[MT] Sinema Kulübü

abi ocean's 13ü zerre beğenmedim yau. mevzu klas hırsızlık yardırmaya çok müsait bi konu ama film uyduruk bence. bi öncekisi bundan az bişey daha iyiydi ama onuda beğenmediydim.

sil o mesajı sil sil!

Bu akşam izledikten sonra yorum yapabilir..:)

whitney houston un bodyguard filmi var dı..:p

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Rampaların ustasıyım aksiyonun hastasıyım :p

Jet linin tek filmide güzeldir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Taş gibi hatun maaşallah ne bozulması:queen:

dmx ile eküriliğinden dolayı sempatimiz var her zaman jet liye.

marc dacascos vardı bide, kapueracıydı galiba.
son dönemlerde çok bozulmuş :p

http://www.youtube.com/watch?v=d_2Fii3X6CY

hakkaten ya babaya noolmuş böyle.danslar falan :) capoeira yı anlamıştık da bu pek olmadı be dacascos baba:)

kuvvetmira dediğin film "güçlülerin dünyası"... hani şu capoeira lı falan olan:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:17 ----------

Film müziği dendiğinde Requiem for a dream-Lux Aeterna yı tek geçerim...

http://www.youtube.com/watch?v=vl5McGN2L-E

mutlaka izleyin, dinleyin...

John Woo nun yönettiği 2 serilik bir film olan Red Cliff i de izlemenizi öneririm. Milattan sonra 208 yılında Çin in "Üç Krallık" zamanında yaşanan savaşı anlatıyor. Güzel savaş stratejileriyle ve görsel efektlerle süslenmiş bir filmdir kendileri. Tavsiyemdir. Orjinal adı Chi bi(2008) ve Chi bi xia: Jue zhan tian xia(2009). Tabi ki film çince olduğu için altyazıya muhtacız.

PUSH isminde bir film var , çok sağlam , tavsiye ederim . Ayrıca BATTLESTAR GALACTICA dizisinin film versiyonu seyretmediyseniz çok şey kaçırmışsınız demektir . Ayrıca GODFATHER serisini bir pazar komple sabahtan akşama kadar arkadaşlarla beraber seyretmiştik çok güzel olmuştu .

BIG LEBOWSKI yi söylememe gerek yok sanırım :))))

Nasıl kaçırmışım ben bu başlığı? Çok iyiymiş halbuki. Hele Osbourne'un V ile siftah yapması da ayrı bir yakışmış. Ne müthiş bir filmdir o...

Neyse bir iki katkıda ben yapayım. Fotoğraf eklemekle uğraşamayacağım kusura bakmayın. Ama IMDB linklerini vereyim en azından.

• Man From Earth, hiç görsel efekt kullanılmadan tek mekanda çekilmiş müthiş bir bilim-kurgu seyretmek isteyenlere tavsiyemdir. Zekanıza hitap edecek ama dinsel duygularınızı da bir hafif incitecek, ona göre...
  • El Lobo (Kurt), Franco döneminde ETA'ya sızan bir ajan. Gerçek bir hikayeden alıntıdır. Faşizm mi dediniz? Bunu da seyredin, etkileyicidir.
  • Boy A, suç kavramına çok farklı bir açıdan bakan, tabiri caizse tokat gibi bir filmdir. Kaçmaz.
  • Serenity, bilim-kurgu sevenler, buyrun bir de buradan yakın yahu. Space-Western. Tadından yenmiyor walla...

Instinct

instict.jpg

etkileyici bir film, filmdeki bütün oyuncuların rollerinin hakkını verdiğini düşünüyorum. en son bırakacağım herşeyi vuracam kendimi dağa taşa kurda kuşa hem yem hem de gark olacağım.

kaçırmışım ben bu topiği:) tüm sayfaları okudum bir çoğu izlediğim filmler birçoğunuda arşivime eklemeye başladım elinize emeğinize sağlık:cat:

bende biraz paylaşım yapayım bari.

american_beauty.jpg

155806_3_f.jpg

the-bourne-supremacy.jpg

f9_d__0_TheBourneUltimatum.jpg

danny%20the%20dog%20cover.jpg

zsCw6AzMYT.jpg

pursuit%20of%20happyness.jpg

wall-e-poster3.jpg

bir kaç ufak tavsiye :cat:

the pursuit of happiness ı bende kesinlikle tavsiye ederim.

bourne serisi de güzeldir izlenir...

Bourne serisini seyretmedik bir nevi hatmettik. James Bond karakterinden pek de haz etmeyen bir izleyici olarak Bourne serisinde yer alan ajan karakteri biraz uç olsa da tatminkar sayılır.

Insider

insider-DVDcover.jpg

iyi film olay akışı başlarda biraz yavaş gitse de bir süre sonra oldukça hızlı ve karışık haller alıyor.
konusu bir sigara firmasından üst düzey yönetici olarak çalışan emminin çalıştığı firmadan kovulması ve ardından firmanın sessiz kalması yönündeki baskısına karşılık emminin iyi olarak nitelenebilecek bir gazeteciyle olan diyalogları vs.
ikiyüzlülüğün filmi diyebiliriz. tatminkar bir film.

nerede bu sinemacılar?
"american history x"den bahsetmiş miydik? edward'ın hem iyi hem kötü hepde karizmatik olduğu ırkçılık üzerine sağlam bir film. en iyi 10 filmim arasına girer :cat:

Super Moderator
History X'in genelde ortalıkta dolanan bir "kesik" versiyonu var, şahsen kaldırımda çene parçalama sahnesiyle Edward tanıtılmazsa, ona American History X demem ben..::23343::

İlk 10'uma girmese de sever sayar, izlememiş olanlara tavsiye ederim:cat:

Bu aralar filmleri biraz kısıp, 1-2 diziye sardım tekrar, izlenmemişlerimde bir hayli filmim birikti bu vesileyle. Son zamanlarda izlediklerimden de bir şeyler karalarım kısa zamanda...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bekar gunlerimde haftada en az bir gun (ki genellikle 2-3kez) sinemaya giderdim.
Evlendik evleneli daha sinemaya adim atabilmis degilim.
Hayatimiz film oldu.:cherry:

Geriden gelmekle beraber illegal yollardan yeni filmleri izlemeye çalisiyorum.
Vakit darligindan bir filmi izlemem bazen 3 gun surebiliyor.:pr:

Topigi gorunce geçen yildan bu yana sadece Turk filmi izledigimi fark ettim.
Enteresan!!!!:pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:07 ----------

[/COLOR]
Bekar gunlerimde haftada en az bir gun (ki genellikle 2-3kez) sinemaya giderdim.
Evlendik evleneli daha sinemaya adim atabilmis degilim.
Hayatimiz film oldu.:cherry:

Geriden gelmekle beraber illegal yollardan yeni filmleri izlemeye çalisiyorum.
Vakit darligindan bir filmi izlemem bazen 3 gun surebiliyor.:pr:

Topigi gorunce geçen yildan bu yana sadece Turk filmi izledigimi fark ettim.
Enteresan!!!!:pale:

abi biz sinemasever genç bekarları evlilikten soğutuyor bu izlenimler yapma etme:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar