buluşunursa ben de gelebilirim ama kesinleşsin o zaman bende kesin bir cevap veririm... motorsuz geliyorum malum...
gorkem erdem ve ben geliyoruz yani buluşma kesin.
nereden geliceksin? yardımcı olabilirim belki
buluşunursa ben de gelebilirim ama kesinleşsin o zaman bende kesin bir cevap veririm... motorsuz geliyorum malum...

tamer hoşgeldin , yeni bir hondacı, yine bir hondacı !!!!r:
beni senden önce deşifre ettiler zaten![]()
bkz. http://www.motosiklet.net/forum/mot...t-sampiyonasi-korfez-pistinde-basliyor-2.html
birisi arkadaşa sakinleştirici versin:mrgreen: :mrgreen:
Tamer hoşgeldin.
Güle güle bin motoruna..
Motorda bişeyler değişmiş gibi..
Değişiklikleri paylaşırsan seviniriz.
Ön çamurluğu görmesen 600RR sanacaktım.![]()
Erdem bak sana diyorum, eninde sonunda doğru yolu bulacaksın, Honda alacaksın. Zaten bir kez alsan bir daha başka markaya binmezsin hahahhaha :mrgreen: Bak en iyi yarışçılar Honda kullanıyor, Sinan Sofuoğlu, Kenan Sofuoğlu, James Toseland veeeee tabi ki beeeeenyeni bir hondacı, yine bir hondacı !!!! yavaş yavas topiği ele geçiriyorlar, yakında başlığı değiştirecekler
@edy
Erdem bak sana diyorum, eninde sonunda doğru yolu bulacaksın, Honda alacaksın. Zaten bir kez alsan bir daha başka markaya binmezsin hahahhaha :mrgreen: Bak en iyi yarışçılar Honda kullanıyor, Sinan Sofuoğlu, Kenan Sofuoğlu, James Toseland veeeee tabi ki beeeeenBu arada yarışta aynasız sürmeye nasıl alışacağım diyorken, bugün işe giderken bir kez bile aynaya bakmadığımı fark ettim, arkama neredeyse hiç bakmıyorum, iki sefer kafamı çevirerek baktım. Şu insanoğlu garip, çok kolay adapte olabiliyor herşeye.
Olm sanki senelerdir 1000cc makina kullanıyorsun. Sen yüksek hıza çıktın mı leyyn? Adamın altında 1000RR var, herhalde senden hızlı gidebiliyordur. Ben seni bir kez bindirecem benim motora merak etmeSS kullanıp da yüksek hızlara çıkmak önemli değil , önce acemiliğini at üzerinden
@GorkeM
Olm sanki senelerdir 1000cc makina kullanıyorsun. Sen yüksek hıza çıktın mı leyyn? Adamın altında 1000RR var, herhalde senden hızlı gidebiliyordur. Ben seni bir kez bindirecem benim motora merak etme![]()
Yok yok seni bir kez benim motorun arkasına bindirmek farz oldubu haftasonu gidersek bmw'ye iletiriz raporları kim nasıl kullanıyor
Erdem, Görkem arkama resimlerdeki gibi tanga giyip mi oturacak? Yok yani saçlar da tutuyor sonra arkamıza ordu takılmasın :mrgreen:GÖRKEM -- Boy'un arkasına oturursa ne olur ?