mt racers club

Bağlan dedim ya 3 dakika sonra, bağlanmadığın kabahat. Seni alp_tunay olarak göreyim ağda, gideceğim sonra.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bağlandım ama tek ben vardım...Şifre falan değişmedi dimi?

Bende de hâlâ mt_racers diye gözüküyosun. Eğer düzelmezse ağı tekrar kurarız artık.

mostwanted_57: Kullanmadan önce bi sorman gerekirdi. Benim avatarımı da water yaptı zaten. Daha bir yarış bile yapmadan bu kadar süse püse bulaşırtığına göre yarışlara katıldıktan sonraki halini düşünemiyorum...

tamam bende yarışmam o zaman. madem beni istemiyorsunuz. sizinlede oynamayayım, imzamıda avatarımıda sileyim.

bi heves ettik "aaa ne güzel arkadaşlar var. beraber oyun oynuyorlar. dur bende şunlara katılayım" dedik. ama istemiyorsanız bir daha bu konuyu bile girmem.

tamam water senide anlıyorum. benimde avatarımı biri kullansa hoşuma gitmezdi. ama şunu bil ki herhangi bir art niyetim yoktu. değiştirdim zaten avatarı. imzadaki yazıyıda sildim.

şu aralar zaten moralim çok bozuk. hiç keyfim yok. bir avatar yüzünden ağlattınız beni. sağolun.

watercolours' Alıntı:
Ama şu an avatarında benim avatarımın bir parçasını kullanıyorsun, işte orada dur diyorum :farao: .

durdum zaten. hadi kendi aranızda oynayın siz.

water yanlış anlama. ben sana değil kimi ye bozuldum. yarıştıktan sonraki halimi düşünemiyormuş bile :farao: o zaman ben seni düşünmekle yormayayım.

kimi' Alıntı:
Daha bir yarış bile yapmadan bu kadar süse püse bulaşırtığına göre yarışlara katıldıktan sonraki halini düşünemiyorum...

artık süse püse bulaşmamada gerek kalmadı. yaptıklarımında hepsini sildim.

umarım şimdi mutlu olmuşsundur.

Water ağı tekrar kurmuşsun galiba ama mt_racers duruyo hâlâ nasıl iş bu ya. Alp takma adını değiştirdiğine emin misin?

ekleme: most bu işi water bile bu kadar uzatmadı ama sen nerelere getirdin. Ben söylediklerimin yanlış olduğunu düşünmüyorum arkasındayım her zaman. Ama işin özünü kaçırıyorsun ona üzülüyorum. Yani bizim burda toplanma amacımızı unutuyosun. Kimseyi önceden tanımıyordum. Bundan dolayıdır ki kimseye karşı da bir art niyetim olamaz. Olayı abarttığını düşünüyorum...

Of ya, tam dayaklıksınız. Daha 3-5 gün önce alp ile Türkçe yüzünden birbirimize giriyorduk ki bu konuda ne kadar ciddi olduğum bellidir. Biz bile oturup konuşabiliyorken siz hemen küsün birbirinize.
Avatarımı kullanman konusunda artniyetli olduğunu düşünmedim ve senden önce de bu düşüncemi belirttim zaten.

Bir avatar yüzünden ağlayacak kadar moralin bozuksa yapabileceğimiz birşey var mı diye sormak gerekir?

Most, kal demek iserdim ama kal denemeyecek kadar büyüksün. Gitmene üzülmekle beraber kararına saygı duymaktan başka birşey yapamam.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
daha fazla uzatmak istemiyorum arkadaşlar. size iyi eğlenceler. keyfinize bakın.

Özgür kardeş hadi kızıcak alınacak bişey yok...Şurda grup kurmuşlar bizde girdik..Hoş ça vakit geçirmek için...Art niyetin olmadığı açık...Gelde 2 urda senle atalım...:rendeer: :rendeer: :rendeer:

forumda sayılı düzgün Türkçe kullananlar...

Sayılı düzgün Türkçe kullananlar ve sayısız düzgün Türkçe kullanmayanlar...

watercan ahmak olmak ya da olmamak...işte bütün meselen bu...

Molıere demiş ki...bilgili bir ahmak, cahil bir ahmaktan daha çok ahmaktır..

La fontaıne ise ...ahmaklarla olmaktansa, yalnız kalmak daha iyidir..

bak bu kelimeleri özellikle seçtim...kendine pay çıkar bu kelimelerden...

Yani ağız tadıyla bi oyun oynamaya fırsat bile vermedin...heyecanım kursağımda kaldı inan...bence bu role kendini fazla kaptırma...sonuçta bu hayat felsefen değil...bu forumda takınmış olduğun bir üslup bir tarz diyelim...Kendini o kadar kaptırdın ki bu gereksiz tutuma gitgide sevimsiz oldun nazarımda....bende bu lüzumsuz tavırların yüzünden birşeyler paylaşmak istiyorum...

iyi oyunlar...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
yok daha yarışmadık....Geliyorum....

Kanka sende gelsene.....

Arkadaşlar olayın özünü kaçırdık galiba... Herkes Türkçe'yi de avatarını da istediği gibi kullansın yeterki yarışalım daha bir tur bile atmadan ayrılmayın..

mete_han: Sen ne zaman geliyosun? Oyun bulabildin mi?

kimi...alp ve kütük sizler neden trip yapmıyorsunuz...3 yaşındaki bebekler gibi oyun kurallarını kendiniz koymuyorsunuz...yani koca koca adamlarsınız siz neden yapmıyorsunuz water yapıyor anlamıyorum...Hadi sizler işin özüne dönün...Bugün sipariş verdim Nişantaşı arka sokaklarında film satan bir dükkanda çocuğa söyledim getirecek herhalde kazık atacak bana...kiminin dediği gibi f1 99-02...ve moto gp 2 pc ayarlayacak...birazda antrenman yaparsam boynuz kulağı geçecek gibi...reflekslerime çok güveniyorum...

benim merak ettiğim internetdeki problemler yavaşlamalar oyuna hiç yansımazmı...

Water bu faşoluğu okuldamı öğreniyor acaba...Faşoluğun yaşı yok bilirsiniz...İnsanın Türkçeye lanet edesi geliyor valla...yanlış ve imlası bozuk şeyler yazası geliyor...

Lanet olsun bu Türkçeye bu Dilbilgiisne...Lanet olası Kürtçeyimi ana dil yapayım kendime...Lanet olası bir vara vanderful çıkıpda öyle olmaz böyle olur dermi acaba...:mrgreen:

Türkçe katili Vaterkolor tüm hukuki hakların saklıdır...

alp Çarşı MSN e karşı formatındayım bu aralar...fazla uzatmayım boşver...amaç yarışmak ve güzel vakit geçirmekti...olmadı...sevgiler...bunlar F1 de kurt olmuş artık biz kuzu...:) ham yaparlar...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
kanka msn ye eklemedin hala...Bekliyorum ekle......

Kimiyle yarıştım az önce....Kurdu olmuşlar...Ama arabalarında bişeyler varmı ne anlamadık...Zamanla hepsini kapacaz tabi...
Nerdeyse 1 tur yedik 5 turda...benim pilot schumaher kelek çıktı yaaa....Araba sürmeyi bilmiyo abicimm....Benim mz le çıksam piste kimi hiç şansın yok....
:queen:

Son düzenleme:
Mete, oyun zevkini nasıl kursağında bıraktım anlamadım? Khutuck'ün teknik destek vermesine mi laf etmişim niye düzgün Türkçe yazamayanlara yardım ediyor diye? Yoksa senin yazdığın her mesajdan sonra şurası şurası yanlış mı demişim? Beni faşolukla suçlamışsın. Karşıt görüşte olduklarım dahil kimseye hakaret etmemişim. Kişisel hakkımı kullanarak ve açıksözlülükle düzgün Türkçe yazmayanlara cevap vermeyeceğimi belirttim. Hiçbir açıklama yapmadan sorulara cevap vermemektense açıksözlülükle niye cevap vermeyeceğimi yazmışım. Bozuk yazana laf etmemişim, kovmamışım, birşey dememişim. Siz nasıl kendinizde düzgün yazmama hakkı gördüyseniz ben de cevap vermeme hakkı gördüm. Ve ne kimse bana kırıldı, ne de ben kimseye kırıldım. Ama sen sanal ortamın sağladığı dokunulmazlıkla -çok da umrumda olmayan- birşeyler söylüyorsun bakıyorum. Oyun zevkini yokettiğimi söylüyorsun ama durup dururken adımı ağzından düşürmemeye başlayan sensin.

Yarışmaya geldiysen başımın üstünde yerin var, water'a laf sokmaya geldiysen lütfen başka topiğe.

most alp ve ben geldikten sonra triplere girdin işte bunu inkar etmemelisin bence...Yani bu topikte bir tür diktatörlük kurmaya çalışıyorsun ...bir alıntı yapacağım cümlelerinden...Bumudur paylaşımın...dur bulayım hemen...senden soğumak için yeterli bir örnekmi bak...

Dediğim tek şey imla hatası bulunan cümlelere cevap vermeyeceğimdir. Kendimi sevdirmek gibi bir derdim yok. Olduğum gibi davranıyorum. Diktatörlük kurmaya değil de sizi daha çabucak oyuna katmaya çalışıyorum desem?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar