[MT MUĞLA]Huzurlarınızda Fethiye-Gün Batımı-Balık

Alicim her zaman beklerim biliyorsun....Sultan işlerinden emekli oldum ben motor arıyorum hırsla ama önce regali satmam lazım.

Özleme gelince bu sefer ne hikmetse uyumadı:mrgreen:Bende şaşırdım:)

Süper Moderatör (BBRR)
bende özledim be biladerde biliyon işte benim motor o yolları çekmez o çekse benim bel çekmez bu motorla .. para kazanırsak alacaz bişi işallah o zaman rakı balık her türlü yane

Valla harika gezi olmuş arkadaşlar.:queen: Murat abicim yeni farın hayırlı olsun yakışmış motoruna... :cat:

Sağolasın ulutürk...Ben döndüm gece ama pişman oldum döndüğüme murat abi çıkarmış tadını.Buarada gerçekten hoş olmuş far:mrgreen:

Sevgili abilerim fethiye yolu düşecek olan olursa eğer mümkünse bana haber verin. Bir fethiye mt.net üyesi olarak sizleri karşılamaya çalışayım, elimden geldiğince müsafir edeyim. SAklıkent bnm evimin biraz ilerisi ama ben şehiriçinde yaşıyorum.Şu gittiğiniz yerler güzel yerler eğe haberim olsaydı ve sizin içinde zaman müsait olmuş olsaydı, tloss yaka park a giderdik, çalışs ta yörük çadırlarınba giderdik ve daha bi sürü yere giderdik.

neyse eğer fethiye gelecek olan varsa önce mutlaka buraya konu açsın. Motosikletçi kardesiniz olarak sizlere elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım...

teşekkür ederim Levent,Şahin:)
ayrıca bu ön geziydi teknoali arkadaşların çoğu yoktu yine geleceğiz oralara ...

teknoali kardeşim teşekkürler.Daha geniş bir zaman daha ayrıntılı bir gezi için gelmek istiyorum.Sanırım 1 gün bize yetmeyecek

:)
teşekkür ederim Levent,Şahin:)
ayrıca bu ön geziydi teknoali arkadaşların çoğu yoktu yine geleceğiz oralara ...

İnşallah olur böyle bi gezi.gelin abi gelin ben hep buralardayım allah'ın izniyle...

teknoali kardeşim teşekkürler.Daha geniş bir zaman daha ayrıntılı bir gezi için gelmek istiyorum.Sanırım 1 gün bize yetmeyecek

Ewet 1 gün yetmez.Eğer ramazandan sonra olursa gittiğimiz yerlerde rahat ca yer - içeriz. Mesela tloss-yakapark görünüm olarak çok güzel olduğu gibi balığı ile bilinir.Oraya gidipte balık yemessek olmas yani...
bilmek isteyenler için tloss-yakapark

http://www.tlosyakapark.com/

:)

İnşallah olur böyle bi gezi.gelin abi gelin ben hep buralardayım allah'ın izniyle...

Ewet 1 gün yetmez.Eğer ramazandan sonra olursa gittiğimiz yerlerde rahat ca yer - içeriz. Mesela tloss-yakapark görünüm olarak çok güzel olduğu gibi balığı ile bilinir.Oraya gidipte balık yemessek olmas yani...
bilmek isteyenler için tloss-yakapark

http://www.tlosyakapark.com/

her şey nasip kardeşim:)

paylaşımınız için tekerkürler :rendeer:

Hocam teşekküler görevimiz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar