MT Sticker'ı Hakkında...

Herkese iyi geceler dilerim...
bazen mt kullanıcı albümlerinde, bazende yollarda motorcu dostlarımızın makinelerinde forumumuzun stickerlarını görüyorum/uz...
sticker'ları nerden ne şekilde temin edebiliyoruz?
hem yollarda birbirimizi gördüğümüzde birbirimizi tanımamız açısından, hemde forumumuza yeni yüzler katılması açısından faydalı olacağını düşünüyorum...
bilgisi olan arkadaşlar ve büyüklerimiz bu konuda bizi aydınlatırsa iyi olur...
Hepimizin yolu açık olsun...
Allah kazadan beladan korusun...
sağlıkcakla kalınız...

valla kimse tasvir etmedi ama kendi stkerımı kendim yapmıştım kaskıma yapıştırmıştım.nasıl yapıldınıda söyliyim yazıcıdan logoyu çıkarttım ustunude şeffaf koli bandıyla bandladım yapıştırmasınıda zemine göre yapıştırıcı seçerek yapıştırabilirsin

Eğer adminlerden rica ederseniz gönderebilirler,yada fuara felan gelirseniz MT standında bol bol stıcker bulunuyor.

motosiklet fuarında yada buluşmalarda istersen getirirler... benim çantada sedat ın motorda vardır belki fark etmissindir... çok vardı ama dağıttım hep.....

admine mesaj atarsan gönderirler dostum ben bolca istemişte bi ara arkadaşlarımın hepsine dağıtmıştım :mrgreen:

En kolayı bir reklamcıya gidip: "bi zahmet" ile başlayan cümle içersinde sitenin adresini söylemek. Onlar logoyu alır, istediğin yüzeye uygulanabilir şekilde sticker yapar verirler.
(maliyetli değildir)

site yöneticileri artık büyük bi buluşmada ufak sticklerlardan dagıtırlar diye umut ediyorum =)

Sticker icin yöneticiler aslinda bölgesel olarak dağıtıcilar seçmeli. sticker olsun tshırt olsun toptan bir şekilde hep bu dağıtıcılar yardımıyla olmalı. Hem daha kolay dağıtılmış olur hemde ufak buluşmalarda bile dağıtma imkanı olur. Yoksa herkez fazlaca alip etrafa dağıtıyo:-D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar