MT stiker larım nasıl olmuşş......

hiç sözü uzatmadan resimlerr ..... :)
bu arada bu stickerların bana ulaşana kadar emeği geçen herkese çok teşekkür ederimm....

şu duruşa bak bee........ :p

buda başka bir açıdan bizim düldül

buda bizim mekandan körfezin görünüşü(izmir ayaklarımın altında :p )

iyi olmuş abi şu MT stıkerini az daha yakından çekseymiştin olacakmıştı bide bende olsa şu stıkerdan yapıştıracagımda yok:)

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
bande var bikaçtane ama yapıştıracak uygun biyer bulamadım,hayırlısıyla alırsam şu motoru bende yapıştıracam:)

thundersss' Alıntı:
Nereden edineceğiz bunları?????
sevgili arkdaşım bunları bana toplantıda modumuz kenan abi verdi.... o gün toplantıda olan herkese bunlardan verildi bir tanede bu sitenin logosu olandan vardı bir rica üzerine o stickerı bir abimize verdimm.... bence sizin ilinizin moduna başvurun :cherry:

bur-k@bilişim' Alıntı:
sevgili arkdaşım bunları bana toplantıda modumuz kenan abi verdi.... o gün toplantıda olan herkese bunlardan verildi bir tanede bu sitenin logosu olandan vardı bir rica üzerine o stickerı bir abimize verdimm.... bence sizin ilinizin moduna başvurun :cherry:

Yok abicim yaa.Ben MT-ESKİŞEHİR moduyum...

BURADAN YÖNETİMİ ŞİDDETLE KINIYORUM...::evil:: ::evil::

Kaç defa istedim gelmedi...:pr:

Abi nerde bizim stickerlar yaa?:pale: :pale: :pale: :pale:

::tutkuy::

bizim modmuzun yüksek mevkilerde tanıdığı var galiba :p

viper_1' Alıntı:
Yok abicim yaa.Ben MT-ESKİŞEHİR moduyum...

BURADAN YÖNETİMİ ŞİDDETLE KINIYORUM...::evil:: ::evil::

Kaç defa istedim gelmedi...:pr:

Abi nerde bizim stickerlar yaa?:pale: :pale: :pale: :pale:

::tutkuy::

bize de gelmedi daha :pr:

bur-k@bilişim' Alıntı:
Abim biz aynı şehirde ikamet ediyoruz inşallah şu ehliyeti almama bir hafta kaldı alayım aranıza kabul ederseniz katılacağım zaten...
Bugün zaten Bornova Manisa yoluna çıktım resimlerde oralardan galiba

seve seve...

thundersss' Alıntı:
Abim biz aynı şehirde ikamet ediyoruz inşallah şu ehliyeti almama bir hafta kaldı alayım aranıza kabul ederseniz katılacağım zaten...
Bugün zaten Bornova Manisa yoluna çıktım resimlerde oralardan galiba
ne demek abi benim bütün motorculara kapım acık aslında burda ki mesajı modumuz kenan abi verir neyse bu seferlik benden :cherry:

bu konu hortlamışmı banamı öyle geliyor...:)

sitenin stikerları anahtarlıkları ve tişörtleri yakın bi zamanda tuncer(forrap) kardeşime ulaşacak bildiğim kadarı ile ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar