mt racers club

benide alın oyuna lennnnnnnnnnnnnnnnn....alemin Rossisi geldi...hayda bre...

@alp_tunay

Özür dilerim, akşam sana mesaj attıktan sonra vikipedi'ye dalmışım, görmedim cevabını :pale:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Adamlar 52 turluk yarışı bitirdi sen yoktun.....Neyse daha sonra.....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ula sabaha kadar antreman yaptın demi...Yoksa böyle kullanılmaz yaaa....Adam rossi mübarek...O ne hakimiyet öyle....Heleki tek tekere kalkıyo yarışı bitiriyo....

Yaktığın lastiklerin parasını alırım haaa....

Mete Handrodan alıntı...:mrgreen:

üşendim tekrar yazmaya valla....

demin proyu alpi madara ettim...adamlara tölorans tanıyoruz...sonra biri bana çarpıyor yeniyorlar hadi bakalım burdan yak...çömezliğim gariplerin yanında belli olmuyor...ama nasıl gaz veriyom bi bilsen Kürşadım...bi hırs bi hırs viraja 300 le girip gümmm...hatta deminb noldu bak...bi pis viraj var...orda bekliyomki alp gelsin kaza yapsın diye...Q tuşuyla arkama bakıyorum...bide ne görim bizim kanko Alp yerlerde...Abisini yakalayack ya...

ALpcim sende iyisin...bir kaç gün sonra beni haklarsın...

kimi ve water olmayınca meydan bana kaldı...:p

bi sorun var...pistlerin ilk 3 ü var bende...diğerleri locked...

ayrıca 20 motor yarışmak istemiyoz napmak gerekir...teke tek veya 3 kişi olmak istiyoz...diğer motorları nasıl iptal ediyoruz...sevgiler alp...hazır olduğunda haber ver...seni yenmek ayrı bir zevk...benim töloranslarımı beklemelerimi hissetmiyosan ne diyim sana abi be...Allahdan kork...proyla yarışırkendebana bi çarptın kendime gelemedim 2 tur...sonra PRO garibide sevindi geçtim diye...baba hız biyere kadar düşmeyen kazanır...düşme vakit kaybı oluyor hızlanma derken kaybetmek farz...

hadi çömez öğrende gel...makinanı koltukaltına verdim...hade canımm hadeee...abilerinin yanında lastik yakma...:mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Dedik ya bükemediğimiz eli öperiz diye......

Az dinleneyim geliyom...Ekran sağa sola yatınca bende yatmaktan yoruldum...Gerçeği bu kadar yormaz valla......

Daha tek teker yapamıyon keko....Gelmiş hava atıyo...Biz ince noktaları öğrendik ön kaldırma, arka tekeri kaldırma, lastik yakma, spin atma....

Hani ne meziyetin var?....Olanları dök ortaya.......Hodri meydan....

Dedik ya bükemediğimiz eli öperiz diye......

Az dinleneyim geliyom...Ekran sağa sola yatınca bende yatmaktan yoruldum...Gerçeği bu kadar yormaz valla......

Daha tek teker yapamıyon keko....Gelmiş hava atıyo...Biz ince noktaları öğrendik ön kaldırma, arka tekeri kaldırma, lastik yakma, spin atma....

Hani ne meziyetin var?....Olanları dök ortaya.......Hodri meydan....

öpcen tabi alp efendü...:queen:

ben yarışa besmeleyle başlıyorum...piste okunmu su döküyorum...inanıyorum kazanmaya...:queen:

ben kazanmak için yaratıldım...asla kaybetmem kankam...off bee ne pompaladım şimdi...viraja 400 le girersin...

hacım tek teker arifmi olacan...yarış işte boşver şovu...meziyet dediğin tek dişi kalmış canavar...:)

Kim madara olmuş anlayamadım. Sadece tek yarış geçtin beni metehandro :p

vay beee...ulan resmen forumun önünde sallıyon ya...ülen 3 yarış yaptık ikisinde geçtim galiba...veya 4 yarışın üçünde...bir kere alp sizi beklerken bana hızla çarptı sonra seni yakalayamadım...bidahada düşeni beklememeye karar verdim...hemen kaçıyon hacım sende...3 lü daha zevkli oluyo be abi...

Son düzenleme:
alp yarış esnası oyundan çıkmışsın haberimiz yok valla...diyom neden yavaşladı bu...ayıp ettin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar