[MT] ` nin yeni oyunu.. -Travian- (:

yine saldırı yine hırsızz bu herifi kesin dövecem manyakmı ne kardeşim bu oyunu bir tek benmi oynuyorum okadar köy varken bana yapılırmı ne var ne yok alıyo yawww.:pr:

benden sana bi taktik . adam yaklaşmaya başladığında hammaddelerini yüksek değerden satışa çıkar . mesela 1000 tahıl'a 4000 demir iste . bu sayede adam avucunu yalayıp gidecek . sende adam gittikten satışı iptal edersin ve hammaddeni geri alırsın :) zaten 1-2 defa başı aldımı bi daha gelmez :)

benden sana bi taktik . adam yaklaşmaya başladığında hammaddelerini yüksek değerden satışa çıkar . mesela 1000 tahıl'a 4000 demir iste . bu sayede adam avucunu yalayıp gidecek . sende adam gittikten satışı iptal edersin ve hammaddeni geri alırsın :) zaten 1-2 defa başı aldımı bi daha gelmez :)

iyide hep offline oldugumda yapıyor saldırıları ..:salut:

o şekilde yine alır hammaddeyi,çünkü sizden henüz çıkmamış oluyor,takasa girerseniz alamaz.

ama önce hammaddeyi kullanmanızı öneririm ve sayıları eşit tutmaya bakın.eğer birinden hiç yoksa diğerlerini kullanamazsınız

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Eğer saldırıyı geç görmüş ve maddeleri satacak zaman bulamadıysanız, en yakın yağmaladığınız köye gönderin, sonrası malum. :)

Oyundan çıkarken tüm maddeleri gelişime harcayın, askerlerinizi de bir daha oyuna gireceğiniz zamana göre köy yağmalatın. :wiinkk:

bugün biri buraQqQ a saldırıyor mesela sabah bi baktım gece 1 de fln köyde olucaklar denyo ya 15 ,16 saatlik yoldan geliyor heralde canını yaktığım birisi gece saat birde onun çöktüğü an olucak inşallah 300 500 tane asker yollamıştır hepsi boş gitsinde görsün :p:p:p

bugün biri buraQqQ a saldırıyor mesela sabah bi baktım gece 1 de fln köyde olucaklar denyo ya 15 ,16 saatlik yoldan geliyor heralde canını yaktığım birisi gece saat birde onun çöktüğü an olucak inşallah 300 500 tane asker yollamıştır hepsi boş gitsinde görsün :p:p:p

sen saldıran köye bi asker yollamayı dene mesafesini ölç.eğer mancınık yolladıysa okadar uzun sürer gelmesi:silent:

Mancınık gelmez kolay kolay.

Küfredeseniz gelir ama :p Küfürle çalışıyormuş mancınıklar :p

Nüfusu 1000 olmayan adam kolay kolay mancınık yapamaz.

nasıl gelmez adamın 474 nüfüsü var mancınıkta vardır yolladıysa varya 7 sülalesinin kulağını çınlatırım vallaha

Mancınık gelmez kolay kolay.

Küfredeseniz gelir ama :p Küfürle çalışıyormuş mancınıklar :p

Nüfusu 1000 olmayan adam kolay kolay mancınık yapamaz.

500 nüfusum varken 41 adet mancınık bastım ben:wiinkk:

bu bişey değil 140 nüfüstan mancınık yiyen tanıyorum:pale:

o şekilde yine alır hammaddeyi,çünkü sizden henüz çıkmamış oluyor,takasa girerseniz alamaz.

bi yanlisiniz olmali cunku yedigim saldirida hammaddeleri takasa cikardim, tek kaciramadigi demir ve biraz odun kalmisti,adam sadece onlari alabildi :p

79524146vc2.jpg

Motosikleti
Mondial Virago 50i
bi yanlisiniz olmali cunku yedigim saldirida hammaddeleri takasa cikardim, tek kaciramadigi demir ve biraz odun kalmisti,adam sadece onlari alabildi :p

Malını sattıysan, satıcın yola çıktıysa alamaz. Fakat mal askıda bekliyorsa alabilmesi lazım. Belki barınak kapasiten yetiyordu, pek emin değilim.

Neyse Warlight yine saldırıyor bana, deneyeyim. :)

Malını sattıysan, satıcın yola çıktıysa alamaz. Fakat mal askıda bekliyorsa alabilmesi lazım. Belki barınak kapasiten yetiyordu, pek emin değilim.

ben denedim dünya kadar tahılım gitti :p

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Benim 3 satıcı var, ikisine ne var ne yok yükletip dibimdeki sömürgeme, birisini de 1 tane odunla takasa bırakacağım, biraz anlamlı olacak şu pis Cermen'e fakat haketti. :)

Benim 3 satıcı var, ikisine ne var ne yok yükletip dibimdeki sömürgeme, birisini de 1 tane odunla takasa bırakacağım, biraz anlamlı olacak şu pis Cermen'e fakat haketti. :)

gecenin 05:46 sında saldırdı bana:silent:

önce bi savunma yapayım diye düşündüm,sonra adamın profilindeki madalyaları görünce vazcaydım:cherry:

mal yola cikmamisti yani askidaydi . barinaklarimin seviyesi daha 2 :p bu halde bile kaciramadiklarimi aldi benden . eger ticaretcim olsaydi onlarida bu yolla kacircaktim :)
ben denedim dünya kadar tahılım gitti :p
nasil gitti yaww :silent::silent: bi saldiran olsa deneycem ama oyuna basladigimdan beri sadece bir defa saldiri yedim :p
adam ortayi almiss :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar