mt racers club

pro hoşgeldin öncelikle... ne gibi bi hata veriyo? oyunu yüklerken ise dediğin gibi cd bozuktur...

yüklerken değil aslında
loading ekranında "the cd must be present for the game to run" hatası veriyor...

yüklenirken estoril.ark ve donnington.ark dosyalarında hata veriyor "yoksay" deyip geçiyorum".

yoksay dediğin için oluyo muhtemelen, cd de sorun var yani... cd yi su ve sabunla yıka öyle dene, olmazsa bendeki dosyaları upload ederim rapid'e ordan yüklersin....

pcdata\tracks dizinindeki donington_2002.ark ile estoril_2002.ark dosyalarını atsana rapid'e

ben sorunun bundan kaynaklandığını sanmıyorum gerçi..

ziplemesen de 30 MB zaten :)
ok sağol bir bakalım acaba bundan mı... bir ara bayağı iyiydim bu oyunda ancak uzun zamandır oynamıyorum, biraz tölorans tanıyın. :p

upload ederken biraz yavaş olduğundan 3 mb da olsa fark ediyo sonuçta... dosya 28 mb aslında da ben yuvarlayıvermişim. :)

ok ben biraz takılayım o zaman :cat:

bu arada o iki dosya hariç cd'yi hdd'ye kopyaladım. Sonra tekrar kurdum, o dosyaları istemeden kurdu. Ancak yine aynı hatayı verdi. Bu hatanın sebebi başka bir şey...

Son düzenleme:
o dosyaları hiç sormadı bile :) neyse deneyelim ama sorunun onunla ilgili olmadığına eminim

iki dosya yoktu ama yükledi. yanlış mı anladım nasıl oluyo bu.

çünkü o dosyalar sadece track dosyası.

şimdi setup.exe ye denmiş ki pcdata\tracks klasöründe .ark uzantılı ne görürsen yükle. Görmezsen hata verme. O da tamam abi demiş. Yüklerken 2 tane .ark eksik bile olsa yüklüyor o yüzden. Sanırım Estoril pistini falan seçtiğinde hata verir estoril_2002.ark dosyasının olmaması sadece.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar