mt racers club

4 tekerle gittin heralde
bende trefiğe takılmamak için ark dan motorunu aldım
ikitelli hadımköy yaptım, 5 gibi döndüm..
bi dahki sefere haber veririm, 20 dakkaya gideriss:bounce::mrgreen:
sen ikitellidemi oturuyodunki:silent:
Taam 20 dakkaya kapımın önünde hazır ve nazır olunuz :queen:
Evet, dün söylemedimmi ki sana :silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
demekki söylememişin üstüne gelme adamın aaaa:queen:

GKN

yok dört teker değildi :queen: yaptığım aktarmaları sayarsak 30-40 teker ediyo sanırım :queen:

eyvaaahh..
bide cumartesi, bide iett, akbilinde yoktur senin:p

Taam 20 dakkaya kapımın önünde hazır ve nazır olunuz :queen:
Evet, dün söylemedimmi ki sana :silent:

yok, bilmiodum orda oturduunu:wiinkk:
tmm 20 dakkaya ordayız.
semiiiihhh pijamalarını terliklerini giy, pinar bize çay ısmaricakmışş orayaa gidioss:queen:

ne akbili en son 3 yıl önce arkadaşıma vermiştim artık ben motorizeyim akbilnen işim olmas diyerek :queen:

abi ben ikitellideyim şu an :queen:

ama picamam yok gelirken banada getirsene

GKN

ne akbili en son 3 yıl önce arkadaşıma vermiştim artık ben motorizeyim akbilnen işim olmas diyerek :queen:

neee:queen:
tmm işte sen bırak picamayı falan:)
pinar 20 dakka içinde bekklioya, kendi adına ve bana veklatten git 2 çay iç gel
şindi beni göztepeden ikitelliye getirtme..
yarın pazardan alırım ben sana picama:p

olmas yemedim ben bunu atla gel :queen:

Olum senden beklenen hareket akbili satıp benzin alıp yol yapmak olurdu, beleşe mi verdin akbili :queen:
olmas yemedim ben bunu atla gel :queen:
Sana atlıycakmış msn den öyle söyledi :queen::queen:

Harbiden ne oluyor ya? Süreceğiniz F1 arabanız varsa sürün, yoksa geyik topiğine arkadaşlar :)

Bizim arabalar da soğudu iyice Water, ısıtalım mı biraz :)

Alonso yuvaya geri döndü

Eski McLaren Mercedes pilotu Fernando Alonso'nun, 2008 sezonu için Renault takımı ile anlaştığı bildirildi. İspanyol El Mundo gazetesinin haberinde, iki kez dünya şampiyonu olan Alonso'nun 51.3 milyon dolarlık anlaşmaya imza attığı ifade edilirken, sözleşmenin bitiş tarihi belirtilmedi. Kariyerine 2001 yılında Renault'da başlayan 26 yaşındaki İspanyol pilot, 2007 sezonunu üçüncü bitirmişti.

Giancarlo Fisichella ve Heiki Kovalainen'ın geçen sezon Renault için yarıştığı hatırlatılan haberde, Alonso'nun takım arkadaşının Nelson Piquet Jr. olacağı açıklandı.

Sanki başka bir ihtimal vardı da :)

Ve Kovalainen McLaren'de
McLaren Renault'ya giden Alonso'nun boşalan koltuğunu yine Renault'dan ayrılan Kovalainen ile dolduracak. Sonunda birinci pilot ilan edilmemekten hoşlanmayan ve takım arkadaşıyla yarışarak bir numarayı haketmeyi tercih eden iki piltumuz olacak :))))

Abaaovv :)

Bir Fin'li daha mı? Kimi de yaşlanıyodu zaten :)

Artık iki pilotum var pistlerde... Yaşasın......

Oyundan birkaç görüntü... Belki canınız çeker.... :)

Ama önce Kimi :p
kimiwallpaper07mq5jj7au8.jpg

jytjyah9.jpg

u6yukn1.jpg

u66u6rz5.jpg

82604988mo3.jpg

89375206ix5.jpg

dssz3.jpg

dsfdwe0.jpg

redrdrcn6.jpg

jyjjyib3.jpg

Abaaovv :)

Bir Fin'li daha mı? Kimi de yaşlanıyodu zaten :)

Artık iki pilotum var pistlerde... Yaşasın......

sormak istediğim şu...

şimdi bu elemanlar(kalifiye F1 pilotu) şimdi varlar...performanslarının zirvesinde...seninde muhtemelen idolün herşeyin...her neyse...seviyorsun bu herifi dimi...bu eleman kaza yapsa ölse...sonrası nedir...kafandaki bu KİMİ olgusu bitermi...1 ay sonra hiç bir şey olmamış gibi başka bir pilota hayranmı olursun...yani sevginin boyutu sadece pistlerdemi...yoksa sabah bilgisayarı açtığında ilk olarak kişisel web veya fan sitesine girip kim ne demiş kim ne kadar sevmiş istatistiklerimi tutarsın...

bi zamanlar TUBİŞ imizin Kenan Doğulu fanatizmi gibi bişeymi...şimdi aynı Tubiş tahminen bu adamdan tiksiniyor...:ponun Kenanı başka artık...hem ona pembiş bi hediye almış... :p

birde merak ettiğim F1 popülaritesi ne kadar devam eder...benim farkedemediğim sezemediğim algılayamadığım ne var bu yarışlarda...bu kadar ilgiyle takip edilecek bir organizasyonmu sizce...bu ve benzeri bir sürü yarışlar var...Nascar vs gibi...yani neden F1..

bu soruya water cevap verebilirmi ...:)

Bizde fanatiklik yoktur. Bizde önce takım gelir. Kimi McLaren'deyken başımızın tacıydı. O gitti, biz McLaren'de kaldık. Sevmeyiz mi? Severiz, süper pilottur. Bizde olmasını da isteriz, ama doğal olarak destekleyemeyiz. Sabah uyandığımda hiçbir dönemde Kimi'nin web sayfasına bakmadım, ama McLaren'e en az haftada bir bakarım. Ayrıca biz sevdiğimiz adamın işine bakarız. Hangi rengi severmiş, ne müzik dinlermiş, en sevdiği yemek neymiş, saç rengi, boyu kilosu neymiş ilgimizi çekmez. Ama 17. başladığı yarışta Fisi'yi son turda geçerek 1. oluşunu iyi biliriz.

Gelelim F1'in popülaritesine... Futbolda benim sezip anlayamadığım şeyleri açıklarsan ben de sana F1'in sırrını açıklarım. Bu konuda önceliği sana veriyorum, zira malum, Türkiye'de tek spor vardır, o da futboldur. Aksini söyleyen, televizyonların spor haberlerine ve gazetelerin spor sayfalarına baksınlar. O programların adı futbol bülteni değil spor bülteni, sayfaların adının da spor futbol sayfası değil spor sayfası olduğuna göre ve buralarda futbol dışında birşey göremediğime göre TC'de spor=futbol. Bana bu bakışı açıklayabilen olursa tebrik edceğim ve bu bakışı anlayabilen kişinin de F1'i anlayamayacağını belirteceğim. Tek bildii spor futbol olan bir ülkeye ben F1'in nesini anlatayım? Kaldı ki F1'e gelene kadar bunun basketbolu var, tennisi var, atletizmi var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar