[MT - Sinop] İnceburun Gezisi / Türkiyenin En Kuzeyi

Türkiye'nin en kuzey ucuna fenerin altına gittik süper bir geziydi muhteşem manzara Sinop Mt sunar

İnceburun, Sinoptan 45 dak. uzaklıkta

atinin motor

memet'in motoru

İnceburun tabelası az bi yolumuz kaldı yol biraz kötü taali yoldu

işte İnceburun

inceburundan manzaralara devam

Atilla çok fotojenik çıkmışsın

dönüş yolunda Aklimana uğradık ordaki fenerin altında da birkaç resim manzara

burda bana saldırıyorlar

ve birazda cross zamanı atlamalar zıplamalar

işte olay resim atilla scooter motoruyle croos yaparsa bizden gaza geldii :queen: :queen: şaseden ayrılır diye baktık ama motora hiçbirşey olmadı

bu atillanın iniş yere basma sahnesi tabi motoru toparlayabilirse :)

tabi burdan gaza gelip croos yaptığımız tepeye gidip bir iki uçuş daha :queen:
tabi atillada bizimle atlıyor yazık o scootera ama sapa sağlam helal :queen:

atillanın motoru sağlam bu arada dökülmedi :queen: :queen: sevgiler Sinop MT:rendeer:

Merhaba

Çırpınırdı Karadeniz şarkısını hatırlattı bana deniz. Ne kadar güzel görünüyor. İyi eğlenmişe benziyorsunuz. O scooter'ın şasesi bu zorlamalara dayanmıştır umarım. O fotoğraf makinesi EOS400D sanırım. Güzel fotolar yakalamışsınız. Adana'dan selamlar.

Görüşmek üzere.

Merhaba

Çırpınırdı Karadeniz şarkısını hatırlattı bana deniz. Ne kadar güzel görünüyor. İyi eğlenmişe benziyorsunuz. O scooter'ın şasesi bu zorlamalara dayanmıştır umarım. O fotoğraf makinesi EOS400D sanırım. Güzel fotolar yakalamışsınız. Adana'dan selamlar.

Görüşmek üzere.

bizde hayretler içerisinde kaldık nasıl şase ayrılmadı diye motora hiç birşey olmadı çinliler bu motoru sağlam yapmış heralde :silent: kaç defa rampalardan zıpladı düştü biz yeter bişey oldu dedikçe arkadaşa bişey olmaz dedi kendi motoru nasılsa bişey olmadıya motora hayret bişey :)
fotoğraf makinası doğru gözünüzden kaçmamış :cat:

Merhaba

Görüşmek üzere.

valla abi benım motorum diye demiyorum ama bu motor gerçekten çok sağlam bu motoru alan adam çok şanslı olur sanırım çok testlerden geçti bu motor çok zorladım ama maşallah banamısın demedi :cat:

yani bende bu motor ayrılmadı ya inanın arkadaşlar kımsede ayrılmaz bu motor bütün sağlamlık testlerımden tam not aldı bu motor bu arada citten iyi iş çıkartmışım yaw

Son düzenleme:
gerçekten çok güzel oldu hafta sonu nereye gidiyoruz kanka şelalelere mi gitsek =))))

gerçekten çok güzel oldu kanka hafta sonu şelaleleremi gitsek =)))):cat: :queen:

Son düzenleme:
Sizinki gezi değil, hoplamalı zıplamalı 10 numara eğlence olmuş :mrgreen: :cherry: :cat:

şu resmi koymayı unutmuşum . yauv kim koydu bukadar kaskı benm motorun üstüne alın olm şunları :p :mrgreen: :) :queen: :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sinop mt geziniz güzel geçmiş iyi eğlenmişiniz resimler için teşekkürler.yalnız bişey sorcam orda bir motor eksik kadirin motor nerde o gelmedimi sizinle onuda bi görseydik.

sinop mt geziniz güzel geçmiş iyi eğlenmişiniz resimler için teşekkürler.yalnız bişey sorcam orda bir motor eksik kadirin motor nerde o gelmedimi sizinle onuda bi görseydik.

ümmet ağbi A2 ehliyeti kadirin olmadığından gelemiyor. çünkü yolda jandarma trafik cirit atıyor cıızz :)

abi kadir artık kendi klasmanın da oynuyor bizi begenmiyor artık bide kendine kız arkadaş buldu unuttu bizi:salut:

Sizinki gezi değil, hoplamalı zıplamalı 10 numara eğlence olmuş :mrgreen: :cherry: :cat:

dostum evet aynen öyle oldu ama çok eylendik keşke daha kalabalık olsak diyoruz ama maceralarımız devam edecek inşallah :cat:

Son düzenleme:
paylaşımınız için teşekkürler gaziantep mt den sevgiler saygılar

guzel gezi olmuş affınıza sıgınarak SİNOP un tarihi yerleri yokmu saygılarımla gaziantep mt

paylaşımınız için teşekkürler gaziantep mt den sevgiler saygılar

teşekkürler. Sinop Mt'de de sevgiler :rendeer:

better27
guzel gezi olmuş affınıza sıgınarak SİNOP un tarihi yerleri yokmu saygılarımla gaziantep mt

dostum il gruplarında Sinop Mt ye girersen tüm tarihi yerleri görmüş olursun :cat: merak ediyorsan bakabilirsin:rendeer:

atilla olm inceburundayken türkiyenin en kuzey ucuyaa karşıda rusyadan hatunlar nasıl el sallıyorlardı dimi :p :wiinkk: :cherry: :queen: :queen: puhahaha

İŞTe bu :) Ara sıra da bu motorunla görüntü ver bize BaTHu :p Ama diğeri daha sexy :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar