Baştan söyleyeyim. Türkçe yazım kurallarına uymayanlara burada teknik destek vermiyoruz. İsteyen kendisi kurcalayıp bulur veya dilbilgisini takmayan birinden yardım ister. Ama benden teknik destek alamaz. Nokta!
İşte alıntı...İnanki bu kelimeleri yazan başkası olsaydı daha kaba ve sert yazardım...Karşılıklı iki paylaşımımız olmasa samimi olarak daha ağır üslup kullanıcaktım ama hadi boşver dedim...avatar ve mt racersi kullanan mosta yaptığın ukalalığıda görmezden gelemezdim artık..Sana laf sokmak için bir nedenim yok...ama bu çocuksu tavırlarını yenebilmelisin...Benim gözümde çocuksun işte ...çünkü bu nokta dediğin şey sadece salaklık başka bişey değil...
Bu laf beni en çok kızdıran...
Türkçe yazım kurallarına uymayanlara burada teknik destek vermiyoruz.
Yani bende diyorum ki hadi ordan...bu şartlarda senden gelecek yardımı ben istemem şahsen...Bak Kütüğe samimi olduğundan kimseye ispatlayacağı birşeytler olmadığından mesajı net algılanıyor...Karşısında insan var çünkü...Ama senin mesajların örnek aldığın BIYIKLI abin gibi antipatik olabiliyor...Hatam varsa düzelt...Ama imlamı değil üslubumu...
Kendimi sevdirmek gibi bir derdim yok.
yahu water niye anlamak istemiyorsun...Biz seni zaten seviyoruz...Bu durumu tersine çevirmek için özel bir çaba sarfetmene gerek yok...sadece sevimsiz olmanın anlamı yok diyorum...sen beni ben seni sen bizi biz seni az çok tanıyorsak kimse kimsenin Türkçesine karışmaması gerektiğini anlayacak kıdem ve birikimde....
Konuyu dağıtmayayım ama Faşistliğin kökeni burada başlar...İşte Türkiyede filmin koptuğu nokta burada başlar...Bu basit forumda beni Türkçeden soğutursun...Fanatik Atatürk sevginiz yüzünden birileri Atamızdan nefret eder...Ülkeyi bizden başka kimse sevemez diye birileri vatana düşman olur...En büyük ırk Türkdür diye aynı topraklarda yaşayan diğer kimlikleri ateşleyip ya sev ya terket diye birilerinin ekmeğine yağ sürersiniz...vs.vs...birbirine yakın örnekler...aynı kafatasının ürünleri...değişmelisin ...bu forum hariç bir yerdede bu tutumunuı sürdüremediğini biliyorum...
Çünkü arkadaşlarının yanında yaptığında IQ'n ile ilgili insanlar teori üretecekler hakkında...ya da normal olmadığın konusunda hemfikir olup senle olan diyaloglarını yavaş yavaş kesecekler...düşünsene sevgilinin yanında veya kankanın yanında bu tarz konuşmalar yapıcaksın...
"Eğer türkçeyi düzgün kullanmazsan ilişkimizi yeniden gözden geçirmek zorunda kalabiliriz..."
Bu cümleleride özel hayatında kullanabilirmisin...kesinlikle hayır...
e EDIT'in kime yabancı...:silent:
Türkçeden nefret ediyorum sayende...Düzgün imladan nefret ediyorum...
Son düzenleme: