yeni visitors u seyreyledim biraz sarmadı.
spartakus insan neslinin üremesi ile ilgili güzel bir film bir iki bölüm takıldım.
prison break ilk sezonu seyrettim baktım uzuyor bitsin seyrederim dedim öyle kaldı.
walking dead pek sarmadı.
şüphesiz güzel dizilerdir ama ne yazık ki sarmadı .
dizi mantığı biraz ters gelmeye başladı.
genelde bakalım ne kadar uzatabiliriz diye kasıp duruyorlar.
bu dizilerin içinde battlestar galactica da olmalı.
ilk defa bir dizinin gayet net bir biçimde bittiğini ve sonunda da oldukça akıl kurcalayıcı bir mesaj olduğunu gördüm.
ilkay o duraktaki taksilerin neredeyse tamamı korsan taksiymiş, yer yerinden oynadı burada.![]()
Bu dizilerin zevki blueray versiyonlarında çıkıyo.Ben bi siteye üye oldum ücretli.Kendi serverından tek link blueray filmler , diziler indiriyorum.2 TB'dan fazla arşivim oldu.Bağlıyorum 106 ekran LCD televizyona çocuklar uyuduktan sonra gecede 2-3 bölüm dizi izliyorum.Blueray versiyonlarda adamların burunlarındaki kıllar bile görünüyo.Çok yüksek çözünürlük var.Bide home theater sistem çakacaktım ama çocuklar uyanır diye vazgeçtim.
usta, ben ses problemini logitech kulaklık ile çözdüm. 5 metre seyyar kulaklık kablosuyla yattığım yere kadar ses konforundan ödün vermiyorum.
yeni visitors u seyreyledim biraz sarmadı.
spartakus insan neslinin üremesi ile ilgili güzel bir film bir iki bölüm takıldım.
prison break ilk sezonu seyrettim baktım uzuyor bitsin seyrederim dedim öyle kaldı.
walking dead pek sarmadı.
şüphesiz güzel dizilerdir ama ne yazık ki sarmadı .
dizi mantığı biraz ters gelmeye başladı.
genelde bakalım ne kadar uzatabiliriz diye kasıp duruyorlar.
bu dizilerin içinde battlestar galactica da olmalı.
ilk defa bir dizinin gayet net bir biçimde bittiğini ve sonunda da oldukça akıl kurcalayıcı bir mesaj olduğunu gördüm.
ilkay o duraktaki taksilerin neredeyse tamamı korsan taksiymiş, yer yerinden oynadı burada.![]()
Walking Dead bitti galiba.:queen:
6. bölümden sonrası yok.ale:
HahahaAz önce gördüðüm rüya 5 dalda oscar alýrdý ya neyse
nightcrawler konu olarak iyiye benziyo, imdb den 8,1 puan almış, nette var mıdır acaba izleyelim![]()