benden sana bi taktik . adam yaklaşmaya başladığında hammaddelerini yüksek değerden satışa çıkar . mesela 1000 tahıl'a 4000 demir iste . bu sayede adam avucunu yalayıp gidecek . sende adam gittikten satışı iptal edersin ve hammaddeni geri alırsınzaten 1-2 defa başı aldımı bi daha gelmez
![]()
iyide hep offline oldugumda yapıyor saldırıları ..:salut:
benden sana bi taktik . adam yaklaşmaya başladığında hammaddelerini yüksek değerden satışa çıkar . mesela 1000 tahıl'a 4000 demir iste . bu sayede adam avucunu yalayıp gidecek . sende adam gittikten satışı iptal edersin ve hammaddeni geri alırsınzaten 1-2 defa başı aldımı bi daha gelmez
![]()
o zaman sığınağını geliştircen
lenn mali sen ne ara 200 oldun , oyunun hilesinimi buldun lenn![]()
bugün biri buraQqQ a saldırıyor mesela sabah bi baktım gece 1 de fln köyde olucaklar denyo ya 15 ,16 saatlik yoldan geliyor heralde canını yaktığım birisi gece saat birde onun çöktüğü an olucak inşallah 300 500 tane asker yollamıştır hepsi boş gitsinde görsün![]()
Mancınık gelmez kolay kolay.
Küfredeseniz gelir amaKüfürle çalışıyormuş mancınıklar
Nüfusu 1000 olmayan adam kolay kolay mancınık yapamaz.
o şekilde yine alır hammaddeyi,çünkü sizden henüz çıkmamış oluyor,takasa girerseniz alamaz.
bi yanlisiniz olmali cunku yedigim saldirida hammaddeleri takasa cikardim, tek kaciramadigi demir ve biraz odun kalmisti,adam sadece onlari alabildi![]()
Malını sattıysan, satıcın yola çıktıysa alamaz. Fakat mal askıda bekliyorsa alabilmesi lazım. Belki barınak kapasiten yetiyordu, pek emin değilim.
Neyse Warlight yine saldırıyor bana, deneyeyim.![]()
Benim 3 satıcı var, ikisine ne var ne yok yükletip dibimdeki sömürgeme, birisini de 1 tane odunla takasa bırakacağım, biraz anlamlı olacak şu pis Cermen'e fakat haketti.![]()
mal yola cikmamisti yani askidaydi . barinaklarimin seviyesi daha 2Malını sattıysan, satıcın yola çıktıysa alamaz. Fakat mal askıda bekliyorsa alabilmesi lazım. Belki barınak kapasiten yetiyordu, pek emin değilim.
Neyse Warlight yine saldırıyor bana, deneyeyim.![]()
nasil gitti yaww :silent::silent: bi saldiran olsa deneycem ama oyuna basladigimdan beri sadece bir defa saldiri yedimben denedim dünya kadar tahılım gitti![]()
adam ortayi almiss