MT siz 15 ay

Selam arkdaşlar konuyu nereye acacağımı bilemedim mod arkdaşlar nereye isterseniiz taşıyın

selam sevgili motosiklet.net üyeleri malumunuz vatan borcu namus borcu ve bende vatan'a olan borcumu ödemeye gidiyorum.
Sizlerle ama iyi ama kötü günlerimiz geçti ve herkesin bana çok yardımı oldu hepinize çok teşekkürler.Hakkınızı ödeyemem.Sizlerden iyiyi kötüyü çok şey öğrendim.
Hepiniz hakkınızı helal edin.
(Gidipte dönmemek Dönüpte görmemek var)

21 şubat 2008 gideceğim
mamak/ANKARA topçu tugayı

hayırlı tezkereler. İnşallah hakkıyla yapıp dönersin..

hayırlı olsun nekadr güzel bi olay yapmaya gidiyosun darısı başımıza bende seneye gidiyorum hayırlı teskereler

Göz açıp kapayana kadar geçiyor. Seni bekleyeceğiz... Vatan sana emanet, biz MT'ye bakarız.. :rendeer:

Saolun arkadaşlar inşallah sağ salim gelim hayalimdeki motoru alacağım ve zaman buldukça da siz MT üyelerini rahatsız edeceğim

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Hayırlı teskereler. 15 ay sonra görüşmek üzere.

Son düzenleme:
Hayırlı teskereler abicim .. Ama bızı unutma ve Dondugunde de bı haber et :) ...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Demek ankaradaki evime komşu olacaksın...... Hayırlı teskereler.... Pek güzel yer değil ama şehrin içinde... Avantajı çok....:cat:

Moderatör (forrap)
Hayırlı tezkereler.Biran önce sağ salim gidip gelmen dileğiyle..
Arada gir siteye,üç beş bişeyler yaz:cat:

Konuyla alakasız olacak ama,teskere yazan arkadaşlar var,doğrusu tezkere.

en büyük asker bizim asker .. en büyük asker bizim asker hayırlısıyla git gel kardeşim ... hayırlı tezkereler

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı tezkereler
sayılı gün çabuk gecer derler göz acıp kapayıncaya kadar gecer inş. :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı tezkereler... Yolun Açık ola bilader... 15 ay inşallah Çabucak geçip gider sende dönersin aramıza... Allahım seni kanatları altına alır merak etme... Allaha Emanet Ol...

Hayırlı teskereler.sayılı zaman çabuk geçer bizlere, sanada kolay gelsin.Hayırlısı ile git gel

Hayırlı tezkereler paşam...Bir bakmışsın bitmiş..Benim gibi bide bakarsın 17 sene geçmiş aradan..:wiinkk:

Ah ulan ah.....Gençlik vız diye geçtin de haber vermedin...:pr:

hayırlı teskereler olsun :) 15 ay yattım askerde yazıcıyken=)) askerlık nedır ogrenemedım :) sağ sağlim git gel gözünü açıp kapayıncaya kadar geçer

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar