip olman lazım, yorucu bir iştir.

herşeyden önce bu işe başlamak için finansal destege sahip olman lazım yani paran olması lazım.

125 cc veya 250cc'den yarışmaya başlarsan senin için maddi açıdan daha makul olacaktır.

[YT]MOERYdqx51A&feature=channel[/YT]

bu nasıl bir plotajdır valla tebrik ettim kendisini.....:cat:

youtube izlemek için tıkla(linkteki programı kurun k-v tunnel proxygenie vs. gibi saçma sapan sitelerden girmekten kurtulun...)

Ducati pilotu üç defa şampiyon Bayliss ve takım patronu Tardozzi'nin yüz ifadeleri herşeyi anlatıyor:)

Bu arada pilot Dünya Superbike Şampiyonası'nda mücadele eden Ryuichi Kiyonari. Kenan'la 2008 sezonunda aynı takım/motorla yarışmışlardı. Bu seneki dereceleri malesef geçen yılkiler kadar iyi değil.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aslında bu başlık en az 4 ana katagoriye bölünür...

Yarışçılar

Apaçiler

Gazcılar

Kafeci tikiler

Bir ve üçe sesleniyorum, önümüzdeki hafta içi bir akşam otobandan sapanca yapsak kimler gelir?:silent:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Aslında bu başlık en az 4 ana katagoriye bölünür...

Yarışçılar

Apaçiler

Gazcılar

Kafeci tikiler

Bir ve üçe sesleniyorum, önümüzdeki hafta içi bir akşam otobandan sapanca yapsak kimler gelir?:silent:

Ikinci kategori için bir etkinlik dusunuyormusunuz?
Ona gore uçak bileti bakacam.
Sahane bermuda sort yaptim kendime.
Parmak arasi terliklerim de var.
Hazirim yani.

CBR125R'dan sora 2006 600rr ile birlikte yollara devam ediyorum...Bilmeyenler için öğrenim için (İTÜ) senenin büyük bir kısmını İstanbul'da geçiriyorum...

Yeni 600rr'ımdan bi kaç bilgi vermek istiyorum...Çok yakın bir arkadasımdan aldım 2ay kadar oldu...
Komple akrepovic karbon egsoz
Power Commander
Dyno-jet
Dereceli egzantirik
Hyper pro direksiyon amortisörü
Diablo Super Corsa Lastikleri
45'lik arka dişli ve DİD yarış zinciri
Şimdilik aklıma gelenler...
Ufak ufak çalışmalara başladım.Bana da yardımcı Geçen sene Bulgaristan Pleven'de 1000B'de 3.olan Hüseyin Harputluoğlu oluyor.Sağolsun hiç bir türlü desteğini esirgemiyor teorik pratik mekanik...Aranızdan bazıları Hüseyin abiyi tanıyorlar...
Açıkçası son hız meraklısı olmadığımdan dolayı 600rr tam istediğim tepkileri veriyor.Viraj yapmayı her zaman sevmişimdir ama bununla viraj çalışmalarına başladığımdan beri kendimi daha mutlu ve huzurlu hissediyorum.Hafifliği ve rahatlığı en çok cezbeden tarafı zaten...Mekanik olarak yapılan modifikasyonların da ayarlamaları yapılmış hiç biri boş boş durmuyor yerinde...

24-25-26Temmuz'da sanırım Körfez'de yarış var orada görüşmek üzere...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar