- Konu Yazar
sevgili arkdaşım bunları bana toplantıda modumuz kenan abi verdi.... o gün toplantıda olan herkese bunlardan verildi bir tanede bu sitenin logosu olandan vardı bir rica üzerine o stickerı bir abimize verdimm.... bence sizin ilinizin moduna başvurun :cherry:thundersss' Alıntı:Nereden edineceğiz bunları?????
bur-k@bilişim' Alıntı:sevgili arkdaşım bunları bana toplantıda modumuz kenan abi verdi.... o gün toplantıda olan herkese bunlardan verildi bir tanede bu sitenin logosu olandan vardı bir rica üzerine o stickerı bir abimize verdimm.... bence sizin ilinizin moduna başvurun :cherry:
viper_1' Alıntı:Yok abicim yaa.Ben MT-ESKİŞEHİR moduyum...
BURADAN YÖNETİMİ ŞİDDETLE KINIYORUM...::evil:: ::evil::
Kaç defa istedim gelmedi...r:
Abi nerde bizim stickerlar yaa?ale:
ale:
ale:
ale:
::tutkuy::
Abim biz aynı şehirde ikamet ediyoruz inşallah şu ehliyeti almama bir hafta kaldı alayım aranıza kabul ederseniz katılacağım zaten...bur-k@bilişim' Alıntı:sevgili arkdaşım bunları bana toplantıda modumuz kenan abi verdi.... o gün toplantıda olan herkese bunlardan verildi bir tanede bu sitenin logosu olandan vardı bir rica üzerine o stickerı bir abimize verdimm.... bence sizin ilinizin moduna başvurun :cherry:
İnşallah alırsın motorunu ümit:queen:vlad1462' Alıntı:bande var bikaçtane ama yapıştıracak uygun biyer bulamadım,hayırlısıyla alırsam şu motoru bende yapıştıracam![]()
ne demek abi benim bütün motorculara kapım acık aslında burda ki mesajı modumuz kenan abi verir neyse bu seferlik benden :cherry:thundersss' Alıntı:Abim biz aynı şehirde ikamet ediyoruz inşallah şu ehliyeti almama bir hafta kaldı alayım aranıza kabul ederseniz katılacağım zaten...
Bugün zaten Bornova Manisa yoluna çıktım resimlerde oralardan galiba