[MT Manisa] 21-24 Haziran 2007 / 2.Marmok Festivaline Gidiyoruz

ya varya olm size ben ne diyeyim şimdi. kardeşiniz o tarihte düğün işleriyle cebelleşirken siz gezecek eğleneceksiniz. varya neyse birşey demiyorum şimdilik

Moderatör (forrap)
:queen: dur seni başa yazayım, tuncer

Teşekkürler lodosum:cherry:

Wallace düğünün tam tarihini bilmiyorum ama herşeyden önce gelir senin düğünün,eğer davet edersen tabi:p Elimizden gelen yapılabilecek şeyleri de yaparız,düğün için dolma felan bile sararız yatılı gelenlere:) Neyse konu dışına çıkmayayım:)

oyoyo marmarıss gidiyonuz ve ben gelemıcemm yaa
lanet olsun bu okulun stajı varmıs2 ayy onun üçün gelemıyorum serkan abıcımm
listeden istersen ismimimi sil yada silme sana kalmıss :mrgreen: :p

ya varya olm size ben ne diyeyim şimdi. kardeşiniz o tarihte düğün işleriyle cebelleşirken siz gezecek eğleneceksiniz. varya neyse birşey demiyorum şimdilik

tuncer zarf atıyo salla sen murat'ı :queen:

kardeşimin düğününe tabiki de gideceğiz, o'nun için ayrı topik bilem açarız (dimi tuncer,mesajı aldın herhalde) :) daha elekle su taşıyacağız düğünde motorlar ile eskortluk yapacağız düğün motosikletine :queen:

NOT:İZMİR-MANİSA-BALIKESİR ve civar ilçelerden festivale gitmeyi düşünen arkadaşlarımız var ise beraber hareket edebiliriz.

duyuruyu bu kadar erken açmamızın sebebi festivale bizim ile katılacak tüm arkadaşlarımızın hazırlıklarını yapmaya şimdiden başlaması, yaz programını ona göre yapması ve ekonomik durumunuda ayarlaması :p

Abi mesaj alınmıştır :cat: Ya gelirim sizinle yada o tarihe kadar çoktan orada olur sizi konuk ederim... Bu yaz Bir Marmaris olayı var ama hadi bakalım hayırlısı, izin alabilirsem Serçe Hanım'dan...:queen:

hadi arkadşlar yubbbpiiiiiii marmarise gideyoz:p hadi gari yaz geliyo sıcaklar basıcek valla mütiş olucek:mrgreen:

Abi gari demeyelim gari ganım gaynıyo gaariii...

Abi düğüne daha zaman var o tarihte. Siz de temmuzda yapmayıverin canım... Festivaller bitsin yaparsınız. Gelecek yılki de evlilik yıldönümü hazırlıklarına denk gelir şimdi, e sende de var galiba biraz benim gibi Hanımköylülük, tamam artık unuturuz festivalleri... :queen:

olmaz beni forrap in altina yaz, iki numarada ben olmak istiyom, valla gecirmem sizi boıdrumdan karsiya, favorii de gondermem askere basiniza bela olur sonra...

olmaz beni forrap in altina yaz, iki numarada ben olmak istiyom, valla gecirmem sizi boıdrumdan karsiya, favorii de gondermem askere basiniza bela olur sonra...

:queen: :queen: :queen: ALLAH neşenizi bozmasın , yazdım gitti sercan :cherry:

inşallah kardeşlerim hep beraber olacağız

Son düzenleme:
serkan kardeşim uğra dediğini görmedim.bu arada nick'imi değiştirdim asasas değil artık.bu sefer gelicem demiyorum nazar değiyor.görüşürüz

Aman Aman Şenlİk Var Burda Yahu................

Herkesler Gelecek,,ÇoŞacaĞiz EĞleneceĞİz,,bellİ Bellİ....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Evlennnnnnnnnnnmek mi? Son kararın mı? Bu sorumu sakın unutma! :p :salut: :pale: :mrgreen:

slm

abi yapcağım bişey varsa arkandayım abiiiiiiiiiiiiiii:thumleft: ::coool::

:cat: ben
ohohhhh evlenmek için herkes nisanımı bekliyormuş yahuu
3 düğün var şimdiden:queen:

ben haziranı beklıom allah nasip ederse beklerim:salut:

Son düzenleme:
kola kutularını şimdiden biriktirmeye başlayın arkadaşlar
evlenenlerin kuyruğuna bağlıcazzz :mrgreen: :queen: :queen: :queen:

kimsenin belli değil ama herkes işini ve zamanını ayarlamaya calışıyor onun için bu kadar erken açtık topiği :) yazıyorum listeye anlamam :p

Neyse konu dışına çıkmayayım:)

ohoooooooooo mod böyle yaparsaaaaa artık biz ne yaparız kimbilir:queen: :queen: :queen: :queen:

kimsenin belli değil ama herkes işini ve zamanını ayarlamaya calışıyor onun için bu kadar erken açtık topiği :) yazıyorum listeye anlamam :p

yaz yaz benide yaz serkan tam tarih belli olsun kısmet olursa gelirim. nöbetler falan bela olmazsa başıma o tarihte tabi:pale:

kola kutularını şimdiden biriktirmeye başlayın arkadaşlar
evlenenlerin kuyruğuna bağlıcazzz :mrgreen: :queen: :queen: :queen:

ya özleeeeeem ikimiz için kola kutusunu şimdiden toplamaya başlarlarsa kutular paslanır çürür gibime geliyor benim.biz ne zaman evlenicez yahuuu:silent: :silent: :silent: :silent:

Son düzenleme:
şulecimmm biz kazık çaktık bekarlığaaa
fiii tarihinde bi kerizz çıkar heralde bizim nazımızı çekicekkk

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar