MT Manisa-İzmir Buluşması,,01/08/2007 ÇARŞAMBA

Konuyu Toplam 10 üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
chatkut, böcek, Wallace, rots, lodos, karmacoma, racing iski, big_malibu

iski bak konuyu şu anda okuyanlar bile yapman gerekn hazırlık için sana bir fikir vericektir.... :queen:

iski bak konuyu şu anda okuyanlar bile yapman gerekn hazırlık için sana bir fikir vericektir.... :queen:

Yiyecek listesi

5 kilo büftek
4 kilo köftee
15 but
6 kilo balık
....
...
..
.

İlk iki madde ceyz için sadece:) benden çok yiyooosuuuuuuuuuuuuun:)
Lodos kaçabilirsin ama saklanamazsın yiğeniim nı ha ha haaa :)

arkadaşlar tam süper bi geceydi , manisa ve izmir e çok çok teşekkürrrrrrrr.
bu arada sabahtan beri kulaklarım çınlıyordu , şimdi anladım nedenini :)

lodos , piaggio ya "manisa" dedim , "gidelim gidelim " dedi :) tekrar geliriz, sizi de bekleriz
chatkut , tamam tamam sustuumm . sen konuş biz dinleriz sabaha kadar :pr:
forrap , CBB ye nazar etme ne olur, çalış seninde olur :)
Ha bi de bilmiyorsanız ; karayolunda karşıdan karşıya yatay olarak değil dikey olarak geçiliiir !!! :cherry: (anladınız siz onu)

görüşmek üzereee

ne zaman gidiyoruzzzzz , he he

Son düzenleme:
ulen iski ne yaptın farkındamısın :queen:
bir aylık maaşı bi günde yiyeceksin (sadece wallace yeter :) )
ben o gün ıraq'a yıllık iznimi kullanmaya gidiyim bari daha güvenli olur hehe :cherry:

sen dur daha sıra sana da gelecek. bakalım bana yetecek kadar uzun kulak vuracakmısın?sen bence dağda ne var ne yoksa vur gel ancak keser bizi

Yiyecek listesi

5 kilo büftek
4 kilo köftee
15 but
6 kilo balık
....
...
..
.

İlk iki madde ceyz için sadece:) benden çok yiyooosuuuuuuuuuuuuun:)
Lodos kaçabilirsin ama saklanamazsın yiğeniim nı ha ha haaa :)

desene biz aç kaldık. benim içinde bunları 6 ile çarp bi de 8 semaver çay 25 fincan da kahve.

Son düzenleme:
allahım ben ne yaptımmm. aç kurt bunların hepsi. çıldırmış olmalılar. ya arkadaşlar öğle yemeğinde yağlı yemek vardı. anladınız siz onu (çok klasik oldu bu ya):p. muhabbeti olmaz dostlarım. siz yeterki gelin. everallah yıkılmayız böyle şeylerden. sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarım. ikinci bir emre kadar yıllık izinler durduruldu serkan. kaçamazsın hiç bir yere:cat:

bırak kaçsın kardeşim elbet dönecek o zaman daha beter olacak. o dönene kadar bişey yiyip içmem görür sonra gününü. hem benim izmirden obez.net sitesinden üye arkadaşlarla demlicay.com dan da kankaları alırım yetmezse kuzucevirenler.gen.tr dekileri de çağırırım.

bırak kaçsın kardeşim elbet dönecek o zaman daha beter olacak. o dönene kadar bişey yiyip içmem görür sonra gününü. hem benim izmirden obez.net sitesinden üye arkadaşlarla demlicay.com dan da kankaları alırım yetmezse kuzucevirenler.gen.tr dekileri de çağırırım.

:cherry::cherry::cherry::cherry:bittin olum serkan bittinnnn. ceydanın haline bakılırsa çok yemek yiyen birine benzemiyor. ama gözüm korktu valla. chatkut ben iyisimi hazırlıklara başlayayım. forrap yap abicim sen bir liste:p. nasıl olsa kaçacak bir yer buluruz.

Son düzenleme:
:cherry::cherry::cherry::cherry:bittin olum serkan bittinnnn. ceydanın haline bakılırsa çok yemek yiyen birine benzemiyor. ama gözüm korktu valla. chatkut ben iyisimi hazırlıklara başlayayım. forrap yap abicim sen bir liste:p. nasıl olsa kaçacak bir yer buluruz.

Bakma abi sen onun öyle göründüğüne ufacık tefecik içi dolu turşucuk oo oo:)

dostlarım hepinizden özür diliyorum. inanın kendimi iyi hissetmediğim için aranızda olamadım. bu aralar üstüste geldi. valide kalp krizi geçirdi. ben rahatsızım. anlayacağınız pek tadım yok. ama haftasonuna kadar toparlanırsam kuşadasına gelmeye çalışacağım. hepinizi seviyorum. saygılar.
NOT: Wallace(murat)kardeşimin hakkımda öyledikleri düpedüz yalannnnnn. ben sizleri çok ama çokk seviyorum. aranızda olamasamda kalbim sizlerle. en kısa zamanda görüşmek umuduyla. iski

iski geçmiş olsun
abi bi kurşun falan döktürsen de şu üzerindeki kara bulutlar dağılsa:queen:
çeşme gezisinden beri bende yatan fasıl cd ni yolladım serkanla haberin olsun

Fotoğraflara bakılırsa ben izmir'e döndüğümde birçok insanla tanışacağım.
Abicim kim bunlar? Ben en son Umutus ve Rots ile tanıştıydım.

Lodos, Ka hayırlı olsun abim...

İski, geçmiş olsun..

MT, sizleri seviyorum...

bende ehliyet yok ya kahretsin ehliyet olsa motrla gelecektim ama ford ka ile geldik ne yapalım daha 3 sene daha beklemem lazım of of ehliyet olsaydı dün akşam orası yanardı yanar::angry2:::)

harika bir geceydi gerçektende daha bu benim ikinci toplantımdı birkaç mt üyesi tanıdım herşey için çok teşekkür ederim forrap(tuncay) abi sana çok teşekkür ederim anahtarlık ve sticker için stickerı motorun en çok gözüken yerine yapıştırdım lodos(serkan) abicim sen olmasan ben ne yapardım sayende baya bi motorcu abimizi tanıdık ismini bilmediğim birkaç mt üyesinede çok teşekkür ediyorum sucuk ekmekler nasıldı güzelmiydi wallace abi? kusura bakma ismini çıkaramadım:cherry:::tutkuy::

Son düzenleme:
selam bende birçok yeni arkadaş kazandığım tanıştığımm içinn çokk mutluyumm, etkinliklere devammm aqua da buluşmakk üzereeee (abi bi ara garsonun beyni yandı zaten ondan sonra bir daha ifla olmadı...:))........bide benim motonun arkadan uzak durunn valla...mıknatıs özelliğimi ne varrr.... çekiyor...:).....şaka bi yana arkadaşlar her ufak büyük hatalar çok önemli tecrübe deneyimlerrr...ders almasını bilmekk lazım... tüm arkadaşlarıma önce emniyetli sonra zevkli sürüşler diliyorum....bu arada fotolar için tşk. hepsi birer anı.........selamlar saygılarrr...

selam bende birçok yeni arkadaş kazandığım tanıştığımm içinn çokk mutluyumm, etkinliklere devammm aqua da buluşmakk üzereeee (abi bi ara garsonun beyni yandı zaten ondan sonra bir daha ifla olmadı...:))........bide benim motonun arkadan uzak durunn valla...mıknatıs özelliğimi ne varrr.... çekiyor...:).....şaka bi yana arkadaşlar her ufak büyük hatalar çok önemli tecrübe deneyimlerrr...ders almasını bilmekk lazım... tüm arkadaşlarıma önce emniyetli sonra zevkli sürüşler diliyorum....bu arada fotolar için tşk. hepsi birer anı.........selamlar saygılarrr...

motorun arkasında ne varki_?ne oldu_?:silent::silent:

motorun arkasında ne varki_?ne oldu_?:silent::silent:

darksilence dünki toplantıda yoktun yaa ondan yabancı kaldın konuya... katılanlar arklar bilir sucuk ekmek yemek için karşıya geçerken özge benden etkilenip hemen arkamdan takip etti ve benim yüzümden ewet ewet benim yüzümden tehlikeli bir geçiş yaptık tabiki biz ikimiz farkında bilem değiliz daha sonra oturduğumuzda diğer arklar söyledi..neyse uzatıyoruzzz...tekrar emniyetli sürüşler..........iii geceler....

Herşeyiyle mükemmeldi toplantıydı
Herkese teşekkürler :rendeer:

hadi be sen ne kadar durdun ki toplantı da. Kesecem sizin cezanızı.

sucuk ekmekler nasıldı güzelmiydi wallace abi? kusura bakma ismini çıkaramadım:cherry:::tutkuy::

Mert süperdi süper bi daha yemek için uğrayacağım en kısa zamanda. Sen bu arada serkan abine iyi yapış o bu alemdeki doğru kişilerle seni kesin tanıştırır.

sucuk ekmek yemek için karşıya geçerken

ama güzel de sucuk ekmekti değdi be kardeşim öyle değil mi?

abi gelebilirsem arabada yer varsa bende gelmeye çalışacağım ama çok zor gibi eğer bir daha sucuk ekmek yemek için gelirsen yanımıza uğrarsan seviniriz misafirimiz olursun iyi sabahlar manisa-izmir mt

belifeless, gittardando teşekkür ederim arkadaşlar. bir kurşun döktürmek lazım esasında.

ALİ(GİTARDANDO) kardeşim özledik seni be...teşekkür ederim bu arada en kısa zamanda görüşmek dileği ile kardeşim ...

süper bi topic olmus yannız karnım agrıdı gülmekten wallace lodos iski siz üçünüz birarada süper siniz ya güsel gezi olmus görüşmek üzere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar