MT Manisa-İzmir Buluşması,,01/08/2007 ÇARŞAMBA

iskileremi gidiyoruz...tamam bende geliyorum :p
buluşma yeri ve zamanını özel mesajlarla kararlaştıralım kaçmadan yakalayalım :queen:

iskender abiyi özledik yaaa,e özlem gidermek için de şimdi kuru kuruna eve gidilmez değil mi,ya hiç olmadı aqua dönüşü uğrarız iskender abiye,yol üzerinde olması önemli değil ahahahahaa:queen::queen::queen: HAzır karnımızda aç olur...

işte işteeeee bir cümle nelere maal oluyor. :queen::queen::queen::rendeer::rendeer:

şaka bi yana da iskender abi özledik seni yaaa

:cherry::cherry::cherry::cherry:bittin olum serkan bittinnnn. ceydanın haline bakılırsa çok yemek yiyen birine benzemiyor.

görünüşe aldanmamak lazım,mesela geçenlerde Murat abi bi karpuz almış.Dışına baktım ama çok samimiyetsiz bi karpuz gibi geldi.Sonra kesip bakınca ne kadar cana yakın bir karpuz olduğuna hepimiz şahitmiyiiz????

-ŞAHİDİİİİİZZ!!!:mrgreen::mrgreen:

Ayrıca 4 kişi 6 ekmek aldık ama gel gör ki biz 3 kişi 3 ekmek yedik(Ceyda'yı katmıyorum).Buradan denklemi kurunca Ceyda'nın görünüşüne aldanmamamız gerektiğini anlıyoruz.:queen::mrgreen::) Anladınız siz onu

Saygılar efenm...

Herşeyiyle mükemmeldi toplantıydı
Herkese teşekkürler :rendeer:

Hadi yaaaa,sen bize teşekkür etme,git Örtmen evindekilere teşekkür et.Hohh de bakiiiymm:farao::farao::farao: Adama bak yaaaa

Son düzenleme:
ARkadaşlar bütün kaza taziyeleri için teşekkür ederim,,kuzenin şu an durumu iyi 2 saatlik bir operasyondan sonra koluna 2 tane platin takıldı,,sol ayaktada çatlak nedeniyle alçı var..sanırım 3-4 ay yatacak ewde..

sizlerdende özür diliyorum,,böyle bir aksilik yüzünden sizlerle olamadım o gece..affedin artıkın...

MEcit arkadaşının durumunun iyi olması da sevindirici...

Biz teşekkür ederiz sana o güne rağmen yine de bizi yalnız bırakmadın çok saol:rendeer:

Mecit abim çok geçmiş olsun tekrarrr......sen üstüne düşeni yeterince yaptın abi hatta biz senin yanında olamadıkk o ann sen kusuraa bakmaaaa..... pazarr geldeee abii moralll bulalımmmm keyfimizz yerinee gelsinn..... saygılarr...

slmmlarrr ben gene kacırdımm toplantıyıııı

cok gzl olmus gıbı geldı 2 tane foto vardıı orda
:D

kalın sağlıcaklaa

merhaba beni çarşamba gecesi ağırlayan başta Mecit kardeşim olmak üzere tüm dostlara teşekkürler... aslında kuşadasınada gelecektim ama didimde bir aksilik oldu.. neyse vaktimiz daha çok bu arada bende denizliye sağsalim döndüm bugün ...

merhaba beni çarşamba gecesi ağırlayan başta Mecit kardeşim olmak üzere tüm dostlara teşekkürler... aslında kuşadasınada gelecektim ama didimde bir aksilik oldu.. neyse vaktimiz daha çok bu arada bende denizliye sağsalim döndüm bugün ...

her zaman bekleriz dostum :)

ya abi neağırlaması oteli bile kendin ayarladın..affet eşşekliğimizi..bize yakışan böyle misafirperverlik değildi ama aksiliklerden dolayı..sana bir yemek bile söyleyemedik...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar