- Motosikleti
- Mondial Virago 50i
gel gel bi sen eksiktin![]()
Geldim de birliğe alan yok, kontenjan doldu mu?
gel gel bi sen eksiktin![]()
Ne olabilir sence?![]()
her 2'sinide açıklayıver barii![]()
millet nbr sınız yaf ben daha yenı kuyuluyorum sız nerelerdesınız kı
burasıda çocuk parkı gibi olduhahaahaaha tequnun oyun yeri insert coin ((((((((((
![]()
burasıda çocuk parkı gibi olduhahaahaaha tequnun oyun yeri insert coin ((((((((((
![]()
hiç oynamadın dimi?r:
beni başlatan arkadaşa hergün sövüyorum
ulennnn hibinyo , sana yalvardık yalvardık yardım gönder diye , sıkışınca gönderirsin dimiOyuna bi girdim 1 saat sonra saldırı alacağım yazıyor..Panik oldum
Saldırana baktım beni yerle bir edebilecek biri
Saldırı gelmeye yakın tüm askerlerimi başka bir yere saldırıya yolladım
tüm hammaddeleri harcadım,harcayamadıklarımı sana yolladım sinan..
Amacım yoldan geri çağırmaktı ama olmuyormuş mecbur sana gelicek bu hammaddeler
Geri yollarsan sevinirim. Sevgiler,
Tequ
![]()
Hocam yenı köy kurmak ıçın önce köşk sevıye 10 yapcan sora 3 göçmen çıkarcan köşkten dışardakı müsaıt bı noktaya gıdıp çökcen orası senın yenı köyün oluyo ve sıfırdan başlıyosunAma başka bırnın köyünü alacaksan (kı en az 2 köyü olması gerek ve merkez köyünü alamazsın) varsa köşkünü yıkacaksın sora köye 3 veya 4 defa (reıs veya senatör ırka göre değışır ve çok cıddı malıyetlıdır) göndereceksın köy senın olacak ve onun neyı warsa senın olacak çok çok uzun bı ış şu ankı konumumuza göre ama ılerde ekmek alır gıbı köy alcaz aceıp konuştum yeter bu kadar
Muhtemelen ben harıç herkesın burdakı nıcklerı orda da geçerlı ıstatıstıkler bölümünden aratarak bulablrsn bızlerıBnmde maalesef esp7
![]()
alıyorum hemenBuRaQqQ bunuda al kaptan bey![]()
Içımden bı ses bı kaç ay sora MT.net şeysı olarak yola çıkan şeyın oyunun en sağlam bırlıklerınden bırı olduunu sölüo ama ınş yalancı dııldır![]()