Sen yeter ki oyun iste, neresi olsun?
İşin dozunu kaçırmak "Nokta, parantezden önce değil, sonra konulur." demektir :queen:. Hiç öyle birşey demiş miyim?
şimdi aklımı kurcalayan soru
1-water bayan mı erkek mi???hala muallakta olan bir soru.Mümkünse cevabını kendi yazısın da görmek isteriz.
2-evet haklısın water bazen işin dozunu kaçırıyor.(İmla kuralları konusun da)
Sen yeter ki oyun iste, neresi olsun?
İşin dozunu kaçırmak "Nokta, parantezden önce değil, sonra konulur." demektir :queen:. Hiç öyle birşey demiş miyim?
Yok abi water la mete burda yazışmaktan oynayamayacak anlaşılan....Mete cd falan alma git cafeye 4 oyunu 10 ytl ye yüklüyorlar...En son sürümleri hemde..bende tek gp 2 eksik...Onuda yarın yüklerim heralde...
Tom la jery gibisiniz valla...Ne beraber olabiliyonuz ne de ayrılabiliyosunuz...:queen:
1.Güzide şehir Başkentin güzide Faşo okullarından birinde Üniversite öğrencisi olduğuna dair güçlü bilgilerim var...Cinsellik konusunda ise erkek olduğu söyleniyor...Cinsel organını görmedim ama görenler erkek diyor...Ben görenlerin yalancısıyım...Evet erkek...:queen:
2.Waterı ipe götürdük...astık...Sende aldın ölmüş bedeni giyotine götürüyorsun...:queen:
Senin de erkek mi bayan mı olduğun muallak. Ben soruyor muyum?
1-Mete gaza getiriyor. Her hayır bir olasılığı azalttığı için, evet ise biri hariç tüm olasılıkları yokettiği için yorum yok diyorum.
2-Water küllerinden yeniden ve yeniden doğar. Onun için, sakın külleri üflemeyin. Ara ara bulunmuyor sonra :queen:. Geçen milenyum küllerimi çocuklara vermişler, bir oraya bir buraya üflemişler. Külleri toplamak 2 yüzyılımı aldı.
Şimdi sana hak verdim ...
İstiyom...vs.. Şadova ne desen haklısın...ale:
Zaten cezasını bulmuş Allahın dağlarında birde biz vurmayalım boşver...
Şadov sana bişey sorcam...Sen hiç kafana G-3 dipçiği yedin mi...:queen:
O zaman senin gibi gençleri İstanbul'da görmek isteriz![]()