[MT] Sinema Kulübü

film sıkmadı ama ne bileyim ,
büyütüldüğü kadar değil,
şahsen aksiyondan ziyade biraz daha derinlik beklerdim,
diyalogların kısa tutulması biraz boğmuş filmi.
tamam bir festival filmi olmasın ama solucan deliğini astronota kalem ile kağıt delip anlatmak nedir aga ?

kötü bir film değil,
tamamen öznel bir yorum.

izlenmesinde fayda var.
detay göndermeler güzel olmuş.
güzel kafayla tekrar seyredilir.

"mad max: fury road"ı pek methediyolar ama yorumlara bakınca filmin esasının "kıyamet sonrası"ndan "aksiyon"a kaymasıyla ilgili tereddütlerim var.
yok mu izleyen?

Madmax zaten kült film, evvelki seriler malum, yazdığın üzere sözde kıyamet , daha doğrusu cacık edilen limon sıkılan düyada arta kalan organizmaların , mücadeleesi, yeni versiyonu seyr etmedim, merak bile etmiyorum , bir dünya efekt salatası olduğu muhakkak.

Kısacası Mel yoksa dadı yohtur.

Pompalanmış, gerçekçilik dışı filmlerden bıkan varsa tavsiye ederim
Ser%C3%A7elerin-%C5%9Eark%C4%B1s%C4%B1.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0997246/

Chappie filimini öneririm. Yeni izledim bende yine yapay zeka ve robotlu fakat diğer izlediklerimden daha güzel minik komik anları var aksiyonda var bilim kurguda sayılır karışık iş ama keyifle izledim :cherry:

The Longest Ride güzel film en son keyif alarak onu izledim açıkçası. Mad Max izledim en son o da fena değildi aksiyon açısından.

mad max 3 lemesini tekrardan seyrettim,
ilk olarak yeni filmi seyredip,
"bunun neresi deli ?" diyecek olanlara yazık.

Divergent filmi güzeldi. Devam filmi Insurgent de öyle. Kate Winslet'i Titanic'ten sonra tanıyamamak da ayrı bir konu doğrusu... zaman hakkını almış. Rolünü hakkıyla oynuyor ama :) Başroldeki kızın adı neydi? Shailene Woodlay. Sizin için imdb'ledim... :)

Bazı filmler vardır, devam serisini izlersiniz. Bunun 3'ü çıksa, üçüncüsünü de izlerim ...

Mad Max Fury Road'ı ben beğenmiştim eski 3lü gibi sarmaz tabi ki ama hoşuma gitti cross kullanan elemanlar süperdi :)

Predestination ve Unbroken filmlerini izledim en son, bayağı oldu ama film izlemeyeli varsa saran film öneriniz beklerim.

bu başlıktamı ölmüş nerdesiniz motorcular imdb 200 ü ben boşunamı izledim gelin sohbet edelim

Bu başlığı nasıl kaçırmışım sabahın 4ü olmadığı bi saat detaylı inceleyip kendi filmlerimi paylaşıcam ama boş geçmeyelim.

Çok basit bir film ama izleyiciye çok şey katıyor: nightcrawler - gece vurgunu

Çin ve Amerikan versiyonu var Çin versiyonu izleme fırsatım olmadı izlediğim en iyi intikam filmi: ihtiyar delikanlı

"12 KIZGIN ADAM" ben izlerken cok keyif aldim.Bi baskasi belki bu ne bicim film demistir.Ama bendeki yeri ayridir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar