Bu akşam yokum ben, ancak yarın akşam. Kimi, arkadaşların ölçüsünü sen alırsın artık
.
Kütük sağol ...Mete Han senden razı olsun kardeşim...Ne triplerin var ne takıntıların...Ne türkçeyle kafayı çizmişin ...ne komplekslerin var...seni hep sevdik...biraz arabesk olacak ama büyüksün be dostum...eline sağlık...üşenmeden vakit ayırmışsın...
Mostwanted, imza tamam. Avatarında "mt racers" logosu kullanmana da birşey demeyelim. Ama şu an avatarında benim avatarımın bir parçasını kullanıyorsun, işte orada dur diyorum :farao:.
Ben de bununla yarışayım bari :mrgreen:.
![]()
![]()
İstanbulpark'a gelince... Yapanın emeğine sağlık ama bence gözardı edilemeyecek yanlışları var.
Birincisi, İstanbulpark Interlagos kadar olmasa da tümsekli bir pist.
İkincisi ki bence daha önemli, yükseklikler yanlış. 8. viraj kompleksine gelirken keskin hairpin'den sonra düz bir tırmanma başlar ve 8. viraj kompleksi aşağı doğru başlar. Burada ise 8. viraj kompleksine bayır yukarı başlıyoruz ve viraj bittiğinde ancak düzlüğe ulaşıyoruz.
Üçüncüsü, en rezaleti bu, viraja kaç metre kaldığını gösteren mesafe levhaları yok oyunda. Herşeyi yapan adam bunları yapmamış.
Dördüncü olarak, 9 ve 10. virajlar çok yakın, neredeyse Spa busstop virajından daha keskin.
Beşinci olarak, oynadığım en iyi İstanbulpark pisti GP4 için yapılmıştı ve bence hala en iyisi.
Son olarak, mt_racers adlı kullanıcı hala yasaklıdır, bilginize...
mt- racers diye ben girmiştim ama sildim...Değiştirdim..Bendeki listede gözükmüyor...