saat 09:30 da seni,linkinparkı,mototalha'yı gürkay'ı alıp MANİSA'ya doğru teker çevireceğiztelefonlaşırız...
Eksikler tamamlandıysa eğer, biz kitap gibi (çocuk kitabı) daha kalıcı şeyler alıp çocuklarımıza bir kısmını orada okuduktan sonra oraya bağışlanabilecek en değerli şeyi getirmek istiyoruz... Pazar günü görüşürüz...
Rots,
dilersen buradan beraber yola çıkarız. Ayrıntılar için özelden görüşelim.
Arkadaşlar bende logo oyun setlerinden almayı düşündüm ama yaş ortalamasına uygun varmıdır bilemiyorum olmazsa daha farklı bişeyler alcam eğlensin yumurcaklar
gittardando teklifin için teşekkürler ama büyük ihtimalle kalabalık geleceğimizden arabayla eşlik edecez gruba kabul ederseniz.Bidahaki sefere inşallah..
Eksikler ne durumdadır..Bende gelicem bi aksilik çıkmazsa, bizde arkadaşımla şeker bisküvi tarzı bir şeyler alalım dedik ufaklıklara tabi eksiklerimiz tamamlandıysa
Arkadaşlar bi aksilik olmazsa bu güzel organizasyonda bende bulunmak isterim. pastalar börekler filanşaka bi yana izmirden kimler gelicek bunun için bi organizasyon varmı acaba?
30 kişi olacağız en az kime nasıl bi pasta yeter yaa:queen: grubun ortalama ağırlığı 100 kg![]()
çok güldüm yaa ortalama 100 kilo haa üstad![]()
Aranızda olmak isterdim ama o tarihte bi işim olduğundan gelemediğim için üzgünüm. Manisa MT süper bir organizasyona imza atmışsınız sizi bu hassasiyetinizden dolayı tebrik ediyorum.:cat:
AR KADASLAR PAZARGÜNÜ bi aksilik olmadı sürece gelıcem ama şimdilik bi aksilik devam ediyo gelemesem benim için yumurcakları öpün hepinizi seviyorum görüşmek üzere bayssssssssssss