nuri amcaya haksızlık etmeyelim lütfen.
filmleri fotoğraf karesi gibi.
ilk iklimleri seyretmiştim. hayran kalmıştım görüntülere.
sadece görüntüler değil kendine has bir tekniği var.
zeki demirkubuz ise jason ın bahsettiği gibi vurucu. 3 ya da 4 filmini seyrettim gayet iyiler.
masumiyet ile başlanmasını tavsiye ederim ama yavaş bir filme hazır olmak lazım. her bünyenin harcı değil.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:06 ----------
film yazmadan çıkmışım biraz tavsiye ekeyim konunun bağrına.
Ong Bak
iki yönlü değerlendirebileceğim bir film. okuduğum kadarı ile özel efekt kullanmadan çekilmiş bir film, dövüş sahneleri çok güzel, bir iki takip sahnesi var tadından yenmiyor. klasik aksiyon severler için biçilmiş kaftan tabi halen seyretmediyseniz. ikinci taraf ben bu kadar kör göze parmak sokar gibi din propagandası yapan bir film görmedim. buda sizi korusun. bu filmin ikincisi ise birincisinden daha enfes aksiyon sever iseniz kaçırmayın.
Equilibrium
faşizm denildiğinde neden hep gamalı haç ve benzerleri kulanılır diye düşündüğüm film. faşizmin daha parlak zamanlarını temsil edecek bir ton simge bulunabilir.
filmimiz insanların duygularının kimyasal vasıtası ile kontrol altına alındığı bir zamanda insan olmanın gereklerini ve yeterliliğini sorgulayan gayet güzel ve aksiyona yer verilmiş bol klişeli bir film. seyredilir ama yeni birşey yok.
Bana Bir Şeyhler Oluyor
her derde deva bir tiyatro oyunu, seyrederken yerlere seren bir yapım, pardon 1 bu iki derim. orjinali ise james cameronun bile beceremediği bir 3d görsellik sunar insana ve seyirciyi de oyuna çeker

aile ile oturup seyredilecek nitelikte gayet hoş bir tiyatro oyunu.
herkese iyi seyirler.
@lifeisgood up filmi gayet güzel. kimi zaman şenlendiriyor kimi zmaan hüzünlendiriyor. çocuk filmi olmadığını söyleyebilirim. yalnız 40 küsür gb veri işi biraz zor bu işi 4-5 gb ile de hakkıyla yapan sürümler mevcut.
aydemir abi denilince yakın zamanda Kolpaçino yu seyrettim, ne diyeyim gayet güzel olmuş. bu filmi seyretmenizi tavsiye ederim.