by_moto köyü 
Aman haa şu aralar bana saldırmayın ben fasülyedenim güçsüzüm şuanda
Aman haa şu aralar bana saldırmayın ben fasülyedenim güçsüzüm şuanda
Senide ekleyeyim ozaman
Sinan bu arada bana +70 bi warrior kassana bilader![]()
Warrior koxpla kasılsa hiç möhim değil , sen bas 50 ytl'yi al bi platinum servis , 10 günde 70 lvl okçu kasarım sana![]()
ewt arkadaşlar gücümüze güç katalım bütün travian desinki bu MT ailesi ne pislik insanlarmış desinler ve üyeliklerini iptal etsinler. oyunda ilerledikten soora yunanlılara salça olmayı düşünüyoruz. herşey Mt için...
la bu ne saçma oyun, gece 12'ye kadar üretim artmasını beklicekmişim peeh![]()
lan bebe sen ekmeğe pepe derken ben koxp kullanıyordumsen illa warrior istiyosan 1 haftaya Moldovaya dönüyom ,döndükten sonra kasarız . şu an elimde bi 61 okcu var , sen bi warrior ac ve platinum servis al (50 lvl'e kadar %400 ekstra ex ve 50 lvl'den sonra %200 ex ) , benim okcunun seri Counter Strike Skili ile rahat kasarız 70'e onu .
(Seri Counter Strike nedir dersen onuda açıklayayım , Archer 52 skili olan Counter Strike'ın seri atılabilir hali , bildiğin üzere CS skili 1bucuk dakikada bir atılır ve manyak damage verir , ama editlenen tbl dosyalarıyla biz saniyede bir atıyoz hemde ne mana nede ok harcayarak)
age of empire oynayalım ozamanla bu ne saçma oyun, gece 12'ye kadar üretim artmasını beklicekmişim peeh![]()
yusuf işte rolalen tequ etiketler dikkatimi çekmedim deil. yusufyusuf felan![]()
tegu abimiz ben Gallalılar köyü koordinatları girdigim halde yandaki ödev veren arkadaş kabul etmiyor.nasıl iştir. bur:
dedigin degerleri yaptım ama yine hata veriyor anlamadım cözmeye çalışayım bir yerdemi yalnış yapıyorum anlamadım .basit bir oyun ama beni ne hale soktu :salut:[/QUOTE]hacı x değeri + y değeri - ... başına eksi koy 2.nin
görmeni istediği köyün olduğu haritaya gel, köyün üzerine tıkla koordinatların yazılı olduğu yeri screnshot ile ekle buraya