MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

Servis bana market oldu artık... :p 3 hafta motor orda kalınca insanın canı sıkılıyor her gittiğimde başka birşey alıyorum :mrgreen: Motorun birkaç vidasını yeniledim , alarm da aldım , bugün de kuyruğu sökücem :cherry: hani size de vida mida gerekliyse alim :mrgreen:

dinmeyen

Leventten geliyorum ne yazıkki , sorman yeter :)

Ben şimdi çıkıyorum akşam 8'de dünyadayım... :wiinkk:

Son düzenleme:
arkadaslar merhaba.Ben Tamerr..bende 1000RR kullanıyorum ve sizlerle tanısmak istiyorum tabii aranıza kabul edersienizz:)..3 ay oldu 1000RR alalı ancak son 2 aydır sürekli binmeekteyim.acemı sayılabilirim..ama sizlerle tanısmak isterim tabii beniii aranızda istersenz_? iste benm ufaklık 2005 model 1000rr

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tamer hoşgeldin.
Güle güle bin motoruna..

Motorda bişeyler değişmiş gibi..
Değişiklikleri paylaşırsan seviniriz.

Ön çamurluğu görmesen 600RR sanacaktım. :)

edy

tamer hoşgeldin , yeni bir hondacı, yine bir hondacı !!!! :pr: yavaş yavas topiği ele geçiriyorlar, yakında başlığı değiştirecekler ( MT Honda kullanıcıları, Fanları buluşma ve bilgi Paylaşım başlığı)

Tamer motorun hayırlı olsun, sen bana bakma ben hondacılara takılıyorum. cuma akşamı buluşup haftasonu planı yapıcaz. gelirsen seninlede tanışmış oluruz.

bu arada dün nemrut'un fotosunu çektim çok yakında deşifre ediyorum.

Son düzenleme:
Tamer hoşgeldin.
Güle güle bin motoruna..

Motorda bişeyler değişmiş gibi..
Değişiklikleri paylaşırsan seviniriz.

Ön çamurluğu görmesen 600RR sanacaktım. :)

öncelşkle herkese selam..
motordaki değişikleri kendi zewkime göre yaptım acıkcasıı..acemlilkte oldugu icin koruma topuzları var.ön cam Zero gravity elcikler harris..ekzos yoshı.hava filtresi chayenne(yanlıs yazmıs olabilirim:p )Xenon Far..hava filtresi haric hepsini ben taktım

Bende elimden geldiği kadar aranızda olmaya calısıcam..ancak SS kullanmama ragmen cok yuksek hızlara cıkamıorm daha...umarım uyum saglayabilirim..tabii tecrübeli arkadaslardan ögrenicek cok seyim olduguna eminim..
Elimden geldiği kadar aranızda olmak isterim ancak 12 martta babamı kaybettim kafa olarak tam toparlanamadım aslında..motor kullanmak kafa dagıtmak acısından super oluo....birde annemi cok yalnız bırakamıorm..ama elimden geldği kadar yanınız da olmak isterim
şimdiilk bu kadar herkese selam...

Not :Görkem bende 4.Leventteyim.

boy

@edy
yeni bir hondacı, yine bir hondacı !!!! yavaş yavas topiği ele geçiriyorlar, yakında başlığı değiştirecekler
Erdem bak sana diyorum, eninde sonunda doğru yolu bulacaksın, Honda alacaksın. Zaten bir kez alsan bir daha başka markaya binmezsin hahahhaha :mrgreen: Bak en iyi yarışçılar Honda kullanıyor, Sinan Sofuoğlu, Kenan Sofuoğlu, James Toseland veeeee tabi ki beeeeen :p Bu arada yarışta aynasız sürmeye nasıl alışacağım diyorken, bugün işe giderken bir kez bile aynaya bakmadığımı fark ettim, arkama neredeyse hiç bakmıyorum, iki sefer kafamı çevirerek baktım. Şu insanoğlu garip, çok kolay adapte olabiliyor herşeye.

tamerr

Hoşgeldin :rendeer: Öncelikle başın sağ olsun....
SS kullanıp da yüksek hızlara çıkmak önemli değil , önce acemiliğini at üzerinden :wiinkk:

Not: Ben 1.Levent'teyim ama :cherry: Gezilere buluşmalara beraber gidebiliriz buradan , çünkü millet karşıda :)

edy

@edy

Erdem bak sana diyorum, eninde sonunda doğru yolu bulacaksın, Honda alacaksın. Zaten bir kez alsan bir daha başka markaya binmezsin hahahhaha :mrgreen: Bak en iyi yarışçılar Honda kullanıyor, Sinan Sofuoğlu, Kenan Sofuoğlu, James Toseland veeeee tabi ki beeeeen :p Bu arada yarışta aynasız sürmeye nasıl alışacağım diyorken, bugün işe giderken bir kez bile aynaya bakmadığımı fark ettim, arkama neredeyse hiç bakmıyorum, iki sefer kafamı çevirerek baktım. Şu insanoğlu garip, çok kolay adapte olabiliyor herşeye.

mehmet sonunda zaten ya sen beni hondacı yapacaksın yada ben seni yamahacı:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
söylediğin gibi insan hemen alışıyor yeni alışkanlıklara. eminim aynaya bakma alışkanlığı hemen geri kazanırsın.

boy

@GorkeM
SS kullanıp da yüksek hızlara çıkmak önemli değil , önce acemiliğini at üzerinden
Olm sanki senelerdir 1000cc makina kullanıyorsun. Sen yüksek hıza çıktın mı leyyn? Adamın altında 1000RR var, herhalde senden hızlı gidebiliyordur. Ben seni bir kez bindirecem benim motora merak etme :p

@GorkeM

Olm sanki senelerdir 1000cc makina kullanıyorsun. Sen yüksek hıza çıktın mı leyyn? Adamın altında 1000RR var, herhalde senden hızlı gidebiliyordur. Ben seni bir kez bindirecem benim motora merak etme :p

aaa sen bilmiyormuydun benim eskiden 954'üm vardı :cherry:
sanki hayatımda hiç 125'in üstüne çıkmadım :) bu haftasonu gidersek bmw'ye iletiriz raporları kim nasıl kullanıyor :wiinkk: :p
millet zar zor 230 görürken ben onları solluyordum.... heyt beee :p :p

Son düzenleme:
dediğim gibi ben uyarım sizlerie yerde cok mühim değil aslında..görkem tabiiiki geceriz karsıya tabiiki birlkte..acemilik dediğim yanlıs anlasılmasın 1000cc cok atik maine oldugundan acele etrmiorm 80-90 lada gitmiorm ama 140 km yi gecmemeye özen gösteriorum..yanlıs anlasılmasın kendımi kaybetmekten korkuorm..:p arkadaslar [email protected][/email] Msn adresm isteyen ekleyebilir..herzaman giremiorm foruma bulusmalardan habersiz kalabilirim...bi sekilde haberdar ederseniz sewinirim..:queen:
tabii son bişiy bugun butun gün kızıltopraktaydım..biras eklenti yaptım motora ..on ve arka Celik fren hrtumları .yolcu ve sürücü ayaklıkları michelin lastikler jant yanakları..derkn acayip yoruldgumu farkettim..ama en kısa zmaanda resmlerini koyucam son halini makinenin bakalım begencekmisinizz?

edy

yorumsuz :)

countersteervc8.jpg

08si0.jpg

@görkem Boy'un arkasına oturursa ne olur?

slowsign3uu3.jpg

targetqi1.jpg

motoridewc9.jpg

www.r1-forum.com

Son düzenleme:

boy

@edy
GÖRKEM -- Boy'un arkasına oturursa ne olur ?
Erdem, Görkem arkama resimlerdeki gibi tanga giyip mi oturacak? Yok yani saçlar da tutuyor sonra arkamıza ordu takılmasın :mrgreen:

edy

@mehmet, gorkem tanga giymez zannetmiyorum ama eğer giyerse, polis kesin durdurur.

08si0.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar