mt racers club

Water, sana ihtiyacımız var. :mrgreen: Bi türlü beceremedim.

Süremi 1.53 yaptım. :queen:

Son düzenleme:
Bana uyar. :cat:

Nasıl bağlanacağız onuda anlatırsan süper olacak. :mrgreen:

kimi ve khutuck ile denedik olmadı.

server görünüyor ama arabalar gözükmüyor. :silent:

Oynuyor muyuz, oynamıyor muyuz?
Saat 21:00'de kimseyi göremezsem ben yatacağım, bilginiz olsun. Ben ta dünden dedim yarıştan sonra oynayalım diye.

@alp_tunay
F1 hala var, ama şekil değiştirip F1C'den rfactor'e geçtik:).

Saat 21:03.
Çıktım ben, iyi geceler :). Duble iyi oldu bu arada, Hamilton kazansa daha da iyi olaakt ama neyse, en azınan puanla McLaren'd kaldı :).

Son düzenleme:
Oynuyor muyuz, oynamıyor muyuz?
Saat 21:00'de kimseyi göremezsem ben yatacağım, bilginiz olsun. Ben ta dünden dedim yarıştan sonra oynayalım diye.

@alp_tunay
F1 hala var, ama şekil değiştirip F1C'den rfactor'e geçtik:).

Saat 21:03.
Çıktım ben, iyi geceler :). Duble iyi oldu bu arada, Hamilton kazansa daha da iyi olaakt ama neyse, en azınan puanla McLaren'd kaldı :).

iyide water nasıl bağlanağız. msn varsa ver dedim. :silent:

F1 vardı Gp2 vardı...Hepsi yalan olmuş....:farao::pr:

Biz(watercolours, ben, khutuck) F1 ile başladık, öyle devam ediyoruz. Moto GP F1C'nin bize yetmemesinden doğmuştu. rFactor'ün gelmesiyle de herhalde ona pek ihtiyacımız kalmadı. Zaten şuanda birinci sayfadaki oyunları da yakında bir düzene sokacağım. Çoğunlukla F1 topiğine dönüşecek yani gerçek yarışın olduğu yere.

.....

Bu aralar MT Racers'da yarışamama durumları söz konusu. Bu işi bir düzene sokmak lazım. Yani bir turnuva şeklinde olabilir. Bu durumda Most averaj takımına dönecek ama olsun, razıdır herhalde. :queen:

Bu aralar MT Racers'da yarışamama durumları söz konusu. Bu işi bir düzene sokmak lazım. Yani bir turnuva şeklinde olabilir. Bu durumda Most averaj takımına dönecek ama olsun, razıdır herhalde. :queen:

Benim için fark etmez. Nede olsa dördüncüyüm. :cherry: (ama dört kişi var o ayrı :queen:)

Şöyle bir uğrayayım dedim ama yarışmayacağım. Kimi'nin dediği doğrudur, burası F1 için doğdu, diğerleri çerez :). Ama şu var ki rfactor diğer yarış oyunlarının yerini tutsa da farklı bir tür olduğu için Motogp2'yi yerinden etmez. Motogp2'nin geriye atılmasının nedeni F1 tutkusunun giderek artması. Bu sene takımda şampiyonluk potansiyeli olduğuna göre de F1'den başka birşey pek oynanmaz herhalde.

Not: Farkındaysanız MT racers topiği F1 2006 sezonu bitince canlılığını kaybetti (McLaren'in kötü sezonunun etkisi de var ama olsun), 2007 sezonu ile birlikte tekrar canlanıyor. Bu bile bu topiğin ne olduğunu anlatır :cherry:.

Ya herkes şu oyunu oynuyo,bi ben oynayamadım acayip zoruma gidiyo..

Buralarda da bulamadım yokmu Allah rızası için oyunun cd sini bana gönderecek bi gönüllü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar