mt olarak makina veya beyaz show zamanı gelmedimi?

Büyük Harflerle Yaziyorum.kimse Kizmasin.helal Olsun Valla.harika Bir Fikir.ben Bu Yüzden Giriyorum Akşamlari Buraya.o Kadar Işten Sonra Kafam Dağiliyor.bu Plani Fikri Hayata Geçirmek Gerek Arkadaşlar.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
3vırın kardeş...Gidelim tabi..Hatta okana söyleyim anatoliada yapalım programı...:p

evet biraz izlemede kaldım ama görüyorum ki hareketlendi millet nihayet.ben fuarın olduğu cuma için konuşucam arkadaşla o zaman.ama katılım az kişiyle sınırlı olur die düşünüyorum.kesin gelebilecekler söylesin sadece.

Kaiser sana küçük bir tiyo vereyim de arkadaşınla ona göre konuş:bounce:
Geçen sezon Okan'ın programına 100 ( YÜZ ) den fazla mt üyesi katılmıştı nabeeerrr:queen: :queen: :queen: Valla daha azı mt yi kesmez :p

vınvın;599994' Alıntı:
Kaiser sana küçük bir tiyo vereyim de arkadaşınla ona göre konuş:bounce:
Geçen sezon Okan'ın programına 100 ( YÜZ ) den fazla mt üyesi katılmıştı nabeeerrr:queen: :queen: :queen: Valla daha azı mt yi kesmez :p
ayıpsın sen iste 200 oluruz :queen:

bende ordayım kesin kesin yeterki ayarlayın ok hemen ekleyin ben ve zx636 ım :mrgreen:

anaaa bende varımmmmmm:queen: :queen: :queen:

tarihte sorun olmazsa(sınava filan dek gelmezse) bende varım

ama sonuna kadar geyik olacağının sözünü almam lazım:cherry: :queen: :queen: :queen: :queen:

walla yalan olcak galıba kımseden ses soluk cıkmıyo herkes burdayım dıyo ama bı oylama fılan yok fuar coook yaklastı... bır an once bısıler yapmak lazım
gıtmek ıstıyenler bısıler yapmanın zamanı geldı

yaw yalan olmadı dimi bu organizasyon

7 veya 14 nisanda yapılırsa 2 kişi geliyoz ona göre ayar verin haaa:p :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoooopp bende gelırım vala okana gıdelım yaw ne geyık olur beaaahhhh:queen: :queen:

Ya bu beyaz show,zaganın cekildigi stüdyo ne tarafta.Bide bilen varsa Kime diyorum benin cekildigi stüdyoyu söylerse sevinirim.

arkadaslar ben varım.hemide listenin basına yazın beni...çoook mükemmel bişe olur ve mt ye yakışır.......

walla yapın bısılerde gıdelım artık yaaa
gecen gıdemedım ıcımde kalmısti gıdelım artık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar