:queen: dur seni başa yazayım, tuncer
ya varya olm size ben ne diyeyim şimdi. kardeşiniz o tarihte düğün işleriyle cebelleşirken siz gezecek eğleneceksiniz. varya neyse birşey demiyorum şimdilik
NOT:İZMİR-MANİSA-BALIKESİR ve civar ilçelerden festivale gitmeyi düşünen arkadaşlarımız var ise beraber hareket edebiliriz.
duyuruyu bu kadar erken açmamızın sebebi festivale bizim ile katılacak tüm arkadaşlarımızın hazırlıklarını yapmaya şimdiden başlaması, yaz programını ona göre yapması ve ekonomik durumunuda ayarlaması![]()
hadi arkadşlar yubbbpiiiiiii marmarise gideyozhadi gari yaz geliyo sıcaklar basıcek valla mütiş olucek:mrgreen:
ya varya olm size ben ne diyeyim şimdi. kardeşiniz o tarihte düğün işleriyle cebelleşirken siz gezecek eğleneceksiniz. varya neyse birşey demiyorum şimdilik
olmaz beni forrap in altina yaz, iki numarada ben olmak istiyom, valla gecirmem sizi boıdrumdan karsiya, favorii de gondermem askere basiniza bela olur sonra...
düğün nasipse haziranda tam tarih yine de duyurulacaktır. Tüm motosikletleri bekliyorum gelin motoru bile yapacaz nasipse
ohohhhh evlenmek için herkes nisanımı bekliyormuş yahuu
3 düğün var şimdiden:queen:
mr.cool geliyorsun umarım marmarise festivale ?![]()
Neyse konu dışına çıkmayayım![]()
kimsenin belli değil ama herkes işini ve zamanını ayarlamaya calışıyor onun için bu kadar erken açtık topiğiyazıyorum listeye anlamam
![]()
kola kutularını şimdiden biriktirmeye başlayın arkadaşlar
evlenenlerin kuyruğuna bağlıcazzz :mrgreen: :queen: :queen: :queen: