Bizde fanatiklik yoktur. Bizde önce takım gelir. Kimi McLaren'deyken başımızın tacıydı. O gitti, biz McLaren'de kaldık. Sevmeyiz mi? Severiz, süper pilottur. Bizde olmasını da isteriz, ama doğal olarak destekleyemeyiz. Sabah uyandığımda hiçbir dönemde Kimi'nin web sayfasına bakmadım, ama McLaren'e en az haftada bir bakarım. Ayrıca biz sevdiğimiz adamın işine bakarız. Hangi rengi severmiş, ne müzik dinlermiş, en sevdiği yemek neymiş, saç rengi, boyu kilosu neymiş ilgimizi çekmez. Ama 17. başladığı yarışta Fisi'yi son turda geçerek 1. oluşunu iyi biliriz.
Gelelim F1'in popülaritesine... Futbolda benim sezip anlayamadığım şeyleri açıklarsan ben de sana F1'in sırrını açıklarım. Bu konuda önceliği sana veriyorum, zira malum, Türkiye'de tek spor vardır, o da futboldur. Aksini söyleyen, televizyonların spor haberlerine ve gazetelerin spor sayfalarına baksınlar. O programların adı futbol bülteni değil spor bülteni, sayfaların adının da spor futbol sayfası değil spor sayfası olduğuna göre ve buralarda futbol dışında birşey göremediğime göre TC'de spor=futbol. Bana bu bakışı açıklayabilen olursa tebrik edceğim ve bu bakışı anlayabilen kişinin de F1'i anlayamayacağını belirteceğim. Tek bildii spor futbol olan bir ülkeye ben F1'in nesini anlatayım? Kaldı ki F1'e gelene kadar bunun basketbolu var, tennisi var, atletizmi var.