[MT] ` nin yeni oyunu.. -Travian- (:

by_moto köyü :p

Aman haa şu aralar bana saldırmayın ben fasülyedenim güçsüzüm şuanda :p

başımda knight belası var hala ama Knight'ta koxpla kastığım için arada bu oyunuda oynayablirim .bu oyunu eski ev arkadaşımdan biliyorum . Şu sıralarda kayıt ile uğraşıyorum . Hala aktivasyon kodu bekliyorum , ne aktivasyon koduymuş be kardeşim , beklerken doğum yapcem nerdeyse :p

Senide ekleyeyim ozaman :)
Sinan bu arada bana +70 bi warrior kassana bilader :p

sen illa warrior istiyosan 1 haftaya Moldovaya dönüyom ,döndükten sonra kasarız . şu an elimde bi 61 okcu var , sen bi warrior ac ve platinum servis al (50 lvl'e kadar %400 ekstra ex ve 50 lvl'den sonra %200 ex ) , benim okcunun seri Counter Strike Skili ile rahat kasarız 70'e onu .
(Seri Counter Strike nedir dersen onuda açıklayayım , Archer 52 skili olan Counter Strike'ın seri atılabilir hali , bildiğin üzere CS skili 1bucuk dakikada bir atılır ve manyak damage verir , ama editlenen tbl dosyalarıyla biz saniyede bir atıyoz hemde ne mana nede ok harcayarak :p)

ewt arkadaşlar gücümüze güç katalım bütün travian desinki bu MT ailesi ne pislik insanlarmış desinler ve üyeliklerini iptal etsinler. oyunda ilerledikten soora yunanlılara salça olmayı düşünüyoruz. herşey Mt için...

ewt arkadaşlar gücümüze güç katalım bütün travian desinki bu MT ailesi ne pislik insanlarmış desinler ve üyeliklerini iptal etsinler. oyunda ilerledikten soora yunanlılara salça olmayı düşünüyoruz. herşey Mt için...

Yunanlara sararsak Helena'lar benim ona göre :queen::queen::p

tegu abimiz ben Gallalılar köyü koordinatları girdigim halde yandaki ödev veren arkadaş kabul etmiyor.nasıl iştir. bu :):pr:

sen illa warrior istiyosan 1 haftaya Moldovaya dönüyom ,döndükten sonra kasarız . şu an elimde bi 61 okcu var , sen bi warrior ac ve platinum servis al (50 lvl'e kadar %400 ekstra ex ve 50 lvl'den sonra %200 ex ) , benim okcunun seri Counter Strike Skili ile rahat kasarız 70'e onu .
(Seri Counter Strike nedir dersen onuda açıklayayım , Archer 52 skili olan Counter Strike'ın seri atılabilir hali , bildiğin üzere CS skili 1bucuk dakikada bir atılır ve manyak damage verir , ama editlenen tbl dosyalarıyla biz saniyede bir atıyoz hemde ne mana nede ok harcayarak :p)
lan bebe sen ekmeğe pepe derken ben koxp kullanıyordum :p Neyin noolduunu bilirim.Bana 74 warrior vereceksen ver vermiceksen dükkanın önünü kapama :p
la bu ne saçma oyun, gece 12'ye kadar üretim artmasını beklicekmişim peeh :p
age of empire oynayalım ozaman :p
len tequ etiketler dikkatimi çekmedim deil. yusufyusuf felan :p
yusuf işte rola :p
tegu abimiz ben Gallalılar köyü koordinatları girdigim halde yandaki ödev veren arkadaş kabul etmiyor.nasıl iştir. bu :):pr:

hacı x değeri + y değeri - ... başına eksi koy 2.nin

hacı x değeri + y değeri - ... başına eksi koy 2.nin[/QUOTE]
dedigin degerleri yaptım ama yine hata veriyor anlamadım cözmeye çalışayım bir yerdemi yalnış yapıyorum anlamadım .basit bir oyun ama beni ne hale soktu :salut:

hacı x değeri + y değeri - ... başına eksi koy 2.nin
dedigin degerleri yaptım ama yine hata veriyor anlamadım cözmeye çalışayım bir yerdemi yalnış yapıyorum anlamadım .basit bir oyun ama beni ne hale soktu :salut:[/QUOTE]

mesela x:103 y:-329 bende.. buna dikkat et :cat:

görmeni istediği köyün olduğu haritaya gel, köyün üzerine tıkla koordinatların yazılı olduğu yeri screnshot ile ekle buraya

görmeni istediği köyün olduğu haritaya gel, köyün üzerine tıkla koordinatların yazılı olduğu yeri screnshot ile ekle buraya

:salut: vallahi cözemedim ya oyun beni biterecek yada ben onu bitirecem ama görüntü o beni bitirdi.:pr:

koordinatları oldugu gibi girdim -46 / -176

bunuda denedim olmadı 46 / -176 :(

Server 8, güneydoğu bölgesi.

Başka bölge seçersen başın sıkışınca yardım bi haftada anca gelir :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar