[MT scooter gazcı team] Kurucu üyemiz GKN(gökhan) hafif bir kaza yaptı.Durumu iyi.

Gkn olum itiraf et yukarısıyla anlaşmamı yaptın hııı:p Biliyorsun ofluların yukarısı ile arası iyidir:queen:

Neyse geçmiş olsun.Umarım son kazan olur.

Bu arada clio'ya acıdım beeaa :queen::queen:

Son düzenleme:
gökhan çok geçmiş olsun :rendeer:en büyük kazan bu olur inşallah:cat:

Etiketler: canavar, gkn, kaza, yesil :queen:

lam ölsem makara yapçaanız:mrgreen:
şindi bende bişi yok, tel açmanızada gerek yok çok teşşekür ederim:rendeer:
kağıthaneden çağlayana inerkene yolun sağından
bi clio çat die sağdaki sokağa doğru kırdı..
bende tam dibinde olduum için yapıştırdım kardeşe, aslında arabaya motordan çok ben çarptım:p o sekmenin ektisiyle sağa savrulup karşımdaki park etmiş başka bi arabaya arkadan çarptım..
ilk araçta sol kapı göçtü cam kırıldı aynayı aldım bide:) hee çamurlukta yamuldu..
diğer aracında sadece tamponunda çizik var..
mootordan düşmedim durduum an attım yere herif in üstüne yürüdüm
keko arabanın içinden tel kulağında bana nie sağdan gidiosun dedi yaaa:queen:
sinyal falanda yok tabi
bende sen elinde telefon sinyalsiz sokağa dalıyosun, ben motorizeyim tabiki sağdan gidicem diyerekten minik bi temasta bulundum arkadaşla:mrgreen:
eldivenlerimin elimde olduunu unutmuşum:mrgreen:
bayıldı herif 2 saat onu ayılttık, soora aramızda konuşup anlaştık
poolis çağırmadık
benim karenajlar zati geeçenki drift te çatlamıştı, iice koptular, ön maşa yamuldu kafada kırık parçalar var vs..
dönüş yolundada amortisör koptu sanırım kazada çatladı..
ii o sırada yapışmadım yere:)
arabada bayaaa masraf var, motordada görüntüde masraf var ama eti budu kaç paraki, bi şekilde ucuza toplarımı düşünerek adamın uzlaşma teklifini kabul ettim..
polisin gelip keseceği ceza parasına zati motoru toplarım ben..
korumanın önemini bi kez daha anlamış ve tasdik etmiş oldum..
mutlaka tam koruma çıkın yola..
ii dilekler için tekrar teşekkürler..

gökhan kardeşim çok geçmiş olsun ya eldivenlerine bişi olmadı dimi :p

dikkatli olun kardeşim benim :rendeer:

Çok geçmiş olsun GKN ,samırım driftte düşme pozisyonları tecrübe olduğu için ucuz atlatmışsın :queen: Pınar hanım sanada çok geçmiş olsun (amortisör konusunda)bir günde bir kaza heberi bile canımızı sıkıyor iki haberi düşünmek bile istemiyorum....Kazaların bir çoğu benzer kazalar daha dikkatli olalım...........

Teşekkür ederim.. Birilerinin benim iyiliğimi istemesi iyi geldi sağol :wiinkk:

lan olum geçmiş olsun :S

cana gelceine mala gelsin... abi..

lan olum gibi .. manalı cümleler bu topikte kullanılmasın lütfen . çünkü burda konusu geçen hatun gkn .. olm da nedir ,?? olm .. hani başka biri kaza yapsa tamam .. o zaman diyelim vayy koçum olm aslanım yigidim .. gibi geçmiş olsun dilekleri kullanılır .

ama gkn yani ((:) burda ne dedir . bacum geçmiş olsun .. :queen::queen:

gkn bu akşam emektar motorunu sırtında talıyacak arkadaşlar
eeee hep omu gkn ı taşıyacak birazda gkn taşısın roller değişiyoo :queen:
gkn kaç canın kaldı kardeşim :queen::queen:

Çok geçmiş olsun.Bu arada motorunun markası modeli ne?Clio'yu parçalamışsın ya merak ettim.:cherry:
Drift videolarını da merak ettim link verirmisin?

Dün msn'de MT İstanbulun fırlama erkekleriyle toplu konuşma yaparken bizle dalga geçio sanmıştım :p
Öyle bi anlatıyoki sanki hiç bişey olmamış, rüyada gördüğü şeyi anlatıyo :p
Bide pis pis gülüyodu :p

Abim çok geçmiş olsun dikkat et kendine seviyoruz seni :rendeer:

gkn gecmıs olsun.sende bısey olmamasına sevındım.fazla gazlamayın.dıkkatlı olun.

geçmiş olsun kardeşim allah cümlemizi beterinden saklasın,bunada şükür sende bişey yok ya ben bu sinyal vermeyen araç sürücülerine uyuz oluyorum sanki arkadan gelen müneccim nereye döneceğini bilecek kadar.Yavşak herif

GKN Kardeşim büyük geçmişler olsun, Allah beterinden saklasın seni.
Çok üzüldüm, ancak şimdi okuma fırsatı bulabildim. Eldivenleri ve Korumaları ihmal etmememizin iyi sonuçlarını görebiliyoruz senin de dediğin gibi. :cat::cat: Hatta Kask ile yapılan istemsiz bir hareket ya da bir nevi selamlama diyelim, şaane sonuçlar veriyor, şiddetle tavsiye ederim:mrgreen:

40 ytl içinmiydi herşey:mrgreen:

Yok be Pınar arabayı TOFAS servıse gotursem 2 kapı degısecek dıgeceklerdı Boyaydı suydu derken 500 - 600 masraf cıkaracaklardı adam ondan kabul ettı benım motoru yaptırmayı.Ben kaportacı akrabalara ezıklerı duzelttırdım boyacı aıle dostumuzada sadece boya parası verdım ondan o paraya halloldu :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar