Seninkiler de apaçilik yapacak kadar gitmiyor be Murat'cım.
O kadar süre gitmiyorlar sana. Al patla, al patla nereye kadar :mrgreen:
Ailecek ilgiynen takip ediyoruz zaten senin patlayışlarını. İnşallah hepsü böyle fiziki tahribatsız patlayışlar olur şaka bir yana..
Seninkiler de apaçilik yapacak kadar gitmiyor be Murat'cım.
O kadar süre gitmiyorlar sana. Al patla, al patla nereye kadar :mrgreen:
agzına saglık seda bu motor kulanmayı bilmiyor motorcuyum diyor birde gerci artık cakma motorcu mopedi olanlar bile bundan daha iyi motorcu :queen::queen::queen:
Abi çok ısrar ettin itiraf ediyorum, molpedi olanlar bile benden daha iyi motorcu.![]()
benm 636tınında iptal akrapoviç slip-on tüp takarken kutuda exup beyni kandırmaca bir pul çıktıydı.. exupun motoruna onu takıp sanki exup çalışıyo gibi yapıp f1 ışığını yakmıyor.. motoru çeviriyor pul sağa sola değince sanki kelebek sona değiyor açılıp kapanıyor sanıyor.. çok ilkel bir yöntemle kos koca teknolojiyi kandımış bu igor akrapoviç hocam.. gökhan sen bi çıkma exup motor bul gerisi geliir kanımca çiçeğim
ayecim, exup motoru buldum, o şekilde halledicem muhtemelen:wiinkk:
pohahahaha :mrgreen::rendeer:
aye sende hiç üşenmedin dimi suzuki videolarını eklerken :cherry:
Sen dönüp dolaşıp doğru yolu buluyorsun, sırf sormak için soranlardan değilsin seviyorum bu özelliğini.:cat:
Hadi geçmiş olsun...
ölede, manifoldun üzerinde bulunnan enlemesine duran en dış taraflardanda yayla gerilmiş şey nedir?
katalizör falan değil dimi?
:queen::queen::queen::queen::queen:Gorkem fotoyu Lemans yarislarindan mi aldin?
Far var motorda????
GKN manifolt bu sisede durdugu gibi durmaz.
Sanirim ereksiyon önleyici olarak kullaniliyor.:mrgreen: