mt racers club

Bu akşam yokum ben, ancak yarın akşam. Kimi, arkadaşların ölçüsünü sen alırsın artık :).

RH2005 yarışları için İstanbulPark pistini hazırlıyorum. Rapid'e yüklemek biraz zaman alacak, 15-20MB toplam boyutu olacak.

Çalışmalarını sabırsızlıkla bekliyoruz khutuck.

1yj4.jpg

(1)Oyunu açtığımızda RH2005 sezonunda olduğumuzdan emin oluyoruz.

(2)Üstten Multiplayer seçeneğine geliyoruz.

(3)Accept'i tıklıyoruz.

2gg4.jpg

(4)Burada o an açık olan sunucu görünecek. Görünmüyorsa alttaki adımları uyguluyoruz.

(5) ve (6) nın sırasıyla LAN ve Cable/DSL'de olduğundan emin oluyoruz.

(7) Eğer (4)te sunucu göründüyse onu seçip burayı tıklıyoruz. Görünemdiyse (8)'i tıklayıp listeyi yeniliyoruz. Hala görünmediyse bu başlığı açıp sunucu sahibine küfrediyoruz.

3um8.jpg

Sunucuya bağlanınca bu ekran geliyor. (9)u tıklayınca chat odasına giriyoruz, milletle geyiğe vurup yarışmayı unutuyoruz. (10)u tıklayınca araç ayarlarına geçiyoruz (aşağıda ayrıntısı var). Her şey hazırsa (11)i tıklayıp yarışıyoruz.

4vw5.jpg

Yarışı yaptıktan sonra tekrar aynı menüye döndüğümüzde chat kısmına girince kimi'nin "Abi seninki dizel mi" geyikleriyle haşir neşir olduktan sonra "Beyler benim araba acaip önden/arkadan kayıyor" diyoruz. kimi bize "Hocam ayarlamadın ki arabayı, kayarsın öyle" diyor, dolayısıyla rehberimize dönüp araç ayarlarına bakıyoruz.

(12), kaç tur yarışacağımızı gösteriyor. (13)'ten bu tur sayısına göre araca yakıt koyuyoruz, her zaman atacağınız tur sayısından 1 tur fazla turluk yakıt alın.

Ayrıntılı ayar için aşağı bakınız.

5vd0.jpg

(14)ü tıklayıp bu ekranı açtıysanız, (15)le gösterdiğim ayarı seçip, (16)yı tıkllayarak yükleyin. Sonra tekrar setup menüsüne dönüp yakıt miktarınızı ayarlayın.

Şimdilik bu kadar, anlaşılmayan nokta varsa tekrar açıklarım.
Khutuck :)

Your Download-Link #1: http://rapidshare.com/files/4415993/Turkey.zip.html

Bu da RH2005 için İstanbulPark pisti. Dosyayı unzipledikten sonra C:\Program Files\EA Sports\F1 Challenge 99-02\Season\Circuits klasörüne yerleştirin.

Son düzenleme:
Khutuck eline sağlık. Çok iyi açıklamışsın. Ayrıca Türkiye haritasını da indiriyorum şuanda.

Bu arada yeni arkadaşları bekliyorum. :)

Kütük sağol ...Mete Han senden razı olsun kardeşim...Ne triplerin var ne takıntıların...Ne türkçeyle kafayı çizmişin ...ne komplekslerin var...seni hep sevdik...biraz arabesk olacak ama büyüksün be dostum...eline sağlık...üşenmeden vakit ayırmışsın...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kutuk kardeşim saol...Zahmetler verdik sana...Ama bugün kimse yoktu...Kimi maç kimi avrupa yakası takıldınız dimi...Renaul test aracıyla ilk turumu attım...
Dalga geçmeyin haa...

Yakında ne yarışlar var seyredin.....Hele bi alışayım da...

Kütük sağol ...Mete Han senden razı olsun kardeşim...Ne triplerin var ne takıntıların...Ne türkçeyle kafayı çizmişin ...ne komplekslerin var...seni hep sevdik...biraz arabesk olacak ama büyüksün be dostum...eline sağlık...üşenmeden vakit ayırmışsın...

Mete, ifadelerini düzgün seç derim. Ben sana Türkçeyi düzgün kullanmama takıntın var diyor muyum :p? Kaldı ki Khutuck forumda sayılı düzgün Türkçe kullananlardandır.

Khutuck, eline sağlık. Bir ricam olacak. Font küçültmen mümkün mü? Kendimi ilkokul çocuğu gibi hissettim kocaman kocaman yazıları görünce :). Ayrıca, mini rehberini ilk sayfaya alıntılıyorum. Bu sayfa arada kalırsa insanlar ilk sayfadan ulaşabilir. Hem niye Kimi'den bahsetmişsin de benden bahsetmemişsin? Tur bindirirken hatırlarsın bu lafımı :queen:.

Türkiye linkini de ilk sayfaya koyuyorum, herkes indirsin.

Rehberi önizleme yaparak hazırladım, resimler önizleme sayfasında 1024*768 olduğu için yazılar normal fontta çok ufak kalıyordu :)

İstanbulPark'ı indirip çalıştıran kimse oldu mu? Ben denediğimde çalışıyordu, hatta 2006 aracıyla mükemmele yakın turlarla 1.20.8'lik zaman yapmama rağmen 2005 aracıyla kasmadan 1.20.5 gördüm :p Demek ki oyun pistinin ayarı iyi olmuş :) İstanbulPark'ın start-finiş düzlüğündeki reklam panolarını değiştireyim bu akşam bari, motosiklet.net logosu yakışır oralara :p Onu da İstanbulPark_v1.01 yamasıyla yollarım akşama :p Water sana özel birşeyler de eklerim piste :wiinkk:

Bir de elimdeki diğer oyunlardan/modlardan/eski sezonlardan gelme pistleri de parça parça rapid'e yüklemeye başlarım, sezon dışı aktiviteler de yapmak lazım ara sıra :)

Ben de bununla yarışayım bari :mrgreen:.

pic1kt6.jpg

pic2xd3.jpg

İstanbulpark'a gelince... Yapanın emeğine sağlık ama bence gözardı edilemeyecek yanlışları var.
Birincisi, İstanbulpark Interlagos kadar olmasa da tümsekli bir pist.
İkincisi ki bence daha önemli, yükseklikler yanlış. 8. viraj kompleksine gelirken keskin hairpin'den sonra düz bir tırmanma başlar ve 8. viraj kompleksi aşağı doğru başlar. Burada ise 8. viraj kompleksine bayır yukarı başlıyoruz ve viraj bittiğinde ancak düzlüğe ulaşıyoruz.
Üçüncüsü, en rezaleti bu, viraja kaç metre kaldığını gösteren mesafe levhaları yok oyunda. Herşeyi yapan adam bunları yapmamış.
Dördüncü olarak, 9 ve 10. virajlar çok yakın, neredeyse Spa busstop virajından daha keskin.
Beşinci olarak, oynadığım en iyi İstanbulpark pisti GP4 için yapılmıştı ve bence hala en iyisi.

Son olarak, mt_racers adlı kullanıcı hala yasaklıdır, bilginize...

Mostwanted, imza tamam. Avatarında "mt racers" logosu kullanmana da birşey demeyelim. Ama şu an avatarında benim avatarımın bir parçasını kullanıyorsun, işte orada dur diyorum :farao:.

Mostwanted, imza tamam. Avatarında "mt racers" logosu kullanmana da birşey demeyelim. Ama şu an avatarında benim avatarımın bir parçasını kullanıyorsun, işte orada dur diyorum :farao:.

aynısı kimide de var. hatta ben kimi nin avatarını kaydedip onun üzerinde değişiklik yaptım :silent:

eğer kimide ve sende aynısı olmasaydı zaten böyle birşey yapmazdım.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben de bununla yarışayım bari :mrgreen:.

pic1kt6.jpg

pic2xd3.jpg

İstanbulpark'a gelince... Yapanın emeğine sağlık ama bence gözardı edilemeyecek yanlışları var.
Birincisi, İstanbulpark Interlagos kadar olmasa da tümsekli bir pist.
İkincisi ki bence daha önemli, yükseklikler yanlış. 8. viraj kompleksine gelirken keskin hairpin'den sonra düz bir tırmanma başlar ve 8. viraj kompleksi aşağı doğru başlar. Burada ise 8. viraj kompleksine bayır yukarı başlıyoruz ve viraj bittiğinde ancak düzlüğe ulaşıyoruz.
Üçüncüsü, en rezaleti bu, viraja kaç metre kaldığını gösteren mesafe levhaları yok oyunda. Herşeyi yapan adam bunları yapmamış.
Dördüncü olarak, 9 ve 10. virajlar çok yakın, neredeyse Spa busstop virajından daha keskin.
Beşinci olarak, oynadığım en iyi İstanbulpark pisti GP4 için yapılmıştı ve bence hala en iyisi.

Son olarak, mt_racers adlı kullanıcı hala yasaklıdır, bilginize...

mt- racers diye ben girmiştim ama sildim...Değiştirdim..Bendeki listede gözükmüyor...

mt- racers diye ben girmiştim ama sildim...Değiştirdim..Bendeki listede gözükmüyor...

Bende de hâlâ mt_racers diye gözüküyosun. Eğer düzelmezse ağı tekrar kurarız artık.

mostwanted_57: Kullanmadan önce bi sorman gerekirdi. Benim avatarımı da water yaptı zaten. Daha bir yarış bile yapmadan bu kadar süse püse bulaşırtığına göre yarışlara katıldıktan sonraki halini düşünemiyorum...

Kimi demiş diyeceğimi zaten. Yanlış anlaşılma olmasın. Herkese hoşgeldin deriz. Kimsenin avatarında logoyu kullanmasına da karşı değilim. Ama burada kullanılan logodan daha fazlası, avatarımın bir parçası.
Art niyetli yaptığını düşünmüyorum zaten. Umarım hassasiyetimi dikkate alırsın.
Saygılar.

Kimi, kur hadi oyunu. mostwanted, sen de buyur.

Mostwanted, teşekkürler :rendeer:.
Ama artık oyuna girmeye başlamazsan daha fazla kızacağım, haberin olsun :).

Motosikleti
Forza250-cygnusL
hadi bekliyorum... he he ısındım bayağı yaa...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar