[MT scooter gazcı team] Kurucu üyemiz GKN(gökhan) hafif bir kaza yaptı.Durumu iyi.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Geçmiş olsun Gökhan ucuz atlatmışsın.

GKN

aslında amortisör dönüşte kırılıcaana pınarr üstündeyken kırılaydı::winkwink
hepümüss kurtulurdukkkkkkkkkk:queen:

teşeekkürler erhan:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aslında amortisör dönüşte kırılıcaana pınarr üstündeyken kırılaydı::winkwink
hepümüss kurtulurdukkkkkkkkkk:queen:

teşeekkürler erhan:cat:

gökanım büyük geçmiş olsun ALLAH daha büyüğünden saklasın..:salut::rendeer::wiinkk:

iyi dimişin süpürgesiz cadı ya bide beni sana dövdürecekti..:cat:

Gecmiş olsun Gokhan gene ucuz atlatmıssın.. Bende ogle bı kaza yapmıstım aynı senın gıbı 2. kazam hıc unutman :p Adam aynı benı onume bı dondu adama arka kapıdan bı gırdım on kapıya kadar beraberce donduk motor yere dusmedı bıle dayanısma ıcınde donduk :p Allah tan benımkı Sahındı :) Ehliyete 2 hafta vardı o zaman Polıs cagıramadım adama benım motoru yaptırmayı kabul ettı ucuz olcak sandı ya :) bende onun arabasını yaptırdım :) Tabı sanayı akraba dolu boya koparta ıscılık yok 170 e halletmıstım benım motor 210 tuttu :)

Gecmiş olsun Gokhan gene ucuz atlatmıssın.. Bende ogle bı kaza yapmıstım aynı senın gıbı 2. kazam hıc unutman :p Adam aynı benı onume bı dondu adama arka kapıdan bı gırdım on kapıya kadar beraberce donduk motor yere dusmedı bıle dayanısma ıcınde donduk :p Allah tan benımkı Sahındı :) Ehliyete 2 hafta vardı o zaman Polıs cagıramadım adama benım motoru yaptırmayı kabul ettı ucuz olcak sandı ya :) bende onun arabasını yaptırdım :) Tabı sanayı akraba dolu boya koparta ıscılık yok 170 e halletmıstım benım motor 210 tuttu :)

40 ytl içinmiydi herşey:mrgreen:

Hayatı tiiiye alabilen insanları gerçekten takdir ediyorum :) Böyle neşeli kazalarda olabiliyormuş demekki Allah büyüklerinden korusun :)

GKN çok geçmiş olsun... :salut: :salut:
Allah beterinden korusun inşallah...

geçmiş olsun gökhan :rendeer:umarım ciddi bişey yoktur.hem o kadar dedim sana sat şu motoru diye:mrgreen:

trafikte slalomlar yaparak tehlike sacan canavar, kahraman bir clio soforu tarafından etkisiz hale gtrldi. asıl gercek bu:queen::queen:

aman allahım yazıyor yazıyor yazıyoooooooorrrrr mhrrmkpnr gerçekleri yazıyoooooooooorrrrrrrrrrrrr:queen::queen::queen::queen:

la kökan çok geçmiş olsun hakkaten allah korumuş ya sen akşam çok çay içtin ondandır

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar