mt racers club

Baştan söyleyeyim. Türkçe yazım kurallarına uymayanlara burada teknik destek vermiyoruz. İsteyen kendisi kurcalayıp bulur veya dilbilgisini takmayan birinden yardım ister. Ama benden teknik destek alamaz. Nokta!

İşte alıntı...İnanki bu kelimeleri yazan başkası olsaydı daha kaba ve sert yazardım...Karşılıklı iki paylaşımımız olmasa samimi olarak daha ağır üslup kullanıcaktım ama hadi boşver dedim...avatar ve mt racersi kullanan mosta yaptığın ukalalığıda görmezden gelemezdim artık..Sana laf sokmak için bir nedenim yok...ama bu çocuksu tavırlarını yenebilmelisin...Benim gözümde çocuksun işte ...çünkü bu nokta dediğin şey sadece salaklık başka bişey değil...

Bu laf beni en çok kızdıran...

Türkçe yazım kurallarına uymayanlara burada teknik destek vermiyoruz.

Yani bende diyorum ki hadi ordan...bu şartlarda senden gelecek yardımı ben istemem şahsen...Bak Kütüğe samimi olduğundan kimseye ispatlayacağı birşeytler olmadığından mesajı net algılanıyor...Karşısında insan var çünkü...Ama senin mesajların örnek aldığın BIYIKLI abin gibi antipatik olabiliyor...Hatam varsa düzelt...Ama imlamı değil üslubumu...

Kendimi sevdirmek gibi bir derdim yok.

yahu water niye anlamak istemiyorsun...Biz seni zaten seviyoruz...Bu durumu tersine çevirmek için özel bir çaba sarfetmene gerek yok...sadece sevimsiz olmanın anlamı yok diyorum...sen beni ben seni sen bizi biz seni az çok tanıyorsak kimse kimsenin Türkçesine karışmaması gerektiğini anlayacak kıdem ve birikimde....

Konuyu dağıtmayayım ama Faşistliğin kökeni burada başlar...İşte Türkiyede filmin koptuğu nokta burada başlar...Bu basit forumda beni Türkçeden soğutursun...Fanatik Atatürk sevginiz yüzünden birileri Atamızdan nefret eder...Ülkeyi bizden başka kimse sevemez diye birileri vatana düşman olur...En büyük ırk Türkdür diye aynı topraklarda yaşayan diğer kimlikleri ateşleyip ya sev ya terket diye birilerinin ekmeğine yağ sürersiniz...vs.vs...birbirine yakın örnekler...aynı kafatasının ürünleri...değişmelisin ...bu forum hariç bir yerdede bu tutumunuı sürdüremediğini biliyorum...

Çünkü arkadaşlarının yanında yaptığında IQ'n ile ilgili insanlar teori üretecekler hakkında...ya da normal olmadığın konusunda hemfikir olup senle olan diyaloglarını yavaş yavaş kesecekler...düşünsene sevgilinin yanında veya kankanın yanında bu tarz konuşmalar yapıcaksın...

"Eğer türkçeyi düzgün kullanmazsan ilişkimizi yeniden gözden geçirmek zorunda kalabiliriz..."

Bu cümleleride özel hayatında kullanabilirmisin...kesinlikle hayır...

e EDIT'in kime yabancı...:silent:

Türkçeden nefret ediyorum sayende...Düzgün imladan nefret ediyorum...

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bura da polemik var da niye benim haberim yok ya.:p :p

Ben de bu oyunu oynamak istiyorum,water izin verirse tabi,:wiinkk:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gel senle de 2 tur atalım bak moralin nasıl düzeliyor.....

avatar ve mt racersi kullanan mosta yaptığın ukalalığıda görmezden gelemezdim artık..

boşver abi takma kafana. ben oynarsam senle alple bide kütükle oynarım. zaten senle alpin msni ekli bende. kimiyle oynarsam eğer ben neler neler yaparım sonra burada. daha oynamadan bile süse püse girmişim. hele birde oynarsam... oynamıyorum bende işte :farao: üfff hala uzatıyorum ya :pr:

bugün kadıköye gidicem. bir iki kitap bişey almam gerekiyor. hazır gitmişkende carbonu alabilirsem alacam. bu arada sende carbon varmıydı mete_han abi.

Mete, beni en baştan beri tanıyorsun. Dikkat edersen her gördüğüm türkçe yazım yanlışını uyarmıyorum. "Derinler"i uyarırdım, çünkü ekiptik zaten. Kimse lafı ters anlamazdı. Derinler dışında çok kişiyi şahsen uyarmadım. Türkçe hassasiyetimin göze batması Türkçe topiklerinde aktif olmam, yoksa fazla uyarımı gösteremezsin. Bunun yanı sıra, yine biliyorsun ki uyarılarımda hep belli bir seviyeyi korudum. Ve yine en iyi sen bilmelisin ki bu uyarılara rağmen ters cevaplar da aldım -ki bunlardan biri alp_tunay'dır-, alaya da alındım -Türkçe hassasiyetim için alaya alınmak da ayrı bir Türkiye yozlaşmışlığı-. Tarzımın sonuna kadar arkasındayım. O topiklere tekrar göz atarsan Bıyıklı ile aramdaki keskin yaklaşım farkını da görürsün -ki sırf üslubum için takdir edenler de olmuştur-. Hal böyleyken cümlelerinle bana haksızlık ettiğini düşünüyorum, o zamanlar da sesini duymak isterdim.

İkinci olarak, most'a karşı hatalı bir yaklaşımım olduğunu sanmıyorum. Açıklamasını da yaptım. Tepkim logoyu kullanmasına değil, benim avatarımın bir parçası olan kısmını kullanmasınaydı. Kimi'yle uzun zamandır yazışıyor ve yarışıyoruz, McLarenci'yiz, Raikkonenci'yiz. Yakın hissettiğim için logomun bir kısmını onunla ortak hale getirmekte bir sakınca görmedim. Kaldı ki kimi iş olarak olmasa da fikirsel olarak da katkıda bulundu avatara ("Water, bunu sevmedim, şöyle şöyle olsun..." tarzında olsa da :p). Mostwanted'da kendi avatarımın açılışını gördüğümde algıladığım şey logoyu almış olması değil, avatarımı almış olmasıydı. Artniyetli olduğunu düşünmüyorum ki bunu da açıkladım zaten. Ama artniyetli olmaması bundan dolayı rahatsızlık duymamı engellemeyecekti. Benim avatarın girişi yerine logoyu farklı şekilde kullansaydı öyle bir tepkim olmazdı, olamazdı. Tepkisel olan ilk mesajımı saymazsak (Evet, sağduyulu yazmam lazımdı ilk mesajı ama bana ait olan birşeyin izinsiz kullanıldığını görünce mantığım devredışı kaldı) yazdığıma bakarsan sert bir şekilde avatarı kaldır demedim, hassasiyetime dikkat ederse müteşekkir kalacağımı belirttim. Ve o da tahmin ettiğim gibi avatarını değiştirdi. Yaptığı hoşuma gitmedi ama bu ne onun gözümdeki yerini sarstı, ne de saygımı azalttı. Ve -bence alınganlık göstererek- kendi isteğiyle ayrıldı. Kal diye yalvaracak bir durum yok. Çocuk olsa yalvarırırız, kandırırız. Yetişkin bir insan, kendi kararını verdi. Gitmeseydi daha mutlu olacaktık, ama o böyle istedi. Saygı duymaktan başka ne yapabilirim?

Son olarak, sadece internette tanıdığım, huyunu suyunu bilmediğim insanlara ahmak diyemeyecek kadar diktatör ve kaba olduğum için herkesten özür diliyorum.
Saygılar...

By_Shadow, izinlik bir şey yok. İsteyen gelsin oynasın. Ben daha birşey demiyorum. Diktatörlüğümü demokrasi için bırakıyorum.

Seviyeli ve düzgün bir Türkçeyle cevap yazdığın için teşekkür ederim...Ama bu kelimelere gösterdiğin özeni arkadaşlarını ve/veya sana sempati duyan insanları kırmamayada gösterebilirsin...Nasıl mı? Çok basit...

Tek yapman gereken...nasıl insanları kategorize edemediğin gibi kurulan cümleleride kategorize etmemen...Ben veya uyarıda bulunduğun arkadaşların çoğu bu dikkat çektiğin şeyleri Dil Bilgisi derslerinde yaşadılar ve öğrenmeleri gereken şeyleri öğrendiler veya öğrenmediler....Yani burası bir sohbet forumu...Kimse klavyesindeki fazla harfi silmek veya anlamlı cümleler kurmak zorunda değil bence...sadece msn dilini kullanmamak zorundalar...ve bunu yapan sitede 1-2 kişi var...Zaten bunu yapamayan biri kişiye bizim verdiğimiz tepkiler yeterli olur...Yani yeni gelen birine ortamın nasıl olduğunu anlatmak bazında bak kardeşim burada racon budur demek normal karşılanır...Dİğer forumlardan bu forumu ayoran özellik bir kere msn dilini kullanmayacaksın vs açıklamaları tüm üyelerin üzerine düşen vazife...ama belli kıdemi almış birbirine 3-5 birşeyler yazmış birileri olarak sana yazı yazarken benden düzgün Türkçeye hassasiyet göstermemi istemen bana mantıklı gelmiyor...

en azından bana gelmiyor...Lütfen bunu bir daha düşün...Demek istemediğimi anlamaya çalışma...Bu sade ve basit anlatımdan hissene düşen payı al...Yani Türkçe bizim dilimiz ama banada agresiflikle Lanet Türkçe cümlesini yakıştırmama neden olmanı anlayabilmiş değilim...

Yani bunu herkese yap...ama bana yapma...Topikte KİMİ'ye ait bir topik...KİMİ 'nin bence tek amacı yarış paylaşım ve heyecandır ...

Ama sen bu tarz yaklaşımlarınla tad bırakmıyorsun...En azından şu cümlende samimiyetsizlik ara...

"Türkçe yazım kurallarına uymayanlara burada teknik destek vermiyoruz..."

Bu çoğul şahısla neyi kasteddin anlayamadım...Kütük ve Kimi'de bu tarz üsluba hiç şahit olmadım...Bence o kelimelerini değiştir...

Alpcan abi oyun fiyatlarına bakıyom daha...yani kasayı zahmet edip cafeye götüremiyorum...

most bir bakıversene bu 2 oyunun fiyatlarına...ama CD olacak...benim makinada dvd yok çünkü...

oyunlar motogp 2...f1 99-02...

Mete, ben kimi'yle yazışırken de, derinler'le yazışırken de, kuzenlerimle ve arkadaşlarımla yazışırken de arada bir "de ayrı" diye ek mesaj geçer. Hatta bazen ben yazmadan onlar yazar. Burada "de ayrı" diye yazdığım mesajlara bakarsan ya belli bir samimiyete ulaştığım kişilere yazmışımdır, ya da yanına espri olduğunu belirten smiley koymuşumdur. Yazdığından hiçbir şey anlaşılmayan kişileri daha ciddi uyarmışımdır ki bunda doğru davrandığımı düşünüyorum, zira hiçbirşey anlamadığım mesaj mesaj değildir zaten. Onun dşında Türkçe topiklerinde de ateşli bir şekilde tartışmışımdır. Bunların üçü ayrı şeyler. Türkçe topiklerindeki ateşli tartışmalarımı insanlara kişisel davranışım gibi algılıyorsan hata yapıyorsun. Onlar fikir tartışmalarıdır ve üyelerden somut örnek vermemeye dikkat etmişimdir hep.
O cümleyi çoğul yaparken ne kimi, ne Khutuck vardı aklımda. Bazen kendimden çoğul bahsederim, o yüzden çoğul eki koymuşum. Şimdi burada düzelteyim. O cümle sadece beni bağlar, kimi ve Khutuck'ün görüşü değildir.
Bu tarz yaklaşımla yarış zevkini yokediyorsun dediğin, 10 sayfada tek bir cümle. Ve kimse o cümlenin üstünde durmamışken senin gündeme getirmen nedeniyle topikte yarışı bıraktık o cümleyi tartışıyoruz şimdi.
"Seviyeli ve düzgün bir Türkçeyle cevap yazdığın için teşekkür ederim...Ama bu kelimelere gösterdiğin özeni arkadaşlarını ve/veya sana sempati duyan insanları kırmamayada gösterebilirsin...Nasıl mı? Çok basit..." cümlende yazdığın ilkelere sen de dikkat ediyorsundur eminim.

Konu değiştiriyoruz...
Mete, orijinal oyun almayı planlıyorsan F1C 99-02 alma. O oyun son demlerini yaşıyor. Simülasyon dünyası hızlı bir şekilde rFactor'e kayıyor. İsmini duymamışsındır çünkü arkasında EA gibi dev bir dağıtımcı firma yok. Ama oyunun programcıları F1 serisini yapan ekip. Oyunun en büyük özelliği ise tek oyunla pek çok oyuna sahip olman. Mod desteği çok iyi. Renault Megane Cup'tan GP2'ye, BMW 1 Cup'tan McLaren F1'e, DTM'den F1 2005'e bir dolu oyun modu var. Grand Prix 4 ve F1 serileri için mod tasarlayanlar artık rFactor üzerine yoğunlaşmış durumdalar. 2006 sezonu çin 3 ayrı ekip 3 ayrı mod hazırlıyor mesela. İncelemek isteyen için www.rfactorcentral.com.

İkinci olarak, most'a karşı hatalı bir yaklaşımım olduğunu sanmıyorum. Açıklamasını da yaptım. Tepkim logoyu kullanmasına değil, benim avatarımın bir parçası olan kısmını kullanmasınaydı. Kimi'yle uzun zamandır yazışıyor ve yarışıyoruz, McLarenci'yiz, Raikkonenci'yiz. Yakın hissettiğim için logomun bir kısmını onunla ortak hale getirmekte bir sakınca görmedim. Kaldı ki kimi iş olarak olmasa da fikirsel olarak da katkıda bulundu avatara ("Water, bunu sevmedim, şöyle şöyle olsun..." tarzında olsa da :p). Mostwanted'da kendi avatarımın açılışını gördüğümde algıladığım şey logoyu almış olması değil, avatarımı almış olmasıydı. Artniyetli olduğunu düşünmüyorum ki bunu da açıkladım zaten. Ama artniyetli olmaması bundan dolayı rahatsızlık duymamı engellemeyecekti. Benim avatarın girişi yerine logoyu farklı şekilde kullansaydı öyle bir tepkim olmazdı, olamazdı. Tepkisel olan ilk mesajımı saymazsak (Evet, sağduyulu yazmam lazımdı ilk mesajı ama bana ait olan birşeyin izinsiz kullanıldığını görünce mantığım devredışı kaldı) yazdığıma bakarsan sert bir şekilde avatarı kaldır demedim, hassasiyetime dikkat ederse müteşekkir kalacağımı belirttim. Ve o da tahmin ettiğim gibi avatarını değiştirdi. Yaptığı hoşuma gitmedi ama bu ne onun gözümdeki yerini sarstı, ne de saygımı azalttı. Ve -bence alınganlık göstererek- kendi isteğiyle ayrıldı. Kal diye yalvaracak bir durum yok. Çocuk olsa yalvarırırız, kandırırız. Yetişkin bir insan, kendi kararını verdi. Gitmeseydi daha mutlu olacaktık, ama o böyle istedi. Saygı duymaktan başka ne yapabilirim?

Son olarak, sadece internette tanıdığım, huyunu suyunu bilmediğim insanlara ahmak diyemeyecek kadar diktatör ve kaba olduğum için herkesten özür diliyorum.
Saygılar...

water bu mt racers avatarını ilk sende gördüm. sonra aynısının başı aynı, gerisi farklı bir şekilde kimi de gördüm. daha sonra işte buraya falan girdim. neyse. bende o avatarın başını kullanarak kendime birşey yapayım dedim. sadece mt racers yazan kısma kadar aldım ve gerisini sildim. sonunada mt logosunu ekledim ve bitirdim.

sonra avatar yapıp senin tepkin ne olacak diye merak ettiğim için "avatarım nasıl olmuş" diye mesaj gönderdim. aynı avatardan kimide de olduğu için bir sorun çıkacağını düşünmedim. sonra sen "dur diyorum" dedin. (biraz sert olmakla birlikte. ama önemli değil.) bende avatarı değiştirdim. arkasından kimi geldi ve ortalık karıştı. orda kimi nin yazdığı mesaj çok moralimi bozdu. mesajı bir daha yazmayacağım. zaten ne olduğunu biliyorsunuz. onun üzerine bende burada kimiyle oyun oynamamaya karar verdim. ama diğer kişilerle oynarım. fakat bu konu altında kimseyle hadi gel oynayalım diye mesajlaşmam. gerkirse pm atarım.

neyse. konunun buralara kadar geleceğini bilseydim böyle bişey yapmazdım zaten. başta water olmak üzere herkezden özür diliyorum. avatarı sana sormadan kullanmamalıydım. zaten imza falan derken çok ileri gitmiştim.

iyi geceler...

yani şimdi siz sabahtan beri avatar için mi birbirinizi kırıyosunuz??????

Ne imza kullanmana, ne logoyu kullanmana karşı olmadığımı biliyorsun. Yine her zaman imzayı boşver piste gel dediğimi de biliyorsun. Seni ben pistte görmek istedim most, eminim kimi de öyle istemiştir. İnsanlar bazen anlık yanlış tepkiler verebiliyor. Ben mesela, düşüncem hala aynı ama "İşte orada dur" yerine daha temkinli bir ifade kullanabilirdim bir iki dakika düşünseydim. Tepkisel bir mesaj oldu benimki. Kimi'nin sana yazdıkları da mete'nin bana ahmak demesi gibi birşey (Mete yazdım bunu valla, ikide bir önüne sunacağım). Yaralayıcı, ama iyileşmez değil.

Avatar, avatar... Düşününce gülesim geliyor aslında, senin de bilmen imkansızdı. Örnek alıp kızmayacağımı düşündüğün kişi aslında örnek değil, istisna :).

Kırdıysak özür dileriz mostwanted (Gerçek özne: ben, gerçek yüklem: dilerim)

"Seviyeli ve düzgün bir Türkçeyle cevap yazdığın için teşekkür ederim...Ama bu kelimelere gösterdiğin özeni arkadaşlarını ve/veya sana sempati duyan insanları kırmamayada gösterebilirsin...Nasıl mı? Çok basit..." cümlende yazdığın ilkelere sen de dikkat ediyorsundur eminim.

:queen:

Aslında pek dikkat etmediğimin üzülerek farkındayım...Zaten bunu yazmamın sebebi şuydu...Ben ahmaklık...IQ...diktatörlük...kelimelerinden bahsedip bu vurguların üzerinde fütursuzca fink atarken senin seviyeli cevaplar yazmış olman beni mutlu etti zaten...:p

mostuda fena kırdın...yani genelde forum ortamında insanlar birbirlerine "Copirayt mopirayt aga" demezler...:pale:

biz paylaşmaya geldik...sen önümüze şartlar koydun sınırlar çizdin...sınırları tel örgülerle ördükten sonra gümrük kapılarını sonuna kadar açmış olmanın ne anlamı var sence...Pasaport vize istemiyorum demenin anlamı ne olabilir...ben o sınırdan geçmem zaten...çünkü bu topiğe girdiğmde tek kuralın F1 kuralları olduğunu düşünmüştüm...

Bahsettiğin oyunu cd olarak alamam herhalde...Kasama DVD taktırmak yerine CD oyun aramak herhalde bir ahmaklık olsa gerek bu zamanda...:cherry:

Bendende iyi geceler olsun...yarın devam edelim mümkünse...

ahmak kötü bir şey değil ki hem...

Aklını gereği gibi kullanamayan demek oluyor...Yani akıllısın ama akıllı gibi davranmıyorsun tüm problem bundan ibaret...:p

http://www.tdk.gov.tr/TR/SozBul.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF4376734BED947CDE&Kelime=ahmak

illa kilit mi istiyonuz yeter yav.:p :p

bu arada imzama bakın water çalmaya kalkma sakın..:mrgreen:

mete oyunları ben de yükleyecem bende oynamak istiyom...

Forum paylaşım demek ama ben özelim olmasını seviyorum, bu da benim huyum. Mostwanted'ı kırmak değildi maksadım, anlamışsındır artık herhalde. İstesin ona özel avatar yaparız (Ama sana yok :p), mt_racers logosu da koyarız, mclaren resmi de koyarız, ama benimkini vermem, huyum kurusun. Most, şimdi laf ettik, avatar istersen çok allengirli birşeyler isteme :p.

Most, şunları kabul et de rahat uyuyayım :rendeer:.
Yeni aklıma geldi, paylaşayım dedim hemen. Most, F1 oynamaya karar verirsen sana yeni rumuz buldum: Mosthunted :queen:.

yani şimdi siz sabahtan beri avatar için mi birbirinizi kırıyosunuz??????

şadov dostum Vater inceden kuralcı.. sınırcı ve şüpheci tavırlar içerisinde ...Ne zamandır görmezden geliyorum ama oyuncağı sadece kendi oynamak istiyor gibi bencil tutumların içinde olabiliyor bazen...İşin kötü yanı bunun farkında olmaması...:pale:

mete oyunları ben de yükleyecem bende oynamak istiyom...

Hayatım düzgün Türkçe kullanmayan snıperlara teknik destek veremiyoruz...Hadee cannımm...hadee bakimm yavrucummm....:p

Son düzenleme:
Mete, ben Sith'im zaten. Sen Jedi olmamı istiyorsun :queen:.
Snıper değil, sniper :queen:.

Geliyor kızılcık :queen:.
Bize çiçek veren yok ne yazık ki, üstüne hala laf atıyorlar :p.

Yeni kural. F1 oynamak isteyen adaylar Kimi veya benimle test sürüşü yapacak. Bizim tur zamanımızın %107 sınırları içerisinde tur atabiliyorlarsa yarışmaya hak kazanacaklar.
Sorusu olan? Efendim mete? Yok, yazım yanlışı yok. %1007 değil, %107 :queen:.
Şimdi inanan çıkar mıkar, uyaralım. Şakadır, buna inanan mete'ye pc olsun (Bedduanın alası).

şadov dostum Vater inceden kuralcı.. sınırcı ve şüpheci tavırlar içerisinde ...Ne zamandır görmezden geliyorum ama oyuncağı sadece kendi oynamak istiyor gibi bencil tutumların içinde olabiliyor bazen...İşin kötü yanı bunun farkında olmaması...:pale:

Hayatım düzgün Türkçe kullanmayan snıperlara teknik destek veremiyoruz...Hadee cannımm...hadee bakimm yavrucummm....:p

şimdi aklımı kurcalayan soru

1-water bayan mı erkek mi???hala muallakta olan bir soru.Mümkünse cevabını kendi yazısın da görmek isteriz.
2-evet haklısın water bazen işin dozunu kaçırıyor(İmla kuralları konusun da).

İşin dozunu kaçırmak "Nokta, parantezden önce değil, sonra konulur." demektir :queen:. Hiç öyle birşey demiş miyim?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yok abi water la mete burda yazışmaktan oynayamayacak anlaşılan....Mete cd falan alma git cafeye 4 oyunu 10 ytl ye yüklüyorlar...En son sürümleri hemde..bende tek gp 2 eksik...Onuda yarın yüklerim heralde...

Tom la jery gibisiniz valla...Ne beraber olabiliyonuz ne de ayrılabiliyosunuz...:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar