[MT scooter gazcı team] Kurucu üyemiz GKN(gökhan) hafif bir kaza yaptı.Durumu iyi.

GKN Kardeşim büyük geçmişler olsun, Allah beterinden saklasın seni.
Çok üzüldüm, ancak şimdi okuma fırsatı bulabildim. Eldivenleri ve Korumaları ihmal etmememizin iyi sonuçlarını görebiliyoruz senin de dediğin gibi. :cat::cat: Hatta Kask ile yapılan istemsiz bir hareket ya da bir nevi selamlama diyelim, şaane sonuçlar veriyor, şiddetle tavsiye ederim:mrgreen:
Seni çok pis kınadım Muzo abi :mrgreen:
Yok be Pınar arabayı TOFAS servıse gotursem 2 kapı degısecek dıgeceklerdı Boyaydı suydu derken 500 - 600 masraf cıkaracaklardı adam ondan kabul ettı benım motoru yaptırmayı.Ben kaportacı akrabalara ezıklerı duzelttırdım boyacı aıle dostumuzada sadece boya parası verdım ondan o paraya halloldu :bounce:
İyide sen arabayı yaparım demeseydin o da motoru yaparım demiycekti sen 40 ytl fazla para vererek kendi motorunu yaptıracaktın hiç indirim olmadan hemde :)

kimmiş o bakem beddua eden...ham yaparım onu ben...sendede böyle bir takıntı var dostum...yav kim sevmezki seni...dıştan önce biraz kasıntı ..artiz ..trip sahabı ..aristokrat burjuva ..burnundan kıl aldırmayan bir labunya :queen:gibi görünsende süper bi herifsin...:cherry::p

ben seni sevmişim kuzen...gayrısı yalan...:p

GKN

herkese teşekkürller iyi dilekleri için..
bu resilmerde hadisenin bilançosu:p

spa0114ux2.jpg

spa0113tl5.jpg

spa0111gu7.jpg

spa0110ao1.jpg

bu karanajlarının biras toplanmış hali:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
canım pejo
ulan bire katil benim ilk göz ağrım naptın la motura

sende bişiy yok ya bisi en çok o sevindirdi

keşke amortisör kırılırken moturun üstünde sadece pınar olsaydı
süpürgesiz cadı bana fena taktı..

Geçmiş olsun dileklerimi burayı okuyamadan yuz yuze verme fırsatı bulsakta yinede gecmiş olsun.. :rendeer:

Bence siz bu grubun adını veya kurmus oldugunu birligin adını yada felsefesini birdah dusunun arkadaslar :)
Hayır gazlamak bişi degilde durmak muhim olan.
Allah gostermesin.

motor fena olmuş ya pahalıdır parçalarıda masrafı karşı taraf karşılamıyacakmı

yay nerden çıktı abi cönaverin yayını mı attırdın yohsam :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar