[MT] Sinema Kulübü

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Yok yav dünden beri arıyorum ne kadar zor olabilir ki mumya içeren filmi bulmak. Anlayabilmiş değilim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:09 ----------

Bram Stoker's Legend of the Mummy buldum filmi :D yav arkadaş ya :D

Yok yav dünden beri arıyorum ne kadar zor olabilir ki mumya içeren filmi bulmak. Anlayabilmiş değilim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:09 ----------

Bram Stoker's Legend of the Mummy buldum filmi :D yav arkadaş ya :D
2.9 yahu IMDB , bilmememiz normal.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Imdb puanına bakarak film izlemediğim için sorun yaşıyorum böyle antika filmleri bulurken :D

Motosikleti
D400
Eskiden bu konuya cok yazardım.

Artık pek umursamıyorum.

Hayatımız film olmuş boşverin. :queen:

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
I Onde Dager(2021)
İyi Katiller Sevgilim
1Wxgaa45NyvPwYZT3GsZqQWWanR.jpg

Adam karısını dağ evine götürüp öldürmek istiyorsa kötüdür. Karısı onu aynı yerde öldürmeyi planladıysa durum karışıktır. Dağ evinde başka tehlikeler varsa durum çok karışıktır. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
"No country for old men" filmini belki 10-15 sene önce ilk defa duymuşumdur. Niye bilmiyorum ama ilk defa bu sabah izledim. Hani güzel bir film ama bu kadar mı amaçsız ve b.ktan bitirilir? Yorumlar abartılı, film İmdb puanını haketmiyor, tırto..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@gurcanozturk teşekkürler hocam, bakacağım.

Motosikleti
CB650R
Şu zamanların en çok konuşulan filminden bahsedeyim BERGEN

Para verilip izlenmez, sırf gitmek zorunda kaldığımdan gittim
Hikayeyi anlatabilmek için 2 saat 30 dakika film çekmişler daha birde kırpa kırpa anca sığdırmışlar

Anlatmaya çalıştığı şeyi destekliyorum özellikle sonunda İstanbul sözleşmesi vurgusu güzeldi
Ancak gerek film müzikleri olsun gerek uzunluğu monotonluğu olsun sıkıcıydı

Bergen'in o ilk kayıtlarındaki ince sesinin yavaş yavaş kalınlaşmasını işleyememişler, en damar şarkılarını konuya dahil dahi etmemişler
Bazı ses ve sahne hataları da cabası

0405738.jpg

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Mussolini’nin Hazinesi
tt14270848-180x251.jpg

Renato de Maria'nın yönettiği, aksiyon ve mizah yüklü bu soygun filminde Pietro Castellitto, Matilda De Angelis ve Isabella Ferrari rol alıyor.

Çok etkileyici bir film değil. Fakat, izlenir.

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
Eskiden ne özene özene yazardım bu konuya.

sonra baktık ki forumda trollere destek var, boşverdim :D

Bu arada izlemediyseniz "iyilik kötülük okulu" diye bir film cıkmış. sakın izlemeyin. leş.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
AN OFFICER AND A SPY

subay-ve-casus-an-officer-and-a-spy-filmi-konusu-oyunculari.jpg

Genç subay Dreyfus, Almanya’ya bilgi sızdırmakla suçlanır. Ömür boyu hapis cezasına çarptırılır. Askeri istihbarat sorumlusu Picquart bilgi sızıntısının devam ettiğini keşfettiğinde zorlu bir mücadele başlayacaktır.

Filmin mutlu sonunu dünyanın gerçeklerine uygun bulmadım. Fakat, gerçek bir olaydan esinlenmişler. Sonuna kadar ilgiyi kaybetmeden seyredilecek bir film.

Son düzenleme:
Gerilim sevenler için standart ilerleyen ancak sonunda sürpriz yapan bir yapım.

Eğlenceli versiyonu olan "Shazam" daha hoş olsa da bu yapım da "aksiyon" sevenler için gayet doyurucu. 3-5 dakika max. sakin kalan devamında sürekli aksiyonu olan bir film yapmışlar.

Devam etmeyeceği için üzüntüden kendinizi eve kapatacağınız bir dizi. Özellikle Moğol dönemi Kubilay-Han hakimiyeti yıllarında geçiyor. Son dönemlerde izlediğim en iyi şeylerden biri.

Motosikleti
D400

ilk film en cok hasılat yapan filmlerden birisi idi. 3d nin ilk kez bu derece yansıtılması, görsel efeklerin döneminin ilersinde olması gibi. ama senaryosu cok basitti ve derinliği yoktu ancak James'in müthiş bir hayal gücü vardı.

bunun gazı ile 3saat 10 dakikalık 2. avatar filmi 13 yıl sonra geldi. görsel ve ortam olarak, efekler olarak daha iyisini izlemedim bu film gibi. gerçekten müthişti. ancak gereksız uzun ve konusu gerizekalılara yönelik seviyede basitti. mantık hataları, diyalog boşlukları, sanki zorla senaryo yazdırılmıs gibiydi. ancak diğer başarıları sayesınde bunlar gözardı edilebilir bir konu.

Özete gelir isek, bizim avatar ailemiz artık coluga cocuga karışmış yaşarlarken yıllar sonra kovaladıkları ınsanlar geri geliyor. 1 yıllık direniş ve savaş sonra Jake Sully de ailesini alıp "biz buradan gidersek sizi rahat bırakırlar" gibi sacma bir mantık ile orman kabilesinden kacıp su kabilesinin yanına yerleşiyor. tabi oraya da savaş geliyor, bla bla bla. aslında film boyunca albay Quaritch 'in öldükten sonra zihninin yüklendiği avatar ile intikam arayışını izliyoruz.

konunun esas savaşını 3. filme bırakmışlar.

Konu olarak 4/10
Film olarak 8/10

Avatar-2-Filminin-Ilk-Fragmani-Geldi.jpg

FRACTURED: "İnsan beyni travmalardan korunmak için alternatif başka bir gerçeklik yaratabilir." temeli üzerine yapılmış bir film. Tahmin edilebilir bir konusu ve olay örgüsü var ancak yine de izlemesi keyifli bir yapım.

PERFECT DATE: Noah Centineo son zamanların yükselen aktörlerinden. En son "Black Adam" isimli yapıma da oynadı ancak romantik komedi türü filmlere daha çok yakışıyor. Daha önce de "Sevdiğim Tüm Erkeklere" üçlemesinde benzer bir rolü vardı ve o rolü de gayet başarılıydı.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Gulltransporten

goldrun_horizontal_n_6384baa4c3e03-171x96.jpg

Bir kahramandan çok sıradan insana benziyordu. Ama ona büyük bir sorumluluk verildi. 2.Dünya Savaşı'nda Alman işgaline uğrayan Norveç'in altın rezervini Almanlardan kaçırmak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar